Liittynyt
14.5.2013
Viestit
5732
Aston Martinilla on nyt viimeiseen kolmeen viikonloppuun ollut kaksi todella vaisua kisaa, täällä ja Espanjassa. Välissä toki Alonson kakkossija Kanadassa.

885
Vaikka Piastrilla ei olekaan päivitysosia, niin on kyllä siitä huolimatta todella vaisu kisa häneltä.

Davros

Liittynyt
14.5.2013
Viestit
5732
Perezin pitäisi vetää enemmän järjellä ja vähemmän tunteella. Sen verran paljon nopeampi.

Davros

Liittynyt
14.5.2013
Viestit
5732
Jännitettävää kisan loppuun: jos Sargeant saa kasvatettua kaulaa Zhou'hun yli viisi sekuntia, nousee 13. sijan myötä de Vriesin ohi mm-taulukossa sijalle 19!

Bukko

Voorumisti
Liittynyt
26.3.2019
Viestit
2721
Kisa oli tylsä, koska perässä roikkuminen ja ohittaminen oli liian helppoa.

odetus

Liittynyt
18.10.2006
Viestit
1927
Kohtalaisen kova veto ottaa Max vielä sisään, jotta saivat ajettua nopeimman kierroksen. Ei siinä montaa sekuntia kuitenkaan ollut aikaa.

Davros

Liittynyt
14.5.2013
Viestit
5732
Star Spangled Banner soimaan!

Leclerc on vasta viides kuljettaja tällä kaudella joka on pystynyt edes kahden parhaan joukossa maaliin pystynyt ajamaan. Aika yksipuolista menoa ollut.

Muucconen

Liittynyt
2.9.2018
Viestit
1124
Katsojan näkökulmasta kisan isoin miinus ja jännityksen latistaja oli jälleen kerran Verstappenin ylivoima. Muuten oli mukavan paljon hyvää taistelua. Kiva nähdä Norris kärkikahinoissa mukana.

3560
Muutamia ihan hyviä taisteluja tänään. Tuo Verstappenin ylivoima latistaa aikalailla. Bottakselle ja Tsunodalle surkeat kisat. Hamiltonille taas vaihteeksi tällainen kiukuttelukisa. Alkoi varmaan varikolla jo ärsyttäämään kanssa.

Joel Hallikainen

Muusikko
Liittynyt
17.1.2017
Viestit
4021
Onko Alfalla syntymässä uusi Alfa-uros, kiinalainen maksukuski Zhou joka alkaa ottamaan johtavaa roolia tallissa vai onko siellä havaittavissa alkavaa keskikesän taantumaa. Zhoulle Itävallan viikonloppu 2-0.