Örfil
Guest
Pekkis taitaa olla semmoinen pasinisti ja viherlampela.Toisaalta, kuten Öääl ylempänä vihjasikin, puhe harjoittelemisesta kriisitilannetta varten on snadisti suurielkeistä. Pojat ja niiden pyssyt.
Pekkis taitaa olla semmoinen pasinisti ja viherlampela.Toisaalta, kuten Öääl ylempänä vihjasikin, puhe harjoittelemisesta kriisitilannetta varten on snadisti suurielkeistä. Pojat ja niiden pyssyt.
Pyhpyh nyt. (Cuba) Libre Office.Open Office
Kyl ne säilyy yllättävän hyvin jääkaapissa ja sitten kun niitä vielä tuunaa niin bueno.. Saapi ny nähä. Taidan olla keiton puolella. :ahem:Uuh, kolme päivää vanha hamppari, nam :ahem:
Ja vaikka tarvitsisi tuskin mainitsemiasi papparaisia silti päästettäisiin heilumaan rynkky käsissään rintamalle ainakaan sodan alkuvaiheessa.Papparaiset puhelee ihan niinkuin heidän elinaikanaan muka tarvitsisi tarttua tositussareihin.
Hampurilaiskeittoa? Kuulostaa hyvältä.Kyl ne säilyy yllättävän hyvin jääkaapissa ja sitten kun niitä vielä tuunaa niin bueno.. Saapi ny nähä. Taidan olla keiton puolella. :ahem:
Niin kyllä sen niinkin voi muotoilla. Jos jokin tuote maksaa 5€ ja sen saa alle 2€:lla, vieläpä ilman liikkumista ja mahdollisia polttoainekuluja.*Heittää rahaa roskiin*
Hernekeiton lämmittäminen lienee hieman eri tason kulinariaa kuin jonkun hampurilaiskastikkeen väkertäminen.Tai se, että sanotaan, että ei osaa itse tehdä... :thumbfh: No täytyy kyllä aika lahjaton ihminen olla jos aikuinen ihminen ei osaa lukea hernekeittopurkin kyljestä mitä ohjeet sanoo ja tehdä sitä prikulleen niin. Sama metodi pätee kaikessa ruoan laitossa. Periaatteessa he jotka kylvää rahaa roskiin, ovat vain laiskoja. Thats it.
Niin kun kasvattaa raaka-aineetkin omalla takapihalla.vieläpä ilman liikkumista ja mahdollisia polttoainekuluja
Väärä toikki.Mutta kun on laiska ja hyvätuloinen.
Jipii, kolmen euron säästö. Ei maksais vaivaa vaikka niitä söis kymmenen päivässä.Niin kyllä sen niinkin voi muotoilla. Jos jokin tuote maksaa 5€ ja sen saa alle 2€:lla, vieläpä ilman liikkumista ja mahdollisia polttoainekuluja.
Mielestäni laiskuutta jos ei jaksa vaivautua itse tekemään omaa ruokaa. Tai se, että sanotaan, että ei osaa itse tehdä... :thumbfh: No täytyy kyllä aika lahjaton ihminen olla jos aikuinen ihminen ei osaa lukea hernekeittopurkin kyljestä mitä ohjeet sanoo ja tehdä sitä prikulleen niin. Sama metodi pätee kaikessa ruoan laitossa. Periaatteessa he jotka kylvää rahaa roskiin, ovat vain laiskoja. Thats it.
Saisit aina enemmän jalluu jos säästelisit. :ahem:Jipii, kolmen euron säästö. Ei maksais vaivaa vaikka niitä söis kymmenen päivässä.
Ilmeisesti moni kuvittelee, että tuo projekti täytyy aina aloittaa alusta. Se ei ole totta. Tuo kastike säilyy purkissa pitkään ja sitä voi tehdä vaikka litran valmiiksi. Pihvit säilyy pakkasessa aika hemmetin kauan ja kurkut liemessa jne.. Itselläni on esimerkiksi satsit aina valmiina pakkasessa ja jääkaapissa. Heti kun tulee mieleen, että vois tehä, niin menee alle 10min ja on valmis (eli reilu mainostauko). Lähin mäkki on puolen tunnin päässä. Ja ihan vain vertauskuvallisesti, ranskanperunoissa menee yli tupla aika verraten big mäkin valmistamiseen.Jipii, kolmen euron säästö. Ei maksais vaivaa vaikka niitä söis kymmenen päivässä.
Niin, on kai se hyvä varautua jos siittiötuotanto huononee iän myötä.Itselläni on esimerkiksi satsit aina valmiina pakkasessa ja jääkaapissa.