Lööpitystä, uutisia, ym. sälää / SYYSKAUSI 2015

  • Viestiketjun aloittaja 72
  • Aloituspäivämäärä

Antsa Rieppo

Well-known member
Liittynyt
1.1.2015
Viestit
46299
Sijainti
Purukiellossa
"Hyvin" on Kuopion lentoaseman matkustajamäärät laskeneet. Vuonna 2006 330000 matkustajaa. Nyt satatuhatta vähemmän tälle vuodelle ennuste. Viime vuodesta -13%.
 

Örfil

Guest
Pirkkala, sama kohtalo.

Wikistä:
Näytä liitetiedosto 21837

Uudesta kakkosterminaalista on se hyöty, että se on sopivasti 12 km:n lenkin kääntöpaikka juoksulenkilläni.

Viisi milliä oli sen hinta, mutta toivon mukaan sille on oikeaakin käyttöä Rynskin poistumisen jälkeen.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Savon Sanomat
Kolme aikuista tunkeutui 4-luokkalaisten oppitunnille – pahoinpitelivät oppilasta ja opettajaa

Turussa Samppalinnan koulussa kolme aikuista tunkeutui tiistaina kesken oppitunnin 4-luokkalaisten luokkaan ja pahoinpiteli opettajaa ja yhtä luokalla ollutta poikaa. Poliisin mukaan tapahtumat olivat alkaneet välitunnilla lasten välisestä riidasta.

Riidan toisena osapuolena ollut tyttö oli ilmoittanut tapahtumasta äidilleen, joka kertoi, että lapsen isovanhemmat hakevat lapsen koulusta. Isovanhempien tullessa kouluun tilanne oli riistäytynyt käsistä. Lasta hakemaan tulleet tunkeutuivat luokkaan ja alkoivat pahoinpidellä luokan opettajaa ja riidassa toisena osapuolena ollutta poikaa.

Poliisi otti tekijät kiinni tapahtumapaikalta. Poliisi ei tiedota tapahtuneesta enempää.
Mallisukulaiset
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Teini pidätettiin Erdoganin solvaamisesta

Turkin poliisi on pidättänyt 15-vuotiaan pojan maan presidentin Recep Tayyip Erdoganin "solvaamisesta" epäiltynä, kertoo uutistoimisto AFP. Teini vietti torstain vastaisen yön putkassa. Poliisit pidättivät hänet uutistoimisto Cihanin mukaan internetkahvilan ulkopuolella.

Pojan on määrä joutua oikeuden eteen tänään. Solvauksen sisällöstä ei ole tietoa.

Turkin lain mukaan presidentin halventaminen on kielletty. Maksimirangaistus siitä on neljä vuotta vankeutta. Nyt pidätetyn pojan uskotaan saavan lievemmän rangaistuksen kuten sakkotuomion.

Viime joulukuussa 17-vuotias nuori vangittiin Erdoganin solvaamisesta epäiltynä. Asiasta nousi tuolloin valtava myrsky, jossa Turkin sananvapauden tilaa arvosteltiin niin kotimaassa kuin ulkomailla. 17-vuotias sai tuolloin 11 kuukauden ehdollisen vankeustuomion.
Tämmöistä maata Saksa on sitten tuuppaamassa kohti EU:ta.
 

Lunssila

Well-known member
Liittynyt
6.6.2008
Viestit
18215
Ruotsissa on taas tapettu porukkaa teräasein.

Elokuussa viimeksi.
 
Viimeksi muokattu:

Troy

Well-known member
Liittynyt
25.1.2007
Viestit
7935
Sijainti
Very Good.
Ruotsissa on taas tapettu porukkaa teräasein.

Elokuussa viimeksi.
Ruotsin jääkiekkoliiton viralliselle Twitter-tilille ilmaantui pian Trollhättanin kouluiskun jälkeen linkki Dagens Nyheterin juttuun ja teksti "Naiivi Ruotsi!".
Naamioitunut mies tunkeutui kouluun ja vahingoitti teräaseilla neljää uhria. Hyökkääjä ja uhriksi joutunut lapsi ovat kuolleet sairaalassa. Tapahtumapaikalla kuoli kouluavustaja.

Twitterissä julkaistu linkki johtaa Dagens Nyheterin juttuun, jossa raportoidaan koulun opettajien havaitsemasta turvattomuudesta.

Twiitti on poistettu ja liitto pahoittelee tapahtunutta tilillään.

- Teimme virheen. Selvitämme asiaa parhaillaan. Pahoittelemme, tilillä lukee.

- Kysymykseni ovat samat kuin sinulla. Mitä ihmettä on tapahtunut? Tili on meidän. Ainoa asia, mikä tulee mieleen on, että joku henkilökunnasta on tehnyt virheen ja kirjoittanut yksityisen päivityksen, jääkiekkoliiton puheenjohtaja Anders Larsson sanoo Expressenin

http://yle.fi/urheilu/ruotsin_kiekkoliitto_pyytaa_anteeksi_omituista_viestia_kouluiskun_jalkeen/8401603

Ruotsin jääkiekkoliitolla on asiaa. Jokin Ruotsissa ei ole kohdillaan, jos jääkiekkoa kohtaan hyökätään.
 

Renessanssinero

Perusfeidaaja
Liittynyt
23.4.2005
Viestit
4950
Sijainti
Vantaa
Eiköhän poliisin toimet tutkita ja tarvittaessa aseteta syytteeseen kuolemantuottamuksesta tai taposta. Nyt on tärkeää pohtia ja ymmärtää teon motiiveja sekä poistaa syyt, jotka johtivat tekoon, niin tulevaisuudessa voidaan estää tuollaiset teot. Ehdotan ratkaisuksi monikulttuurisuuden ja suvaitsevaisuuskasvatuksen lisäämistä Ruotsissa.
 
Viimeksi muokattu:

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26887
Jenkkifarmarit haluavat saada opintolainansa anteeksi

Ovatko maanviljelijät valtion virkamiehiä? Eivät viranomaisten mukaan, mutta nyt maatalouden lobbarit ja lainsäätäjät yrittävät muuttaa tätä niin, että jatkossa maanviljelijät saisivat opintolainansa anteeksi, kuten moni valtiolle työskentelevä virkamies saa.

Vaatimus johtunee siitä, opintolainoista aiheutuneet velkaongelmat huolestuttavat maanviljelijöitä ja alalla pelätään, että velkapaisuminen voi pahimmillaan vaarantaa ruokatuotannon.

Asiaa ajavien lobbareiden mukaan monet maanviljelijat epäröivät velkojensa takia maatilan pystyttämistä, ostamista tai pohtivat jopa alan vaihtoa. Tämä voisi lobbareiden mukaan tarkoittaa sitä, ettei jatkossa maassa ole enää tarpeeksi maanviljelijöitä pitämässä ruokatuotantoa pystyssä.
Viljelijät osaa vaatia Ameriikassakin. Mutta on erikoinen käytäntö valtion virkamiehillekin.
 
Ylös