Liittynyt
17.3.2012
Viestit
7568
Varmaan hyvä peli tuo Jets - Predators 5-6. Nashville kampesi lopussa takaa ohi.

Micke 2+2.

Oli kyllä viihdyttävä peli. Stastny oli heti hyvässä vireessä ja tehojakin tuli. Laine kilisytti tolppaa.

Tehokas yö suomalaisilta: 7+10 11 pelaajan voimin.

juoksia

Well-known member
Liittynyt
8.12.2013
Viestit
420
Laine oli lähellä saada kolmannenkin syöttöpisteen annettuaan namupassin juutille, joka kuitenkin onnistui sössimään ohi tyhjästä maalista.

Stastny on kyllä selvästi ammattimies. Kaveri aloittaa kylmiltään uudessa joukkueessa, tekee 1+1 ja voitti melkein kaikki aloitukset. Hyvältä näytti ketjun peli. Vähän helpon näköisesti päästi Jets Nashvillen aina tasoittamaan ja lopussa ohi mutta tämä ei mennyt ketjun Ehlers-Stastny-Laine piikkiin.

Purukiellossa
Noniin. Aiemmista maaleista Wheeler oli syöttänyt 11 ja puukäsi-Little 3. Nyt on sentteri sitten Patellakin. Pari maalia.

Rantas-Mikko 1+3, jolla pääsee pistepörssin etusivulle.

juoksia

Liittynyt
8.12.2013
Viestit
420
Bryan Little on itse asiassa mainettaan parempi sentteri. Vakuuttavaa työtä kuitenkin kolmikolta Ehlers-Stastny-Laine, jota kolmosketjuna mainostettiin. Scheifele ja Wheeler kiikaroivat.

Helsinki
Little on aivan hyvä sentteri, mutta homma ei Laineen kanssa jostain syystä ilmeisesti toiminut yhtään. Jetsillä on varsin kova sentterikalusto pudotuspeleihin.

Järvenpää
Top 10 maalintekijätilastossa Patella reilusti vähiten peliaikaa. Reilu 16 minuuttia per peli.

Helsinki
Itämaiden kiekkoliiga KHL:ssä pudotuspelit ovat päässeet jo vauhtiin. Jokerit voitti tänään Sotsin toistamiseen ja johtaa sarjaa 2-1. Ekassa pelissä maalinteko tökki, kaksi viimeisintä ovat päättyneet voittoon 7-2. Tasoero on kohtalaisen selkeä, mutta kyllä tämä sarja on vielä mokattavissa. Sotsi on kuitenkin todella vaisu ja jotenkin alistunut, joten toiveet jatkopaikasta ovat melko korkealla.

Muissa playoff-sarjoissa ei suurempia yllätyksiä ole nähty, runkosarjassa korkealla olleet joko johdossa tai tasoissa sarjoissaan.

juoksia

Liittynyt
8.12.2013
Viestit
420
AIJAIJAIJAI. WPG-NYR 3-0 ja hattutemppu Laineelle, joka nousee pörssin kakkoseksi. Winnipegille huonoa oli että Scheifele ei pelannut viimeisessä erässä törmättyän ensin Wheelerin kanssa ja sen jälkeen otettuaan kovan taklauksen.

Lunssila

Liittynyt
6.6.2008
Viestit
18215
Pekka Rinne on tilastojen valossa NHL:n kovin maalivahti. On se kova.

Pääsee sitten taas pleijareissa imuroimaan.

juoksia

Liittynyt
8.12.2013
Viestit
420
Pyhä Patrik teki 1-0 ja johtaa Devilsiä vastaan ensimmäisen erän jälkeen. Vastustajan koutsi sanoi ennen peliä että kaikki puhuvat Laineen laukauksesta, mutta se on peliäly joka hänelle tuo nuo paikat. Samaa mieltä.

Jetsin ykkösketju nyt Connor-Little-Wheeler.

juoksia

Liittynyt
8.12.2013
Viestit
420
Armia katkaisi Paten putken. Joku muukin Jetsistä maalin makuun. Nätti rannari. 2-1 nyt.

juoksia

Liittynyt
8.12.2013
Viestit
420
Jets vei 3-2. Taisi Pate laitaa maalinsa tällä kertaa ainoasta paikastaan. Devils hieman hallitsi peliä mutta nyt kävi näin.