Selvitetään tämä nyt kerralla: Siivet

Siivet?


  • Äänestäjiä yhteensä
    19

Albert Oil

Hippi ja juntti
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
55371
Sijainti
Korviesi välissä
Tämän artikkelin innoittamana kysynkinpäs forumistien suhdetta Mansen perinneherkkuun.
Omaa kokonaisvaltaista integroitumistani nykyiseen kotikaupunkiini tullee ikiajat estämään kaksi isoa seikkaa: Välinpitämättömyyteni kaupungin urheilukansan raivokkaasti jakaviin jääkiekkoseuroihin sekä siivet. En kertakaikkiaan kestä ruokaa, joka sotkee kädet, naaman ja parran ja josta nypitään gramma lihaa jostain luiden ympäriltä. En kasaa siipiä lautaselleni edes lounaspaikoissa. Syön kanani ennemmin muussa muodossa.

Mites te?
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Vastasin: en ole syönyt, tarkoittaen sillä sitä, etten ole tuollaista siipiannosta koskaan syönyt. Kotosalla toki jos jonkun linnun mukana on siivet tulleet, olen ne järsinyt, miksipä en olisi, ja olenhan mä.
Sormin syöminenkin on ihan jees, mutta en mä tuollaista siipihässäkkää osaa kaivata. Eihän niissä ole paljon mitään syötävääkään. Ihan snackseja. Melkein kuin tilaisi ravintolassa sipsejä tai popocornia.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
En keksi miksi haluaisin nimenomaan lounaspaikassa kaluta luita ja sotkea partani, mutta kotioloissa harvakseltaan tullut syötyä. Mitenkä tuo nyt olisi tamperelainen ilmiö? Mustan makkaran kyllä ymmärrän, mutta...oikeasti.
 

Formulanomi

Seksikäs rumä kääpiö
Liittynyt
22.10.1999
Viestit
41380
Sijainti
Toisaalla
En ole tamperelainen ja olen vuosikymmeniä sitten syönyt wingsejä. Tosin olen kutsunut niitä kanansiiviksi tai milloin mitenkin ko. kaupasta saatavan tuotenimen mukaan. Ja niitä saa ärtsyillä tai vähemmän ärtsyillä mausteilla ja lisukkeilla. Itse tykkään kyl, mutta manselaisuutta ihmettelen....
 

Il Tempo Gigante

Darth Father
Liittynyt
20.2.1999
Viestit
42723
Sijainti
Gamla Pedersöre huvudsocken
Tämän artikkelin innoittamana kysynkinpäs forumistien suhdetta Mansen perinneherkkuun.
Moisissa artikkeleissa voi kirjoittella vaikka mitä siipijuttuja tahansa, mutta mun mielestä tamperelainen perinneherkku on mustamakkara. Vaikka tuoreeltaan Laukontorilla nautittuna. Eikä se pahaa ollut Parkanon torillakaan aikoinaan. Eikä edes Rauman Prismasta ostettuna nykyaikana. Niin.
 

Vilperi

Välimallin jätkä
Liittynyt
20.7.2001
Viestit
4593
Sijainti
Tampere
Joskus taannoin muistan lukeneeni, että vissiin puolet Suomen wingseistä syödään Tampereella. Mikäli pitää paikkansa, niin kai tolla perusteella voidaan Manse ristiä Suomen siipipääkaupungiksi. Polliin vastasin ylimmän ja paikallisessa Hookissa tuleekin asioitua n. 10 kertaa vuodessa.
 

Antsa Rieppo

Well-known member
Liittynyt
1.1.2015
Viestit
46299
Sijainti
Purukiellossa
Joskus taannoin muistan lukeneeni, että vissiin puolet Suomen wingseistä syödään Tampereella. Mikäli pitää paikkansa, niin kai tolla perusteella voidaan Manse ristiä Suomen siipipääkaupungiksi. Polliin vastasin ylimmän ja paikallisessa Hookissa tuleekin asioitua n. 10 kertaa vuodessa.
Näin se taitaa olla.

Eipä ole koskaan, missään tullut tilattua siipiä. Himassa niitä syönyt. Toimii lämpimänä, mutta seuraavana päivänä ihan hirveitä eikä niitä voi lämmittää mikrossa, ilman että rasvaa roiskuu micron/kuvun ja alustan täydeltä.

Elämäni ekat ravintolaribsit tuli syötyä muutama viikko sitten Edenissä (Oulussa).

Ribsien ja wingsien koko idea perustuu siihen soossiin päällä.

Teknisesti wingsien syönti on kuin rapujen syönti. Vitunmoinen häslääminen, että saa tiurallisen suuhun. Lärvi ja rintamus mäskissä, ja pääasiassa on ne ruokajuomat.
 

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
En keksi miksi haluaisin nimenomaan lounaspaikassa kaluta luita ja sotkea partani, mutta kotioloissa harvakseltaan tullut syötyä. Mitenkä tuo nyt olisi tamperelainen ilmiö? Mustan makkaran kyllä ymmärrän, mutta...oikeasti.
Koska suurin osa koko maan siivistä syödään Tampereella.
 

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
Vaan en pidä kyllä juurikaan. Ihan hyvää, mutta syöminen on turhan sotkuista ja työlästä suhteessa saavutettuun hyötyyn.
 
Liittynyt
24.1.2004
Viestit
10131
Sijainti
Oslo
Joskus taannoin muistan lukeneeni, että vissiin puolet Suomen wingseistä syödään Tampereella. Mikäli pitää paikkansa, niin kai tolla perusteella voidaan Manse ristiä Suomen siipipääkaupungiksi. Polliin vastasin ylimmän ja paikallisessa Hookissa tuleekin asioitua n. 10 kertaa vuodessa.
Totta, mutta tuolla perusteella siipiä ei voi kuitenkaan kutsua aloituspostauksen tapaan Mansen perinneherkuksi.
 

Örfil

Guest
Mulla meni monta vuotta, ennen kuin tajusin että siivet onkin jokin pääosin manselainen juttu. En kiinnittänyt asiaan huomiota, koska en halunnut syödä niitä.
Olisiko ollut peräti niin, että forumilta luin asian oikean pamelan?

Joka tapauksessa, komppaan Albertia syömisen esteettisyyden ja käytännöllisyyden osalta.
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Tuli just äsken Norjasta viestiä että wingsithän on itse asiassa juoma, ei ruoka.
 

Örfil

Guest
Täytyy sanoa vaimolle, että käyttääkin ensi kerralla nokkamukia syödessään.
 

PekPoy

oik. yo.
Liittynyt
11.2.2001
Viestit
8173
Sijainti
Helsinki / f1racing.net / vasempaan kääntyvät mutk
Siis mitä.

Tamperelaiset ovat löytäneet ns. chicken wingsit ja tuovat Stadiin niitä tarjoilevan ravintolan? En nyt oikein... siis... mitä? Seuraavaksi joku tamperelainen keksii avata Helsinkiin pihvejä tarjoilevan ravintolan?

Olen nyt ihan totta vie hämmentynyt. Olen syönyt "siipiä", jos niitä niiksi nyt on välttämätöntä kutsua. En Tampereella.
 
Ylös