Asioita, jotka tekis mieli hankkia 2.0

Formulanomi

Seksikäs rumä kääpiö
Liittynyt
22.10.1999
Viestit
41380
Sijainti
Toisaalla
Faijalta sai aikanaan kuulla jatkuvaa vittuilua siitä kuinka 14-vuotias leikkii pikkulasten leluilla. Harrastus ei ole kadonnut vielä päälle kolmekymppisenäkään ja luultavasti tulee jatkumaan hamaan tulevaisuuteen. Ja ihan hyvä näin, maailmassa kun on todella paljon monimuotoista viihdettä kulutettavaksi, joten olisi hölmöä rajoittaa skaalaa vain sillä perusteella, että joidenkin mielestä television tuijottaminen ohjain kädessä kaukosäätimen sijasta on jotenkin lapsellisempaa. Osa elämäni hienoimmista viihdekokemuksista onkin hankittu pelien parissa.
Mähän olen yli 50 vee pelaaja. Ja itselläni on tuohon sun viimeiseen lauseeseen oma kehittelemäni motto: Hyvä peli on huonoa panoa parempi kokemus!

Yleensäkin ottaen strategiapelit kiinnostaa kaikista eniten. (esim. EU, CIV,TW jne.) Tällä hetkellä pelailen, jos en koodaa, niin Thunder war (nettipeli) ja XCOM 2:sta.

Rinnastan itse mm. pelien pelaamisen ja lukemisen toisiinsa. Tai pelaamisen ja elokuvien katsomisen. Sillä suurella erotuksella, että pelit ovat interaktiivisia.
 

Formulanomi

Seksikäs rumä kääpiö
Liittynyt
22.10.1999
Viestit
41380
Sijainti
Toisaalla

Tuo oli suosikkejani yläasteella.
Löytyy edelleen kokoelmista, joskin II-osa. Osakekeinottelulla pääsee parhaisiin tuloksiin. Alkuvaiheessa ostaa siis useampien kilpailijoiden osakkeita (alle 50%), ja kun kilpailija on kasvanut riittävästi niin ostaa yli 50% ja kun 75% yhdistää omaansa. Myöhemmin tuo ei enää onnistu, kun osakkeet kallistuneet liikaa tai/ja omistajat ostanneet osakkeet 100% (voivat myydä, mutta kallista.)
 

Örfil

Guest
Sä oot vaan niin lihava että pitää fillarissakin olla BMP-2:akkosen vaihteisto.
 

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
Mulla on ollu katupyörä deoren sarjalla ja kaduin joka hetkeä sillä ajaessain.
 
Ylös