Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset, vol IX

Status
Ei avoinna uusille viesteille.

Nurtsi

Registered Loser
Liittynyt
9.8.2011
Viestit
5615
Yritän katsoa mäkihyppyä, mutta selostus ei kuulu. En ole varma onko se huono vai hyvä asia.

e. no jo kuuluu mölötys.
 
Viimeksi muokattu:

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Panin jokusen Karhun pakkaseen kun muuttohommissa tuli jano. Saunakin päälle jahka pomo tulee kuppien purku talkoista.
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Töissä vieläkin?
Äääh, katson Hiihdon Suomen cuppia ja oottelen muijaa kotiin. On purkamassa niitä kippoja siellä vielä.

Näköjään olen jo tottunut Jussi Eskolan jälkeen Tapio 'Mental' Suomisen selostukseen. On näköjään kaivellut vähän taustojakin esille. Hyvä Tapsa!

*Mental on lisätty ihan vain Albert Oilin rieumuksi
 

toleranssisiipi

Langennut enkeli
Liittynyt
14.9.2003
Viestit
14061
Sijainti
SEKOS-marketin vihannesosasto
Mikäs syynä? Satun tuntemaan yhden Operan perustajajäsenistä, joten voin kertoa terveiset kun seuraavan kerran tapaan hänet. (Itse en ole koskaan käyttänyt Operaa.)
Tää olis kokonaisuutena pitkä stoori. Mut lyhyesti sanottuna uudempi on huonompi ku vanhempi.

Pidemmän kaavan mukaan: Mä oon käyttänyt Operaa niistä ajoista saakka, kun siinä oli mainosplakaatti mukana. Eli hieman reilu 10 vuotta. Sinä aikana oon useamman kerran vaihtanut konettakin, ja tuonut Operan kansion milloin levyllä, milloin tikulla siihen uuteen koneeseen ja asentanut sitten uuden Operan siihen samaan. Ja olen ollut siinä uskossa, että ne toiminnot mitkä mulla on olleet Operassa, on siis siinä uusimmassakin olleet. No eipä ole. Vaan syystä jota en ymmärrä, tähän saakka on ollut mahdollista että Operan uudemmissa versioissa on toimintoja vanhemmista versioista, mikäli on tehnyt päälleasennuksen. Mutta kun tänään tein puhtaan asennuksen, niin eipähän ole enää niitä toimintoja.
Kaikkein eniten vituttaa se, että selaimen asetukset on ilmeisesti tehty täydelliselle palikalle. Eli ainakaan minä en löydä mitään muuta kuin aivan perusasetukset. Pidän toki mahdollisena, että olen itse se palikka, mutta enpähän löydä asetuksista esimerkiks tiedostosidoksien muuttamista. Ts. esim. .torrent -filut eivät enää aukeakaan torrent-ohjelmassa, vaan ne pitää ilmeisesti tallentaa koneelle ensin, ja sitten klikata homma käyntiin. Selaimen ulkonäön muuttaminenkin on tehty jotenkin hankalaksi. Sen sijaan että siellä asetuksissa olisi valittavana mitä palkkeja mä haluan ruudulleni, niin niitä säädetään jostain. Kai. En ole löytänyt sellaista säätöä tähän mennessä mistään. Eli terveisiä vaan että saisi kyllä olla sekä simppelit asetukset oleellisimmille säädöille, että vähän monipuolisemmat asetukset niitä tarvitseville. Ja jos niitä asetuksia jossain on, niin en mä niitä ainakaan löydä.
Lisäks, ehkäpä noin toiseksi eniten kyrsii se, että aiemmin Operassa oli sillä tavalla, että palatessa sivuja taaksepäin, sivut olivat siinä kunnossa, kuin ne olivat silloin kun siellä on vierailtu. Varsin tyhmältä ja mitättömältä vaikuttava juttu ehkäpä, mutta esimerkiksi keskustelufoorumeilla ihan kelpo feature, varsinkin jos viestin lähettäminen syystä tahi toisesta ontuu. Eli jos tulee timed outtia tai muuta vastaavaa, niin aiemmin saattoi klikata back, ja siinä oli edelleen kirjoitettuna se mun kirjoittama teksti, ja saattoi kokeilla uudestaan. Nyt jos käy noin ja klikkaa back, niin ainakin aiemmin testaamallani sivulla kirjoitusruutu onkin tyhjä. Testaan sitä nyt heti täälläkin.

-edit- No jopas. Täällä se sitten toimii kuitenkin niinku pitää. Eli kirjoitettukin teksti on ruudussa. Poistetaan siis se valitus listasta.

-edit 2- Äkkiä katsottuna vaikuttais siltä, että Operakin on siirtynyt enemmän noihin halvatun add-onien kanssa sähläämiseen. Onhan siinä puolensa, mutta itse en hirveästi arvosta sitä että, hieman kärjistäen, joka ainoaa säätöä tai asetuksen muuttamista varten pitää ladata ja asentaa sitä yhtä toimintoa varten kehitetty add-on.
 
Viimeksi muokattu:

Lunssila

Well-known member
Liittynyt
6.6.2008
Viestit
18215
Kaikkein eniten vituttaa se, että selaimen asetukset on ilmeisesti tehty täydelliselle palikalle. Eli ainakaan minä en löydä mitään muuta kuin aivan perusasetukset. Pidän toki mahdollisena, että olen itse se palikka, mutta enpähän löydä asetuksista esimerkiks tiedostosidoksien muuttamista. Ts. esim. .torrent -filut eivät enää aukeakaan torrent-ohjelmassa, vaan ne pitää ilmeisesti tallentaa koneelle ensin, ja sitten klikata homma käyntiin.
Noita "tiedostosidoksia" saa muokattua täältä:
ctrl+F12 -> lisäasetukset -> lataukset
 

toleranssisiipi

Langennut enkeli
Liittynyt
14.9.2003
Viestit
14061
Sijainti
SEKOS-marketin vihannesosasto
Noita "tiedostosidoksia" saa muokattua täältä:
ctrl+F12 -> lisäasetukset -> lataukset
Mulla on siinä lataukset -kohdassa kaks muutettavaa asiaa. "Lataussijainti", josta saan muutettua että mihin filut ladataan automaattisesti ja sitten on "Kysy, mihin kukin tiedosto tallennetaan ennen lataamista" -kohta, johon saan laittaa täpän.

Eipä sillä, ei mulla mitään lisäasetukset -kohtaakaan ole. On asetukset, joidan alalaidasta saan valita "Näytä lisäasetukset" -täpällä valituksi. Ja se on valittuna.
 

toleranssisiipi

Langennut enkeli
Liittynyt
14.9.2003
Viestit
14061
Sijainti
SEKOS-marketin vihannesosasto
Näytä liitetiedosto 20711
Eli tämän näköistä valikkoa ei ole lainkaan? Kumma juttu, olisko mullakin sitten joku vanhan päälle oleva asennus.
Ei oo joo.
Mulla tulee samalla tavalla ku muissakin selaimissa, asetukset erilliseen välilehteen, ja siellä niitä asetuksia on aivan liian vähän mun mielestäni, mutta enpä niitä enempääkään mistään löydä.
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös