Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset, vol X

Status
Ei avoinna uusille viesteille.

Örfil

Guest
Helppoahan tuo on kahdella suihkulla levitoida, mutta koitappa yhdellä ja persiistä :ahem:
 

Trullinkaasu

Well-known member
Liittynyt
17.6.2007
Viestit
9312
Tänään olin enon apuna serkkupojan kanssa. Autoimme ukkelia mökin rakennuksessa. Enolla kun on kahden kymmenen vuoden kokemus näistä mökki- ja talonrakennushommista, niin itsehän se nuo mökit rakentaa. Nyt eno joutuu rakentamaan mökkiä sen vuoksi, kun tuli ainakin väliaikainen ero naaraasta. Naikkonen on toisella mökillä, Partalansaaren sisälle rakentaa tämä sukuni ukkeli uuden mökin. Huhhuh… mies on eläke-iässä (73-vuotta) ja silti se vain jaksaa. Ei vapise, ei huimaa.

Tänään saatiin hommia tehdyksi. Heräsimme viideltä – enon käskystä. :D Olimme jo kuudelta mökillä, heh. Vähän naureskeltiin serkun kanssa, että jo on aikasta hommaa. Ihan kuin olisimme lehmän selässä, ei hele. Raakaa duunia se mökin teko on, ei siellä olla lomalla. Vähän muonaa ja töitä.

Saunamökki on jo valmis. Vieressä on tupa, jossa voi vilvoitella. Päämökki ja tämä sauna-rakennus on tehty hirrestä. Rakennus-insinöörin papereista sitten vain katsotaan, että mitkä numero-laudoitukset laitetaan mihinkin mökin kohtaan. Yksinkertaista hommaa, hyvin on mennyt. Sen verran apua eno toki tarvii noissa isoimmissa tukipilareissa (eräs traktori-ukkeli nosti hinausvehkeellä nämä painavat vehkeet mökin katon kohdille), mitkä menee läpipoikki.
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26861
Nii, ei nuo nyt kovin yksinkertaisia hommia ole. Ainakaan jos omaan duuniini vertaa, johon jätettiin kerran yks apina palkkaamatta, koska ylikoulutettu.
Apupojan homma on varmaan yksinkertaista, jos on kokenut rakentaja kaverina.
 

Sue_me

Well-known member
Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
Jimi Hendrixin loppuaikojen musiikkituotanto toimii kyllä sättäilyn taustoina ihan hyvin. :wink:
 

Jarppi

The Trulli Train
Liittynyt
30.4.2010
Viestit
1405
Sijainti
Home
Tuli sunnuntaina käytyä Suonenjoen Mansikkakarnevaaleilla.
 

lfb

Flavio
Liittynyt
8.2.2004
Viestit
9965
Sijainti
Helsinki
Jossakin, ehkä Ylellä, luki viime viikolla, että tällä viikolla voisi etelässä alkaa tulla mansikkaa myyntiin. Jutun mukaan sadosta pitäisi olla tulossa hyvä.
 

Lunssila

Well-known member
Liittynyt
6.6.2008
Viestit
18214
Jossakin, ehkä Ylellä, luki viime viikolla, että tällä viikolla voisi etelässä alkaa tulla mansikkaa myyntiin. Jutun mukaan sadosta pitäisi olla tulossa hyvä.
Mitäs ne on tähän asti myyneet mansikkana?
 

Vesku

Maatalousneuvos
Liittynyt
14.6.2003
Viestit
5795
Yksi firma soitteli pari viikko sitten ja nyt uudelleen. Ekan puhelun mukaan olen muka sopinut mökin markkinoinnista viime vuoden puolella maksamalla jonkun maksun ja samalla on ollut jatkosopimus seuraavasta vuodesta. En löydä kyseiseen firmaan maksua. Nyt uhkaili ulosotolla ja olen kuulemma saanut jonkun ilmaisnäytteen yms ekalle vuodelle, nettiin varmaan.

Yritysrekisterin mukaan firma on pantu pystyyn n reilu vuosi sitten. Parin kolmen vuoden aikana olen kaikille markkinointia tarjonneille sanonut jyrkästi ei. Mitään kirjallista sopimusta en varmasti ole tehnyt, firman sivuilla sopimusehdoissa asiakkaalle tulla vedos markkinoinnista. En ole nähnyt, tietysti on voinut painua roskapostiin.

Kuluttaja-asiamiehelle soittelin, firman nimeä ei näy siellä. Juju saattaakin olla siinä, että ko firma tarjoaa palveluita toisille firmoille ja Y-tunnuksen omaaville, joten ei kuluttaja-asiamiehen asia. Laitoin sähköpostin firmaan, kertasin muistikuvani soitoista, niiden ristiriitaisuuksista, valittelin uhkaavasta sävystä ja pyysin kirjallista tai vastaavaa dokumenttia siitä, että miten ja missä olen suostunut heidän asiakkaaksi.

Saatteko te täältä esille - sanotaanko nyt vaikka yli 10 - eräpaikkaa. http://www.erasuomi.fi/
Ei oikein vaikuta kunnon sivustolta, kun en ainakaan minä saa etsittyä kuin nimen perusteella mökkiä. Eli pitää tietää, minne menee, eikä esim mitä missäkin kunnassa on tarjolla.

Soitin vielä yhdelle esillä olevalle mökinvuokraajalle ja oli samoin pottuuntunut noihin markkinointeihin. Puolihuijausta ainakin.

Hieman se ulosotolla uhkailu kuitenkin arveluttaa. No, tuskinpa sinne menee, vaikken maksakkaan.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Kun ei löytynyt mistään, niin tuli haettua kaupasta torxipää ja käsisaha...Eikös ne löytyneet sitten, torxi heti kotiin tultua ja käsisaha seuraavana päivänä. Sen jälkeen sainkin rikottua lapion.
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös