Forumilainen kommenttikiteytymänä

JPP

as Quo as possible
Liittynyt
2.3.2007
Viestit
24278
Sijainti
lappeen Ranta
Paras GT syntyy kun laadukkaaseen giniin sekoitetaan varovasti Handmakersin tonicia. Mausteeksi hippu sormipippuria ja maun mukaan kurkunsiivuja. Jääpalat voi tarvittaessa korvata luulla, mutta sen pitää ehdottomasti olla kylmäsavustettu luomupossun kolmas kylkiluu +5 asteen lämpöisenä.
 

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
Albert Oil 4
Aziz 2
Pyryf 2
PuoliPöhkö 1
Tsuhna 1
FW08 1
PekPoy 1
markoj 1
JPP 1
Nipsuhuuli 1

Alpun viesti oli kuin suoraan Mehen näppikseltä muutoin mutta 10 000€ tilalla ois lukenu viiskybää ja lopussa ei ois ollu t: Jusban. Mutta oikein oivaa apinointia kaikkiaan.

e: ai kappas, se olikin poistanu sieltä sen loppukaneetin. HOMO!
 

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
Frendi jonka kanssa en ole vuosiin ollut yhteyksissä soitteli yllättäen ja alkoi siinä kyselemään kuulumisia. Kuulin heti äänestä, että nyt ei ole kaikki asiat mallillaan, mutta en heti tohtinut kysyä mistä nyt tuulee. Siinä sitten sai lopulta kaottua ulos, että lähtisinkö tuopposelle vaihtamaan pari sanaa. En ollut kaveria tosiaan vuosiin nähnyt, enkä uskonut että enää olisimme tekemisissä. Mutta päätin lähteä koska mies oli selvästi allapäin ja kaipasi kuuntelevaa ystävää. Tämä tapahtui siis keskiviikkona.
Päivän pakolliset hommat hoidettuani menin paikalliseen juottolaan ja istuuduin miekkosen kanssa alas. Aluksi siinä kierreltiin ja kaarreltiin itse aihetta kuin kissa kuumaa puuroa, mutta lopulta sai kakaistua ulos, että muija oli lähtenyt ja vienyt lapset mennessään. Kuulemma oli ollut kaikkea pientä jo pidemmän aikaa, mutta ratkaisu oli silti tullut melko puskista. Ja kyllähän se miehen vetää matalaksi.
Otettiin siinä sitten muutamat enemmänkin ja taisi siinä pari jäykkääkin mennä. Kohta sitten suunnattiinkin jo taksilla isolle kirkolle virkistämään mielialaa ja sille reissulle se muisti sitten jäikin.
Äsken heräsin kotisohvalta ja kalenterin mukaan on sunnuntai. Kovin heikot ovat muistikuvat, mutta repun sisältöä tutkittuani näyttäisi siltä että passiin on tullut Kroatian ja Moldovan leimat ja maistraatin papereiden mukaan olen rekisteröidyssä parisuhteessa kaverin kanssa ja nimeni on Östenberg.
Noh. Sellaista pientä tällä erää. Huomenna koittaa uusi aika.
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Kun on iso starba, niin ei tarttee osata mitään kikkoja. No joka tapauksessa nykäisin kahvihuoneessa kolleegaa ja nyt pomo on sitten pahana, ja joudun viralliseen kuulusteluun. Muija valittaa ettei lauennutkaan, vaikka olin kuulema sellaista luvannut. Siltähän olis revennyt paikat, jos olisin kunnolla ruvennut sitä jyystämään. No tätä sitten pomon kanssa ja työsuojeluvaltuutetun kanssa (helvetin hyvät tissit sillä muuten, ja vastasi silmäpeliinkin) käsiteltiin.

Varoituksella selvisin. Mutta pitää vielä käydä keskustelemassa sen työsuojeluvaltuutetun kanssa. Eli lisää naitavaa tiedossa. Siitähän mun etuveitikka, jota nykyään kutsun Everstiksi, kun on ylennyksen ansainnut Majurista. Tai oikeastaan se oli tuo serkkutyttö, jonka sen ylensi. Oli tyytyväinen. Oikein tyytyväinen.
 

JPP

as Quo as possible
Liittynyt
2.3.2007
Viestit
24278
Sijainti
lappeen Ranta
Näin kaupungilla niin komean naisen, että meinas jumittua heijari Stockmannin pyöröoven väliin.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Ihan kokeilunhalusta tuli ostettua strapon. Pitkään jo ollut mietinnän alla tämä exän kanssa, joka on tosin varattu. Näiden kolmen viinan- ja seksinhuuruisen päivän jälkeen päätin, että ei koskaan enää.
 

Albert Oil

Hippi ja juntti
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
55371
Sijainti
Korviesi välissä
Pyrde meinas heti alkuun vetää pajatson tyhjäksi mutta kouvon minimalistinen ilmaisu kalkkiviivoilla miellytti myös. Mossella oli toki hauska mutta ei Troy itse varmaan kirjoittaisi moista tekstiä.

Albert Oil 4
Aziz 2
Pyryf 2
PuoliPöhkö 1
Tsuhna 1
FW08 1
PekPoy 1
markoj 1
JPP 1
Nipsuhuuli 1
kouvotsvoni 1
 
Ylös