Kyllä työ tekijänsä löytää - PT 2

Il Tempo Gigante

Darth Father
Liittynyt
20.2.1999
Viestit
42723
Sijainti
Gamla Pedersöre huvudsocken
Hienoon duuniin oli tänään haastis. 75 hakijaa, joista 12 valittiin. Arvasinhan minä, ettei arpaonni osu, kun muut hakijat olivat varmaan puolet nuorempia. Mutta toiveita nostatti mielestäni erittäin hyvin mennyt valintatilaisuus. Arvelin, että josko sittenkin kokemuksellakin olisi jotain arvoa.
Vaan mailia tuli, jossa rivien välissä annettiin ymmärtää, että nuorempaa naamaa on hakusessa.
Sikäli erikoista, että mun työpaikalla on viime aikoina palkattuja ns. nuorempia naamoja jo noin kymmenkunta.

Yksi niistä on ihan äärettömän ahne työlle. Puolijuoksua kulkee koko ajan työaikanaan.

Toinen ääripää on sitten taas jo useita vuosia firmamassa ollut edelleen nuorehko henkilö, joka hiplaa työpäivän aikana enemmän iPhoneaan, kun työasioitaan. Mutta ei kai siinä? Sitten?

Loppujen lopuksi tässä sanoisin, että kokeneet ja rutinoituneet kaverit pyörittävät työmaailmaa toistaiseksi nuorisoa tehokkaammin. Varsinkin mun työpaikalla.

Nuorten aika tullee sitten aikanaan, kunhan älyävät, että työaikana on muutakin tekemistä kun Twitterissä, Instagramissa ja muissa vastaavissa yhteisöissä/palveluissa roikkuminen.

Työt työnä ja nettijutut sitten vapaa-aikana. Niin.
 

Örfil

Guest
No jumalauta, jos Alppu on vanha, niin mikä minä olen :confused:
Vastaan työteholta 100:ataa Jonia ja Alppukin ainakin yhtä.
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
No jumalauta, jos Alppu on vanha, niin mikä minä olen :confused:
Kameli? Palatsi? Demokratia? Väistöliike? Tuhannen raivostuneen piktin lauma? Yle Teema? Hattuhylly? Filosofinen muuttomies? Pääväri? Henkilökohtainen suunnitelma? Ähtärein pakara? Puoli tuntia? Saamelainen? Salmelainen? Salminen? Nukkumaanmenohikka? Vierivä Kivi? Joku Rainier tai semmonen? Imperatiivimies?
 

oldez

Well-known member
Liittynyt
14.3.2003
Viestit
19491
Tiputin muuten töissä fingerpori-mukini. Meni rikki.
 

Örfil

Guest
Teinipappa oli paras ja otetaan kolmanneksi tuo Housu-Holopainen.
 

Albert Oil

Hippi ja juntti
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
55371
Sijainti
Korviesi välissä
Turussa sijaitsi aikanaan laivaHese, jossa oli A-oikeudet. Siinä oli maalaispojalla ihmettelemistä, kun eräskin pariskunta mässytti ilmeenkään värähtämättä megaburgeria ja hörppäsivät kyytipojaksi gintonicia.
 

Joni

Well-known member
Liittynyt
19.1.2004
Viestit
16905
Hesburgerin Salmela tylynä yhteiskuntasopimuksesta: Sosiaaliturva on vienyt suomalaisten työhalut
On kyllä sellaiset teesit tuolla heebolla, etten taida ihan heti Hesburgerissa käydä, vaikka autiolla saarella olisi ainoa paikka, mistä saisi ruokaa.
Joo hesessä tulee käytyä ehkä 1x vuodessa. Pitäkööt "laatutason" majoneesihampparinsa. :ahem: Tolla tuntimäärällä ei paljoa enää juhlittaisi/valvottaisi viikonloppusinkaan. Tossa riski jollekkin kovasti unea tarvitsevalle on vajaaunisuus ja lopulta kuolema jos lähettäis kidutuslinjalle. Eiköhän suurimmat työhalun vieväjät ole työkkärin tarjoamat palkattomat "työkokeilut" ja valitettavasti ihmisten on pakko olla mulkkutoimiston kirjoilla että on oikeus saada tukia mutta voidaan katkaista jos ei "orjatöihin" suostuta. Khyl.


Näin suoraansanoen paras tapa työllistyä nykysuomessa(Ilman suhteita faktorilla) on piilotyöpaikat tai oma yritys(hieroja ;)) Ekaa voisi kyllä sanoa samakasi kuin kalasteluksi järvessä että nappaanko onki vai ei sitten millään? Tokassa että onko profiittia yhtään bisnekselle ja sepäs joka aivan varmasti nyrppii jos ei mitään hyötyä kuten on saanut lukea paljon yrittäjien karusta arjesta.
 
Viimeksi muokattu:
Ylös