Joko on vahvempia ruokakaupan juomia haettuna?

Onko?

  • Kyllä

    Äänet: 11 31,4%
  • Ei

    Äänet: 20 57,1%
  • Jacques

    Äänet: 4 11,4%

  • Äänestäjiä yhteensä
    35

Albert Oil

Hippi ja juntti
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
55371
Sijainti
Korviesi välissä
AJ:lla oli tänään kliimaksihetki, kun Janne Kataja oli samaan aikaan kahdella kanavalla. Siksi laukoo nyt leuattomuuksiaan.
 

Örfil

Guest
Kataja on muuten rikas mies: sehän laskuttaa kilohinnan mukaan, joten kahdella kanavalla yht'aikaa tekee satoja kiloja x laskutuskilohinta massia.
 

K. August

Well-known member
Liittynyt
25.11.2010
Viestit
2405
Eilen ajattelin nelosta K-Marketista ostaa, mutta keppanaan oli tyytyminen. Lonkeroa kyllä olisi ollut.
 

Saunatakki

Walk a Crooked Mile
Liittynyt
3.8.2014
Viestit
2311
Ihan sen wanhan prosenttirajan alittavia oluita tuli tänään napattua lähimarketista mukaan, kun ei sattunut vahvempien valikoimissa olemaan mitään erityisen mielenkiintoista.

Ei on siis edelleen vstauksein.
 

Örfil

Guest
Asiaa on tässäkin toikissa sivuttu, niin laitanpa tämän hepun tarinan tänne. Yksi iso juttu tässäkin yhteiskunnassa on se, että asia mielletään lähinnä spurgujen ongelmaksi.

https://www.baana.fi/marko-kulmala-alkoholismi-ei-kohtaa-totuutta/

Mediavaikuttaja ja yrittäjä Marko Kulmala ajautui alkoholistiksi kuin varkain. Opiskelut ja työelämä sujuivat, kunnes tuli stoppi.
Miksi valkotukkaisesta pikkupojasta tuli alkoholisti? En osaa sanoa. Yksi asia johti toiseen, kolmanteen ja viidenteen.

Aloin käyttää alkoholia myöhään. Join ensimmäisen humalani 18-vuotiaana. Alkoholi toimi kuin lääke. Se muutti minua. Sellaiseksi kuin kuvittelin haluavani olla. Nousuhumalassa asiat tuntuivat sujuvan.

Harjoittelin juomista kymmenkunta vuotta. Yliopisto-opinnot sujuivat ennätysvauhtia, opin ja osasin. Työelämään tempauduin nopeasti. Kovassa nousukiidossa 27-vuotiaana olin MTV:n tytäryhtiön toimitusjohtaja ja Jyrki-ohjelman vastaava tuottaja.

Istuin tärkeissä kokouksissa. Minulla oli paljon mielipiteitä. Olin Subin edeltäjän TVTV:n ensimmäinen kanavajohtaja, myöhemmin Radiolinjan sisältöjohtaja ja mainostoimiston asiakkuusjohtaja. Minulla oli mielipiteitä entistä enemmän. Minua kuunneltiin, ja jos ei kuunneltu, sanoin kovempaa. Minä olin joku, mielikuvituksessani.
Piilottelun aika oli ohi. Edessä oli kohtaaminen totuuden kanssa. Seurasi synkkiä päiviä. Kuolemanpelkoa, ahdistusta, raastavaa yksinäisyyttä. Hakeuduin psykiatrin puheille.

– Yritätkö, Marko, sanoa, että olet alkoholisti?

– Joo…

– Oletko kuullut lääkkeestä tai lääketieteellisestä hoidosta, joka parantaa alkoholismin?

– En ole.

– En minäkään, ja minä olen lääkäri. Jos alkoholismiin olisi jokin parantava lääke tai lääketieteellinen hoito, se olisi kaikkialla tunnettu ja kaikkialla käytössä. Sellaista ei ole.
 

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
Niin siis mikä mielletään yhteiskunnassa spurgujen ongelmaksi? Alkoholismi?
 
Ylös