Montako kertaa olet muuttanut ennen 25. ikävuottasi?

Montako kertaa muutit alle 25.vuotiaana?


  • Äänestäjiä yhteensä
    35

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26888
Jossain vaiheessa käy usein niin, että perhe jää paikoilleen ja upseeri-isä (tai äiti) viettää sinkku - viikonloppuperheellisen elämää.
Isäni on tuollaisesta upseerin perheestä. Isoisä työskenteli ja asui Helsingissä ja isä maaseudulla tätinsä luona, koska mummokin asui viikot työpaikallaan. Mutta taitaa olla kapiaisten kiertolaiselämä nykyään harvinaisempaa. Puolustusvoimien toimipisteetkin on vähentyneet.

En ymmärrä miksi tossa tutkimuksessa on ikäraja laitettu 25 vuoteen, vaikka muuton vaikutuksia lapsiin tutkitaan. Tuohon tulee mukaan jo opiskeluaikojen muutot solusta toiseen ja kesäksi vanhempien luo ym.
 

Joni

Well-known member
Liittynyt
19.1.2004
Viestit
16942
Pitäs muuttaa otsikko kyl ennen 30. Sitä ennen on nuoruuslaiffi ja opiskelu ja elämänsuunnitteluvaiheet yms yms vielä pahasti yleensä kesken. Taino jos pollia vois edioita niin saadaan loput nuorisovuodet tohon. 🙂 Huomannu kyl monet kamut jotka täyttäneet 30 jokunen tovi sitten niin yhtäkkiä ovat rauhoittuneet hurjasti elämäntyylillään. Mä en oo viel päässy siihen pisteeseen mutta ehkä hieman mut ei onneks liikaa viel.
 
Viimeksi muokattu:

Antsa Rieppo

Well-known member
Liittynyt
1.1.2015
Viestit
46299
Sijainti
Purukiellossa
Pitäs muuttaa otsikko kyl ennen 30. Sitä ennen on nuoruuslaiffi ja opiskelu ja elämänsuunnitteluvaiheet yms yms vielä pahasti yleensä kesken. Taino jos pollia vois edioita niin saadaan loput nuorisovuodet tohon. Huomannu kyl monet kamut jotka täyttäneet 30 jokunen tovi sitten niin yhtäkkiä ovay rauhoittuneet hurjasti. Mä en oo viel päässy siihen pisteeseen mutta ehkä hieman mut ei onneks liikaa viel.
Et tainut nyt yhtään käsittää mistä tässä muuttamisessa on kyse ja miten se korreloituu ihmisiin?
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26888
Tuskin siitä hirmusia traumoja tulee, jos 27-28 vuotiaana jo muuttaa pois vanhempien luota.
 

Vesku

Maatalousneuvos
Liittynyt
14.6.2003
Viestit
5795
Nykytilanteenne lie maaseudulla perin tavallinen. Ainakin useampia tiedän jotka synnyinkodissaan asuvat ja entinen isäntäpari asuu jossain pellon toisella puolella. Mutta tuo aiempi asumisjärjestely on kieltämättä ollut melko eksoottinen.
Tarkemmin kun muistelen, niin sisko oli jo varsinaisesti muualla (töissä ja opiskelemassa), mutta viikonloppuisin kävi, kun ex tuli asumaan.
Fyysistä tilaa oli kyllä riittävästi, sitä henkistä olisi ehkä voinut olla enemmän "nuorelle uusperheelle". Tai miten sen nyt ottaa. Varsin normitilanne maalla 90-luvun alussa vielä, onneksi ei kestänyt tuon pitempään.

Onhan sitä joskus miettinyt, jos ja kun joskus muuttaa, niin miten ja minne. Ehkäpä jotain vierotusoireita tullee.
 

WebSlave

Trackman
Liittynyt
9.2.2005
Viestit
29660
Mikä oli Josefin osa? Syrjäänheitetty ja isänä kielletty elatusmaksujen maksajako?
Kasvatti vaimonsa lehtolapsen* omanaan ja opetti tälle ammattinsa.

* Joosef ja Mariahan eivät olleet tuolloin vielä naimisissa, vaan Joosef meni Betlehemiin "kihlattunsa Marian kanssa, joka oli raskaana".
 
Ylös