Polkupyöräily ja -pyörät

Örfil

Guest
Tuo on totta, mutta aavistus testosteronia tulisi lisää, jos sanoisi pipsuliini.
 

Antsa Rieppo

Well-known member
Liittynyt
1.1.2015
Viestit
46299
Sijainti
Purukiellossa
Kävin lossilla enkä kuristanut ketään eikä minuakaan kuristettu. Tosin mulla ei ole kilikelliä lain.

Ampparit sitä vastoin hööki kimppuun munkkikahveilla.
 

Örfil

Guest
Tuo ranta on ihan tuntematonta seutua. Mistä sinne kurvataan? Ja sitä rantaako tarkoitit eli Enqvistinkadun, Lielahdenkadun ja Lielahden välistä aluetta?
 

Il Tempo Gigante

Darth Father
Liittynyt
20.2.1999
Viestit
42723
Sijainti
Gamla Pedersöre huvudsocken
Mää sain joskus 1990-luvulla Tampereen Lielahdessa mitä ilmeisimmin Prisman (tai jokin muu iso kauppa) parkkipaikalla kauniilta aasialaisneitoselta kirjan. Yhden osan Bhagavata Purana (Srimad-Bhagavatam)-teoksesta. Ko. kirjassa on jonkinlainen suomennoskin runojen ideasta, mutta en oikein ole jaksanut sitä lukea, vaikka aikoinani sitä Varikolla siteerasinkin. Varsin raskassoutuista tekstiä kun tuo on. Suomennettuna.

Mää tuossa joskus keväällä näytin ko. kirjaa miniälle, ja kysyin, että pystytkö tuota lukemaan, osoittaen sanksritinkielistä osaa/tekstiä kirjasta. Hän luki sitä kovasti mumisemalla. Siten sanoi, että ymmärtää kyllä tekstin, mutta ei osaa kääntää suomeksi, kun ei osaa suomea riittävästi. Eikä englanniksikaan.

Lopuksi sanoi, että : Sanksrit language is very similar as Nepali language is.
 

Örfil

Guest
Mä olen noita rata- ja maantiepyöräilymiehiä ja siksipä se reitti olikin sitten siinä :( Ei taivu hi-tech -fillari hiekkateille jo ihan senkin takia, että sehän pölyyntyisi!

Tämän takia joulupukin toivelistalle on lisättynä uuden auton, luistelusuksien ja rullasuksien lisäksi maastopyörä. Näillä näkymin lista alkaa purkautumaan vuonna 2027.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Tein itse ja säästin. Käsijarru häikkäili. Purin, säädin ja kokeilin... Lopulta huomasin rikkoneeni vaijeria siihen malliin, että ruuvarilla kahva irti ja eikun menoksi.
 
Liittynyt
24.1.2004
Viestit
10131
Sijainti
Oslo
Viime lauantaisella 75km mittaisella "kolmen rykäisyn" Markareissulla - jossa varsin kismittävästi yksi KOM-tulos jäi sekunnin päähän, ja toinen kahden sekunnin päähän (se kolmas rykäisy meni ihan hyvin - all time 6. - Segmentillä jossa 30,159 Attempts By 5,661 People) - bongasin koppelopoikueen (4kpl - lähtivät lentoon tien varresta, täydensivät varmaan kivipiiran sisältöä) sekä melko tummanpuhuvan näädän, joka juoksi tien yli muutaman metrin päästä jyrkässä alamäessä.
 
Liittynyt
24.1.2004
Viestit
10131
Sijainti
Oslo
Ajoin reilu viikko sitten 134km pyörälenkin Markassa (kohtalaisella vauhdilla). Muutama kilometri piti taluttaa vaativan alustan vuoksi. Jonkun verran taiteilua pitkospuilla. Reissu oli spontaani, heräsin aikaisin aamulla, ja paremman tekemisen puutteessa lähdin matkaan. Vähäisen suunnittelun johdosta vettä ja ravintoa oli mukana aavistuksen verran liian vähän (2 litraa + muutama kourallinen rusinoita), neste ja rusinat loppuivat n. 115km kohdalla. Sen jälkeen tuli ns. seinä vastaan - ei mitään dramaattista, mutta asian huomasi. Opettavainen reissu - hieman enemmän vettä, ja aavistuksen verran enemmän jotain makeaa olisi pitänyt olla.
 

Örfil

Guest
Hartikainen juniorille kävi sama. Se sai fillariinsa ensimmäisen mittarin ja ajelimme normaaliin tapaan pitkin rivitalomme parkkipaikkaa. Hartikainen jr oli niin keskittynyt mittarin tuijottamiseen, että ajoi kiihdyttäen jopollaan päin rivitalon päätyseinää. Kyllähän sen tosiaan huomaa.
 

Antsa Rieppo

Well-known member
Liittynyt
1.1.2015
Viestit
46299
Sijainti
Purukiellossa
Olen yrittänyt liittyä Stravaan, mutta sieltä ei tule sähköpostia, vaikka olen 'resendiäkin' painanut useamman kerran.

Pitäköön tunkkinsa, homot!
 
Liittynyt
24.1.2004
Viestit
10131
Sijainti
Oslo
Olen yrittänyt liittyä Stravaan, mutta sieltä ei tule sähköpostia, vaikka olen 'resendiäkin' painanut useamman kerran.

Pitäköön tunkkinsa, homot!
Tuon hommanhan pitäisi olla niinkin vaikea juttu, että rekisteröi jonkun omista sähköpostiosoitteestaan Stravakäyttöön, ja keksii salasanan.
Facebookin ja Google-tilin kautta voi myös rekisteröityä.
 
Ylös