Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset, vol IX

Status
Ei avoinna uusille viesteille.

Captain Howdy

Well-known member
Liittynyt
6.6.2001
Viestit
20416
Kupittaan asemalle tulee vartin päästä keksintö, johon aion hypätä ja sanoa adios tälle... kaupungille.
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Käypä Domp puhkomassa taas joku typpihappovaunu jotta rataliikenne Turkuun sekä Turusta pois menee seis.
 

Dominic

Senior Member
Liittynyt
9.2.2000
Viestit
47813
Sijainti
Turku
Kupittaan/Helsingin juna kulkee tästä meidän toimiston ohi. TEEN SILLEEN TYHMÄSTI ETTÄ NÄYTÄN KIKKEIÄ IKKUNASTA!
 

Captain Howdy

Well-known member
Liittynyt
6.6.2001
Viestit
20416
Olipa jännä juttu kun katsoin tosta ikkunasta niin siellä oli jollakin laitettu nakki haarojen väliin. Jotain toimistohuumoria...
 

Albert Oil

Hippi ja juntti
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
55371
Sijainti
Korviesi välissä
PSEUDO-TAUNO pseudopseudoTauno! PSEUDO-TAUNO pseudopseudoTauno! PSEUDO-TAUNO pseudopseudoTauno! PSEUDO-TAUNO pseudopseudoTauno! PSEUDO-TAUNO pseudopseudoTauno!
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Joo hyvä Alppu aivan totta joo ihan rauhassa nyt joo ota tuosta vähän "karkkia" siitä tulee hyvä ja rauhallinen olo niin ei tässä meillä oo mittään hättää laita se moottorisaha tuohon lattialle eikö vaan joo.
 

Troy

Well-known member
Liittynyt
25.1.2007
Viestit
7935
Sijainti
Very Good.
Eternal TDK-mies

Bongasin tänään Gigantissa TDK-miehen. Kyseessä on tyyppi, jonka jotenkin tunsin yläasteikäisenä. Kuten moni muukin aikoinaan.

TDK-mies oli yläasteikäisiä muutaman vuoden vanhempi ja opiskeli ammattikoulussa jotakin audiovisuaalista tms. Hällä oli kova hinku kopioida c-kasetteja, mutta ainoastaan TDK-nauhoille. Koska ne olivat kuulema ylivoimaisesti parhaita. Jopa niin hyviä, että kopiosta saattoi tulla parempi kuin alkuperäisestä. Logiikka jota ei voinut haastaa, tai tuli teknistä mambojamboa kyllästymiseen asti. Olipa jopa esittää joitakin käppyröitä aiheesta. Tussilla piirrettyjä!

Kävin kerran koulun jälkeen TDK-miehen luona kylässä. Hällä oli omassa huoneessaan kaksipesäinen JVC nauhuri, sekä kahdet Blaupunkt videot. Näillä systeemeillä hän kopioi musiikkia ja videonauhoja. TDK-nauhoille. Muistan laitteiden merkit, sillä ne esiteltiin hyvin tarkasti.

Auliisti ja innoissaan halusi myös esitellä kopiokokoelmaansa. TDK-nauhoja oli hyllymetreittäin hällä melko pienessä huoneessaan. Se huoneen pienuus jotenkin korosti koko asiaa. Otsikointi tai nimeäminen joka nauhan tarralappuun oli piirretty sellaisella viivainsabluunalla joita arkkitehdit tai kartanpiirtäjät käyttävät. Varsin säntillistä.

TDK-mies nautti ilmeisen suurta viikkorahaa vanhemmiltaan. Tästä osoituksena yritti tuputtaa sadan markan seteliä ja pyyti että kävisin lähiseudun kioskilla ostamassa karkkia ja sipsejä koko rahalla. Ja sitten salakuljettaisin takkini alla nämä herkut hänen huoneeseensa ja katseltaisiin elokuvia. Käsitin, että äitinsä ei antanut hänen ostaa karkkia lain. Siksi salamyhkäisyys.

Läksin pois. En innostunut ajatuksesta.

Vuosikymmenien jälkeen näin TDK-miehen jälleen. En mennyt juttelemaan. En edes muista tyypin oikeaa nimeä. Jonkinlainen henkinen sosiaalityöntekijyys kuitenkin huuti takaraivossa että kysy nyt siltä "Moi, mitä vittua sinä teet (Gigantissa) tänä päivänä".
 

Troy

Well-known member
Liittynyt
25.1.2007
Viestit
7935
Sijainti
Very Good.
Oliko TDK-miehellä jynkkyä kelpo kasa?
LOL! TDK-miehen jynkyt olivat piilossa komerossa Aku Ankka -pinojen takana. Ei siis seinähyllyillä. Samassa jemmassa oli myös joku puoliksi imetty Triple Sec -tai joku senkaltainen likööripullo. Vilautti tuota kätköään, mutta ystävyys ja luottamus ei kerennyt kehittyä jynkyn katselemisen tasolle.
 

Vilperi

Välimallin jätkä
Liittynyt
20.7.2001
Viestit
4593
Sijainti
Tampere
Olipa sympaattinen ja taistelutahtoa nostattava tarina.
Luin tän tarinan vuoden kommentti -ketjusta ja ajattelin kirjoittaa saman kommentin. Enpä kirjoittanut kun huomasin mikä ketju oli kyseessä, ja nyt en sitten kirjoita koska en halua profiloitua matkijaksi.:thumbfh:
 

Estate

Well-known member
Liittynyt
23.11.2001
Viestit
11920
Verenluovutustoikki on näköjään kiinni, joten todettakoon tänne, että eivät huolineet suonieni sisältöä.
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös