Polkupyöräily ja -pyörät

Antsa Rieppo

Well-known member
Liittynyt
1.1.2015
Viestit
46299
Sijainti
Purukiellossa
Kenties kaffilayrittäjän riistettävä oli sairastunut?
Kyllä se rouva sitä ihan itsekseen pyörittää. On ottanut energiapatukoita ja urkkajuomaakin valikoimiinsa.:thumbup:

Huomenna sillä on kiirupäivä, kun mopoilijat tulee sinne iltakuudelta. Tais olla vaan niin hiljaista, ettei kannattanut pitää kioskia auki enää. 3 pyöräilijää* tuli vastaan lossilta lähtiessä.

*incl. kippurasarvi/aerotanko, kypärä ja lukkopolkimet.
 

Örfil

Guest
*incl. kippurasarvi/aerotanko, kypärä ja lukkopolkimet.
Niin, polkupyöriksi lasketaan vain ne, joissa on kippuratanko ja lukkikset. Muut ovat yleisnimitykseltään "jopoja" ja kuskit "jopottajia".

Täytyy olla tarkkana näiden nimitysten kanssa.
 

Örfil

Guest
Eturattaasta tuli mieleen kun yks Rauhanen ja yks Korhonen pelas tennistä. Peli oli jännittävästi tasan 40-40 kun Rauhanen löi tiukkaan paikkaan mahtavan läpilyönnin. Tämän jälkeen tuomari kuulutti "etu rauhanen".

Tässä oli ehdokkaani viikon paskimmaksi läpäksi.
 

Antsa Rieppo

Well-known member
Liittynyt
1.1.2015
Viestit
46299
Sijainti
Purukiellossa
Niistähän laaditaan tietenkin sitten exceli!
Yritä vaan nauttia lenkeillä käymisistä äläkä liikaa seuraa sykkeitä, nopeuksia, aikoja, paineita, .... Niistä tulee ihan turha pakkomielle, joka vie fiiliksen koko ajamiseen. Tarvittavat tiedot jää tuonne Polariin talteen.

Haistele ilmaa, katsele maisemia ja naatiskele.
 

Örfil

Guest
Niinhän mä teenkin.

Excelit hyödynnytään etukäteen ja laaditaan jälkikäteen, joka vain suorastaan jatkaa nautintoa!
 
Liittynyt
24.1.2004
Viestit
10131
Sijainti
Oslo
Kävin ajamassa mainitsemallani rautakasalla reilun 40km lenkin savolaisessa maisemassa. Kadenssi pysyi automaattisesti korkealla, koska pari raskainta vaihdetta eivät toimineet (ajoin käytännössä kolmea vaihdetta käyttäen). Satulakin olisi saanut olla ainakin sentin korkeammalla, mutta säätövaraa ei ollut.
Yllättävän kovaa tuonkin laitteen sai kulkemaan. Vajaa puolitoista tuntia pääosin soratiellä 28km/t keskinopeudella vaihtelevassa maastossa. Strava arvioi koko suorituksen keskimääräiseksi tehoksi 4W/kg, mikä on ihan hyvä, jos pitää paikkansa.

Edit. Juoksun aiheuttamat rasitustuntemukset jaloissa (nivelsiteet ymv.), eivät olleet pyöräilyn aikana lainkaan havaittavissa.
 
Viimeksi muokattu:

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Pyöräkisoissa virtsaaminen vaatii taiteilua miehiltä ja naisilta – ”Toinen käsi tangossa, toinen käsi housuissa”

Supertähtisprintterit Mark Cavendish ja André Greipel ovat tosin kertoneet, etteivät he aina viitsi kaivaa sukupuolielintään esiin. Molemmat ovat julkisesti myöntäneet virtsaavansa housuun alkukauden kylmissä kisoissa, jotta heille tulisi lämpimämpi olo.
Veikkanen ei ole housujaan kastellut, mutta tuntee käytännön.
”Aina on valitettavasti joku, joka joutuu laskemaan alleen. He ovat yleensä sen verran fiksuja, että pistävät itsensä sivuun tien reunaan ja rullailevat hiljakseen”, hän harmittelee.
”Olen nähnyt, kun puntista valuu vettä normaalia enemmän. Silloin tietää, mitä poika tekee. Sen verran pidetään kuitenkin huolta, ettei kaverin päälle lasketa.”
Kusihousut!

Mikähän olisi itselle niin tärkeä asia, että sen takia virtsaisin tahallaan housuun? Lieköhän sellaista asiaa olemassakaan?
 

Antsa Rieppo

Well-known member
Liittynyt
1.1.2015
Viestit
46299
Sijainti
Purukiellossa

Örfil

Guest
Ostin tornipunpum mittarilla fillareita varten. Testaus myöhemmin tänään.
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26887
http://www.tampere.fi/tampereen-kaupunki/ajankohtaista/tiedotteet/2012/05/31082015_38.html

Tampereen keskustaan, Puutarhakadulle pyöräilyn pääreitille, on asennettu Suomen ensimmäinen, pyöräilijöiden käyttöön tarkoitettu kiinteä pyöräpumppu. Pumppu löytyy näytöllisen pyörälaskurin läheisyydestä, Puutarhakadun itäpäästä virastotalon katoksen alta.
Käsin pumpattava laite on helppokäyttöinen ja sopii lähes kaikkiin polkupyöräventtiileihin kuten Presta- ja autoventtiileihin. Teräksinen pumppu on suunniteltu kestämään yleistä käyttöä, ja se on käytössä ympäri vuoden.
 
Ylös