Liittynyt
3.9.2011
Viestit
1034
Niillä oli F3 lisäks myös pikkuproto jotain Emma Kimiläinen kävi mm kahdesti ajamassa VdeV sarjassa

Juu toi proto oli juuri se herrasmieskilpuri. Wikipedian mukaan se ainakin sellainen on.

2405
Kristensenin 10. voitto ei korvaisi tallimääräyksen imagotappiota. Varsinkaan kun sitä ei voisi perustella mestaruustaistelulla, sen verran vähämerkityksinen WEC-titteli Le Mansin voittoon verrattuna on. F1:ssä tallimääräyksen imagotappio korvautuu, jos se tuo mestaruuden.

Sue_me

Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
Vitsillä heitin. Eihän tuollaista arvostaisi kukaan.

Fitzgerald

Active member
Liittynyt
26.2.2005
Viestit
30
Nämä Audin voittoputket Le Mansissa ovat yhtä mielenkiintoista seurattavaa kuin Schumacherin ja Vettelin voittoputket F1:ssä, ja Loebin voittoputki WRC:ssä.

Mutta minkäs teet, kun kilpakumppanit edestä ja takaa yksi kerrallaan putoavat pois pelistä. Jonkun sinne ruutulipulle pitää ajaa ensimmäisenä, ja savun hälvettyä se on melkein aina ollut Audi.

Makkonen

Guest
John Taylor saapunut Le Mansiin aikakoneella suoraan 80-luvulta.

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
#95 Aston Martin, joka tällä hetkellä johtaa GTE Am -sarjaa, on sama talli/automerkki kuin se jossa viime vuonna Allan Simonsen ajoi. Tanskalainen kuskikolmikko, kuten viime vuonnakin. Poulsen tosin ainoa sama.
Voi olla tunteellinen hetki jos voittavat ja kun sitten nousevat korokkeelle.

Petri Piira

Olivier Gavetta
Liittynyt
5.3.2002
Viestit
2779
Yrittävät ilmeisesti vielä saada vaihdelaatikkovikaisen #14 Possun radalle ennen loppua, pääsis ainakin tuloksiin.

nese

Liittynyt
3.9.2011
Viestit
1034
Vilander taitaa napata luokkavoiton (kai minäkin sen jo uskallan ääneen sanoa) :thumbup:

Sue_me

Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
Yöllä oli kovaakin taistelua ykkössijasta kolmen eri merkin keskin. Ainoa sääli, että kaikki ratkesi liian aikaisin.

FrubbeF1

Liittynyt
11.10.2011
Viestit
240
Iloitkaamme kuitenkin että Toni Vilanderin poppoo on ottamassa luokkavoiton Le Mansista! :alppu:

KimiFan1

Liittynyt
27.2.2009
Viestit
675
Onnittelut Toni Vilanderille, jes!

Se oli siinä, haikeet fiilikset. About 18-20h tuli seurattua tällä kertaa.

240
24h koitos ohi! Onnittelut Vilanderin autokunnalle luokkavoitosta! Audille toki myös ansaittu kokonaisvoitto! Hieno kisa tänä vuonna oli! :thumbup: