Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset, vol X

Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Liittynyt
1.11.2014
Viestit
3326
Sijainti
Katabolia
Ei ole tarvinnut kerrata kun aselaji ja toimipaikka lakkautettu. Toki sitä varmaan voisi A-laatutason maalitauluksi kelvata edelleen.
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26887
Poikkeus julkkisten joukossa: Tavallinen tyttö Annika O.

Välivuottaan viettävän kaksikymppisen elämä on yllättävän kiinnostavaa. Annika Ollila on samalla Suomen googlatuimpien listalla kuin Cheek ja Teemu Selänne. Ollila elättää itsensä elämästään kertovalla blogillaan, mutta on myös huolissaan siitä, miten epäeettiset mainontayritykset vaikuttavat blogikenttään.

Sitä mukaa, kun blogien ja sosiaalisen median suosio on kasvanut, myös yritykset ovat haistaneet markkinaraon.

Kun seuraajia on kymmeniä- tai satojatuhansia, tuotteelle voi saada laajaa näkyvyyttä – pienelläkin korvauksella. Tai niin monessa yrityksessä ajatellaan.

Ollila pitää huolestuttavana sitä, että näkyvyyttä yritetään ostaa myös tavoilla, jotka eivät kestäisi päivänvaloa.

– Monissa yhteistyöehdotuksissa pyydetään, ettei postauksessa mainitsisi sen olevan yhteistyö. Käytännössä kyse olisi siis piilomainonnasta, joka on laitonta. Ei sellaisiin voi lähteä mukaan. Firmoissa myös usein hämmennytään, kun tarjouksesta kieltäytyy.

Näkyvyyttä yritetään hankkia myös pilkkahintaan. Viiden euron kännykänkuoria vastaan pyydetään pariakin yritykselle myönteistä postausta. Tai päivien työn vaativasta yhteistyöpostauksesta ehdotetaan korvaukseksi pariakymmentä euroa.
Jaa-a, ettei vaan ois Jonikin sortunu pilkkahintaan mainostamaan tuotteita foorumilla. Burbillahan on tiettävästi miljoonasopimus Oy Pääkkistehdas Ab:n kanssa.
 

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
Jos joku firma maksaa Jonille käyttämiensä tuotteiden mainitsemista, se lienee kilpaileva puulaaki.
 

Örfil

Guest
Ei ole tarvinnut kerrata kun aselaji ja toimipaikka lakkautettu. Toki sitä varmaan voisi A-laatutason maalitauluksi kelvata edelleen.
Niin täälläkin.

Koittivat kouluttaa rantapyssystä tykistöön -90 luvulla mutta pääsin vain kerran kertaamaan. Seuraava toinen vajaa kahden viikon jakso oli työnantajan mielestä kohtuuton ja ei päästänyt lähtemään.
Harmitti tovin, sillä olisi saanut sillä keikalla natsan lisää.

Asian tiimoilta hupaisa juttu: laitoin lykkäysanomuksen menemään ja sain päätöksen ettei tarvitse tulla. Kertausviikon ekana päivänä (maanantai) soitti mulle joku vääpeli todella vihaisena Vekarajärveltä että missä perkele on Raaseri?
Koitin äkistellä että olen hakenut kyllä lykkäystä kertauksiin ja saanutkin sen. Oli aika tyly ja sanoi että tarkistaa asian.

Soitti puolen tunnin päästä uudelleen ja sanoi että heillä on ollut tietokatko asiasta. Luuulin jo että siltä seisomalta täytyy ajaa sinne sotimaan. Olisinhan mä mennyt, mutta työnantaja oli tiukkana että 1 ½ viikkoa eivät aio mua paikata töissä. Firma oli pieni ja henkilökunta rajallinen, itse istuin puhelimessa aamusta iltaan ja se työtaakka olisi siirretty sitten muille jo ylityöllistetyille.
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26887
Seuraava toinen vajaa kahden viikon jakso oli työnantajan mielestä kohtuuton ja ei päästänyt lähtemään.
Oliksää ryssällä töissä vai kommarilla?

Jos joku kapiainen olis mulle tossa tilanteessa soittanut, olisi se tylympi osapuoli löytynyt minun puhelintani vastapäätä.
 
Viimeksi muokattu:

Örfil

Guest
Oliksää ryssällä töissä vai kommarilla?
Singerillä. Se ompelukonefirma, Pitäjänmäessä.

Työtään se vääpeli vaan hoisi. Toinen puhelu oli jo yhteistyömäisempi ja totesimme että tietokatkoshan tässä vaan oli.
 

PuoliPöhkö

Well-known member
Liittynyt
3.1.2008
Viestit
31216
Sijainti
suom. "sijainti" toim.huom.
Aika käihästi näkee tuosta videolta miten lumivyöry alkaa muodostumaan hetkestä 0 eteenpäin.
Kolmannen - neljännen sekunnin kohdalla lumen ensilohkeamisesta päsähti varmaankin laskijalle se kylmäävä fiilis kroppaan, jonka tilanteensa tiedostaminen kenelle tahansa muodostumassa olevan lumivyöryn päällä seisoskelijalle aiheuttaa.

 
Viimeksi muokattu:

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Kahavi loppu, saatana. Termarissa oli vielä motti eilistä. Nam.
 

Sue_me

Well-known member
Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
Nelosen visaemännällä on ihan jäätävän kokoiset kannut.
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös