Antsa Rieppo
Well-known member
Kauden toinen joululautanen syöty tänään.
Varsin erikoinen ja mielenkiintoinenkin postaus. Mää en ole koskaan kokenut tillilihassa, sipulissa, kanaviillokissa enkä edes kokolihassa (jauhamattomassa) minkäänlaista 'liukkautta' mikä estäisi nielemisen.Minä en syönyt kansakouluikäisenä koulussa muuta kuin nakkeja, makaroolilooraa ja perunoita. Vasta aikuisiällä on selvinnyt, miksi tililiha, sipuli, kanaviillokki ja jauhamaton liha ylipäänsä oli aivan pitelemätön paikka syödä. Ei vaan pystynyt :nope:
Kyse on osalla tämän tyypin ihmisillä ruuan suutuntumasta eli miltä se ruoka tuntuu suussa, ei niinkään maku. Haju kyllä on taasen yksi tekijä sekin, mutta sekin saattaa vaan muistuttaa siitä inhokkiruuasta itsessään. Mutta itselläni se liukkaus mikä lihassa ja sipulissa (tilliliha ja kanaviilokkihan onpelkkää liukasta ja smegmaista ektoplasmaa!) oli suutuntumana, oli sellaista ettei nieleminen onnistunut - se vaan pukkas ruuan ylös eli tuli oksennusrefleksi, jos koitti nielaista.