Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset, vol XI

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Missä Kinnunen oli nopeampi kuin nyt vaikka muut rinkiä ajaneet, Kovalainen ja Kozarowitzky?
 
Viimeksi muokattu:

Il Tempo Gigante

Darth Father
Liittynyt
20.2.1999
Viestit
42723
Sijainti
Gamla Pedersöre huvudsocken
Haa

Mielelläni kuulisin perusteluja.
Kiitos samoin:

Olen käynyt kaikilla Suomen paikkakunnilla, yöpynyt suurimmassa osassa ja asunutkin joissain ja Rauma ja Virrat on ihan ensimmäisiä sieltä asteikon negatiivisimmasta päästä. Parkanossa esim. sen sijaan ei ole mitään vikaa tahi Kihniössä - onhan viimemainitussa mukaani nimetty järvikin. Turengin suhteen olen jäävi sanomaan.
 

Albert Oil

Hippi ja juntti
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
55371
Sijainti
Korviesi välissä
Kai mää noihin olen perusteluni antanut jo?
No, menköön:
Rauma: Yleiseltä pikkusieluisuudeltaan lyömätön. Likainen ja konservatiivinen kaupunki, joka on jäänyt jonnekin 1800-luvulle. Hirvittävän sisäänpäinlämpiävä. Ulkopaikkakuntalaista kiusataan viimeiseen saakka vaikka tämä olisi valtion virkamies. Henkisesti ahdistava ja ankea. Merenrantakaupungiksi totaalisen ikävä paikka. Perusteeton omanarvontunto yhdistettynä satakuntalaiseen omapäisyyteen on kammottava yhdistelmä.
Virrat: Kaukana kaikesta, mikä tekee kaupungista ihan omassa maailmassaan elävän kuplan. Kaiken olennaisen kertonee se, että huostaanottojen määrä on suhteessa asukaslukuun Suomen ylivoimainen ykkönen. Sairaalla tavalla junttimainen, käpykylä. Viinan, LSD:n ja sukurutsan katkuinen umpiperä. Ahdistunut ja tulevaisuudenuskoton takahikiä.
 
Ylös