Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset, vol IX

Status
Ei avoinna uusille viesteille.

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Käteni lipsahti vahingossa alushousun sepalusaukosta sisään ja osui penikseeni.
 

OoPee

Nuori ikäisekseen
Liittynyt
2.6.1999
Viestit
81527
Sijainti
Far enough
Pääsinpä seuraamaan aitiopaikalta varsin mielenkiintosta esitystä. Oltiin parin kolleegan kanssa firmaa vastapäätä olevassa kahvilassa sumpilla ja katteltiin, kun siinä jalkakäytävällä semmonen alle 160 senttinen/50 kiloinen ja alle kolmekymppinen keijukainen tanssahteli. Kuulemma jatkanu menoa jo neljä tuntia, joten oli joko melkoisen high tahi muuteen vaan inkkarit pudonneet kanootista, tai mahdollisesti vähän kumpaakin. No tulipa siinä sitten naispoliisi paikalle ihmettelemään, seurasi tilannetta turvallisen välimatkan päästä, kunnes katosi. Muutamaa minuuttia myöhemmin paikalle saapui kaksi miespoliisia, jotka ryhtyivät jututtamaan mimmiä. Tyttönenpä ei ilmeisesti kuitenkaan tästä ilahtunut vaan alkoi huutaa kurkkusuorana keskisormet pystyssä, aina siinä välissä muisti kuitenkin vedellä Jackson-moveja. Nämä kaksi miespoliisia olivat kuitenkin hekin melkoisen neuvottoman oloisia ja hetkeä myöhemmin saapuikin paikalle vahvistuksesi taas yksi naispoliisi. Pimun jututtaminen jatkui ja kun kyllästyivät juoksemaan ympärinsä tanssahtelevan neitokaisen perässä yrittivät pitää tätä paikallaan, mutta tyttöpä tätä aktiivisesti vastusti ja siinä vaiheessa alkoi sitten kunnon äksön. Kaikki neljä rähmällään jalkakäytävällä, missä vaiheessa sitten saapui paikalle neljäskin poliisi (jälleen naispoliisi). Eikun sekaan ja siinä sitten vartin verran pyöriskelivät jalkakäytävällä, jossain vaiheessa saivat käsiraudatkin paikalleen. Lopulta paikalla oli yhteensä kuusi poliisia ja ambulanssi, johon taluttivat pimun.

Noh, ei liene toi poliisin duunikaan aina niitä helpompia, kaikki olivat varmaan hyvinkin tietosia siitä, että tapahtumalla oli melkoinen määrä silminnäkijöitä ja sen hennon neitokaisen satuttaminen ei varmaankaan olisi kauheen hyvä ajatus, silti vähän kyllä ihmetytti, että kuinka monta poliisia tommosenkin taltuttamiseen tarvittiin, saatikka että se kesti vielä niin pirun kauan.
 
Viimeksi muokattu:

Formulanomi

Seksikäs rumä kääpiö
Liittynyt
22.10.1999
Viestit
41380
Sijainti
Toisaalla
Äskön...olipa kova ÄSKÖN. Hihhiihih...:D

No joo se siitä. Ihan tuli mieleen sama (ekaa kappaletta lukiessa siis), njotta paljonpa tarvittiin poliiseja talttumaan pieni naisimmeinen. Veikkaan, että pelkäsivät satuttavansa tai on kait sekin mahdollisuus, että pelkäsivät neulaa tai jotain vastaavaa.
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Ne on nuo keijukaiset just tommosia arvaamattomia sekopäitä kännissä. Pahempia kuin menninkäiset.
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös