Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset, vol XI

Vilperi

Välimallin jätkä
Liittynyt
20.7.2001
Viestit
4593
Sijainti
Tampere
Kun eräs tammisaarelainen veneilijä ajoi uransa ainoan kerran podiumille fykkösissä, hänen nimensä oli ruutugrafiikoissa Jyrky Javri Letho. Kotimaana oli Portugali.
Oli sen verran hassu tarina että menin ja katselin kisan nauhalta tässä iltapuhteena. Sen verran on pakko nyt vesittää tätä sun tarinaa, että ruutugrafiikoissa luki Jyrky Jarvi Lehto ja järjestäjän mainoslapuissa oli lukenut kotimaana Portugali. Tosin sukunimen kirjoittamiseen muodossa Letho muistan myös törmänneeni joskus. Missähän lie tapahtunut. Mutta asiaan, miten Alppu kuvailisit fiiliksiäsi silloin aikanaan, kun Pupon auto hajosi ja suomalainen peri palkintopallipaikan?
 

Olga

.
Liittynyt
13.10.2001
Viestit
40436
Sijainti
lakitukossa
Oho, sataa vettä. Harvinaista tänä syksynä. Taidan mennä vielä nukkumaan, jos sade loppuisi sillä aikaa.
 

Albert Oil

Hippi ja juntti
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
55371
Sijainti
Korviesi välissä
Oli sen verran hassu tarina että menin ja katselin kisan nauhalta tässä iltapuhteena. Sen verran on pakko nyt vesittää tätä sun tarinaa, että ruutugrafiikoissa luki Jyrky Jarvi Lehto ja järjestäjän mainoslapuissa oli lukenut kotimaana Portugali.
Kas, hienoa. Mun tarinani perustuikin ihan huteriin muistikuviin.

Mutta asiaan, miten Alppu kuvailisit fiiliksiäsi silloin aikanaan, kun Pupon auto hajosi ja suomalainen peri palkintopallipaikan?
Harmitti. Muistan ajatelleeni, että Pupo olisi kipeästi tarvinnut tuloksia, sillä Flavio oli jo uhkaillut tallipaikan menettämisellä. JJ:n oletin ehtivän pallille vielä monituisia kertoja uransa aikana.
Muistan muuten kisaan liittyen myös sen, että heti skaban päätyttyä alkoi jääkiekon MM-kotikisojen ratkaiseva ottelu Suomi - USA, jossa tuli kuokkaan ja Suomi putosi mitalipeleistä.
 
Liittynyt
24.1.2004
Viestit
10131
Sijainti
Oslo
Kävin aamulla neljä tuntia töissä, vaikka olin suunnitellut meneväni sunnuntaina (kiireitä on). Onpa nyt mukavaa kun ei tarvitse asialla enää stressata.
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Maksan sata tuhatta euroa sille joka tulee tiskaamaan mun tiskit. Toisen sata tonnia jos tuo jonkun hyvän kebab-päivällisen tyyliin ruokajuomaksi maitoa. Saa jakaa! #mielelläänheti
 

Örfil

Guest
Ansiosidonnainen on niin hyvä, etten viitsi tuollaisten pikkurahojen takia lähteä minnekään mähmäämään.
 

Albert Oil

Hippi ja juntti
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
55371
Sijainti
Korviesi välissä
Jokainen ihminen on Jone Salminen
jokainen elämä on tättärää
jokainen ihminen on Jarkko Montonen
sä varmaan tiedät sen ja sitten närästää
 

Olga

.
Liittynyt
13.10.2001
Viestit
40436
Sijainti
lakitukossa
Asunnottomien yökö lienee syynä siihen, että aika monet nuoret ja hyvin nuoret olivat reppu selässä kaupungilla? Äsken kaksi reppuselkäistä kuljeksi risteyksessä niin, että sillä menolla vietetään pian hengettömien yötä. Ensin ne pyörivät katuvalon ympäri ja siitä sitten horjahti toinen ajotielle. Auto sai väistettyä. Sitten ne menivät risteyksen läpi kulmasta kulmaan ja jatkoivat kävellen ajorataa. :nope:
 
Liittynyt
1.11.2014
Viestit
3326
Sijainti
Katabolia
Ilmeisesti asunnottomien yö on vähän niinkuin autottomien päivä. Sillon saavat oleskella ja liikkua missä ja miten huvittaa.
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Palvelualojan ammattiliitto, Palvelualojan ammattiliitto, Palvelualojan ammattiliitto, Palvelualojan ammattiliitto Pamela, ai ku sinä oot sitte ihana.
 

Albert Oil

Hippi ja juntti
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
55371
Sijainti
Korviesi välissä
ر کابل شش سال است زندگی می کنم، نه مثل شما کابلیان بلکه چنان با تلخی روزگار اخته شده ام که همه ی شما مرا تلخترین آدم کابل می شناسید! چطور ممکن است سرنوشت شان را بشنوی ببینی و متأثر نشوی؟ از گرسنگی، سرما، دربدری و... هر روز میمیرند و شما بی تفاوت از کنارشان عبور می کنید و حتی از گزند الفاظ رکیک شما هم در امان نیستند! شبیه روح سرگردانی شده ام روز و شب، میان پاره های تن شما که سالهاست فراموششان کرده اید می گردم، آری همین پودری که امروز در زیر یا روی پل سوخته یا صدها جای دیگر، مایه ی تنفر و انزجار شماست روزی در سنگر مقابل دشمنان شما از جان خود گذشتند، یا معلمی که کودکانتان را سواد می آموخته، نانوایی که نان برایتان می پخته، خیاطی که لباستان را می دوخته، گزارشگری که خبر برایتان تهیه می کرده و … اینها همین کسانی هستند که امروز با سر و پای ژولیده در اطراف پل سوخته، کنار نانوایی ها منتظرند تا شاید شما از کرمتان نانی بخرید و یا نگاهی نه از روی ترحم نه بلکه محبت به آنها داشته باشید! این روزها هیاهوی محرم است، روزهایی که مرد از نا مرد شناخته شد و تو همان نامرد این روزهایی! شاید داستان حسین و یارانش برای تو که مدعی انسانیت هستی کهنه شده باشد، ولی برای من هر روز این داستان تکرار می شود و شاید تلختر و با ابعاد و روایاتی متفاوت اما در تمام این داستانها علی اکبر، علی اصغر، رقیه، زینب و شمر و حرمله ای وجود دارد و من و تو بخشی از این داستان!
 

Aisla

högt över molnen
Liittynyt
20.9.2011
Viestit
787
Sijainti
play//repeat
MSN:n mainospostin otsikko: Onko miehesi lottovoitto? / Näin säästät selvää rahaa!

...Eivät ne liittyneetkään toisiinsa millään lailla. Harhaanjohtavaa mainontaa.
 

Aisla

högt över molnen
Liittynyt
20.9.2011
Viestit
787
Sijainti
play//repeat
Mistä minä tiedän?! Poistin postin klikkaamatta sitä jutun linkkiä.

Jää ikuiseksi mysteeriksi tämä nyt.
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Lahjoitan vastikkeetta sata tuhatta euroa hänelle joka vastineeksi tuo mulle limpparijuomaa tyyliin spraitti tai pommak.
 
Ylös