Tie Tamper... Eduskuntavaaleihin 2015

Formulanomi

Seksikäs rumä kääpiö
Liittynyt
22.10.1999
Viestit
41380
Sijainti
Toisaalla
Borg sai aikaan kaudellaan mm. tuloerojen kasvua ja muuta mukavaa, joten enpä luottaisi tyyppiin. Ehkä osaltaan epäluottamukseen vaikuttaa se että kyseessä on Stubbin ja Vartiaisen kaveri ja mentori. :rolleyes:
No sit pitää painata kytkintä ja mennä Ruottiin. Juttuhan on niin, että yltiökriittisten mielestä asiat on aina paremmin naapurimaissa tai vähän kauempana. Ja tämä on sitä samaa utopiaa, mitä omissa ohjelmissaan saattavat viljellä. Ei silti saattaahan noilla olla joskus ihan hyviäkin teemoja/ideoita ohjelmissaan.
 

jps

nimimerkkien jahtaaja
Liittynyt
17.11.2000
Viestit
31093
Sijainti
täällä
Eikö Suomessa muka ole tuloerot kasvaneet?
Suomessa tuloerot ovat tuosta huolimatta maailman pienimmästä päästä, sekä brutto-, että nettotuloissa. Suomessahan ns. pienipalkkaisten töiden ansiotaso on varsin korkea ja hyväpalkkaisten taas matala muihin maihin verrattuna. Tuloerot ovat kasvaneet erityisesti kahdesta syystä, ensinnäkin työttömyyden kasvu (ja ansiosidonnaiselta tippumiset) ovat laskeneet osan tuloja ja toiseksi osakekurssien nousu ja osinkojen määrän kasvu viimeisen kuopan jälkeen on ollut voimakasta. Tuloerot lähtevät kavenemaan kunhan jossakin vaiheessa työttömyys pienenee tuntuvasti.
 

Melinda

Sponsored by Sam
Liittynyt
16.2.2003
Viestit
6280
Sijainti
Melko kaukana
Suomessa poliitikot ei vaan osaa keskittyä olennaiseen. Onneksi täälläkin on kohta vaalit.

 

Dominic

Senior Member
Liittynyt
9.2.2000
Viestit
47813
Sijainti
Turku
Oslo on kaupunni, jotta ei ole olemassa. Huuhaa- ja huhupuheita. Kukaan ole koskaan todistanut sen olemassa olosta mitään tai esim. linkannut jotain todisteita.

Jenkkien vedätystä koko juttu.
 
Ylös