Liittynyt
14.5.2013
Viestit
6043
Jotkut vieläkin puolustelee Wilsonin tempauksia. Jätkä on jo aivan samalla tasolla mm. Matt Cooken ja Raffi Torresin kanssa.

On earth
Eihän tuo nyt ole ihan tervettä että vasiten haluaa vahingoittaa toisia. Eikä ole edes mitään tilanteessa tulleita osumia, vaan pelin ulkopuolella.

Davros

Liittynyt
14.5.2013
Viestit
6043
Viime vuoden harjoituskaudesta alkaen Wilson on saanut neljä pelikieltoa, tästä tulee mahdollisesti viides. Jotain pitää viirata päässä, jos onnistuu saamaan ~14 kuukaudessa viisi pelikieltoa.

Helsinki
Wilson pelaa parhaillaan Ducksia vastaan. Capitals johtaa 2-0 ensimmäisellä mainoskatkolla.

Dzekoo

Liittynyt
13.11.2017
Viestit
881
Kuhan ei nyt vaan Rantanen loukkaanu! Aika jäätävät tehot iskeny kyl..

On earth
Änäripelin voi hävitä johtamalla toisen erän alussa 4-1 ja ottamalla kuokkaan vajaassa kahdessa erässä 2-8.

Hurjaa.

Jetsiltä puuttuu neljä vakiopakkia, mutta kuitenkin voittoja tulee. 3 pelin vieraskiertueelta täydet 6 pistettä.