Sabelt Rompe
Huoh
Miten vahvasti maustettuna ruoka mieluiten?
Viimeksi muokattu:
Niin kyllä noita kaikkia asteita tulee syötyä. Pitsapyttipannulinjalla ehkä kohtuullisen runsaasti maustettua enimmäkseen, karjalanpiirakat yms. luonnollisesti täysin maustamattomina. Harvemmin koettelee itseään ifernaalisella ja jos pistää ihan vaan vähän parempi olis ettei pistä ollenkaan ja keskittyy aitoon makuun.Noista järkevin tottakai infernaalinen eli ei iihen tarvitse hirveästi erilaisia vaan yhtä kahta toimivaa.
Mielestäni ei missään tapauksessa kannata hakea äärivaihtoehtoa ruuan tulisuudessa.Noista järkevin tottakai infernaalinen eli ei iihen tarvitse hirveästi erilaisia vaan yhtä kahta toimivaa. Sipulia ja jallua
Toki, mutta kohtuudella. Tulisuus ei saa olla, eikä sen pidä olla ns. pääpointti maustamisessa.Tulista sen olla pitää.
Juuri näin. Tosin mun korvat eivät reagoi ruuan tulisuuteen.Tykkään että ruoka maistuu myös ruualta, ei pelkästään mausteilta. Tulisuus saa jostain syystä korvat kutiamaan, siitä en pidä. Toisin sanoen kohtuullisesti.
Kuten myös, kunhan on järki ja kieli mukana.Tykkään vahvasti maustetusta ruoasta.
Liekö tuolla tarkoitettu jotain muuta kuin kyseistä alkoholijuomaa.Enkä myöskään ymmärrä Jallun, eli Jaloviinan käyttöä ruuan mausteena?
No ei ole mitään järkeä polttaa peräaukkoaan seuraavana aamuna.Mielestäni ei missään tapauksessa kannata hakea äärivaihtoehtoa ruuan tulisuudessa.
Kuten myös, kunhan on järki ja kieli mukana.
Omien kokemusteni mukaan peräaukon polttelu johtuu muista tekijöistä kuin ruoan tulisuudesta. Tosin kyllä jos enemmän syönyt raakaa valkosipulia ja inkivääriä, tulee aika tujun hajuisia tuhnuja, joilla voi halutessaam terrorisoida ympäristöäNo ei ole mitään järkeä polttaa peräaukkoaan seuraavana aamuna.
En tiedä. Ainoa tiedossani oleva "elintarvikkeeksi" laskettava Jallu on juurikin Jaloviina. Apu-lehdessä luuraava Jallu on sitten eri juttu se.Liekö tuolla tarkoitettu jotain muuta kuin kyseistä alkoholijuomaa.