Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset, vol IX

Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Liittynyt
24.1.2004
Viestit
10131
Sijainti
Oslo
Noin.

Tänään paikallisessa Citymarketissa törmäsin ensimmäistä kertaa kuluvan vuoden suomalaisiin omenoihin. Lajike oli "Geneva Early", josta en ole ikinä ennen kuullut. Jätin ostamatta ja jään odottamaan jotain perinteisempää suomalaista menalajiketta, jota tuskin tulee markettasolla edes mynntiin. Jospa sitten torilta?
Olen vuosien kuluessa havainnut että pidän käytännössä kaikista norjalaisista omenalajikkeista joita kauppoihin tulee - suurta herkkuani ovat. Myös eri lajikkeista tehtyjä omenamehuja on tarjolla monissa tavallisissa ruokakaupoissa kuin myös Vinmonopoletissa.
Tuossa pihalla kasvaa niin ikään jonkun verran omenapuita, pari niistä lienee suomalaisia koska lajikkeen nimi on Huvitus.
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Eric Bana on jotenkin ihmeen tavalla mun mieleen. Hyvin yksiulotteinen näyttelijä: kunhan vain näyttää itseltään ja lukee vuorosanat niin se on siinä. Silti ihan jees.
Mutta eipä monet ylistetyt ja karismaattiseksikin sanotut miesnäyttelijät sen kummempaa teekään. Harrison Ford, Denzel Washington, George Clooney, Clint Eastwood...
Ja vastapainoksi mukautuvampia ja erilaisempia rooleja tekevät tyypit: Christian Bale, Philip Seymor Hoffman, Daniel Day-Lewis (no tämä kai on pakollinen ottaa tässä yhteydessä esille)...

Saa olla eri mieltä, en sen kummemmin funtsinut kun lätkin nimet tiskiin.
 

Albert Oil

Hippi ja juntti
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
55371
Sijainti
Korviesi välissä
En diggaa Clint Eastwoodia näyttelijänä laisinkaan mutta ohjaajana mies on kyllä rautaa. Tykkään hänen näkemyksestään ja tavastaan kuljettaa tarinaa. Pysyisi vaan omissakin elokuvissaan klaffituolilla istuksimassa.
 

Hartsa76

Well-known member
Liittynyt
23.2.2012
Viestit
7206
Voi v v v... chili. Semmoista tuli tuosta noin hienonnettua paljain hyppysin. Enkös sen jälkeen mennyt käsiä pesemättä kyuselle ja AIJAAIAJIII!1
Toivottavasti sinulla oli maitoa jääkaapissa ensiapua varten ettei tarvinnut juosta kauppaan munat tulessa maitoa ostamaan.
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös