Viestit
9204
Sijainti
Helsinki
Tänään alkaa GT World Endurancen/International GT Challengen sarjan Nurburgringin 24h kisa, suomalaisista kisassa mukana Patrick Kujala (#72), Axel Blom (#55), Philip Miemois (#962), ja Juha Miettinen (#750). Kilpailun lähetys Viaplaylta käynnistyy klo16:25, tuossa linkki youtuben kautta

Luka Nurmen/Konsta Lappalaisen, ja William Alatalon tämän päivän Italian GT Sprint sarjan osakilpalusta lähetys käynnistyy klo17:15
ja huomisesta kisalähetys klo15:15

Myös IMSA kisa tänään Detroitin kaduilta klo22, Jessen Krohn mukana kisaamassa.
Nyrren kisa on jo käynnissä, laitoin eilen jo saman yt-linkin, jos satuit huomaamaan.

Helsinki
Huomasin, mutta 24h pääkisa alkaa myöhemmin, tuo mikä menossa on classic kisa.
Niinpä. Sinähän se tiedät parhaiten suomalaisten rata-autoilijoiden menosta. :)

Enkä tiennyt, että Nyrren 24h on saanut Gt World Challenge-statuksen.

Helsinki
WRT Andretti-tallin Acura #10 ajoi Detroitin IMSA-kisan voittoon. Autokunnan muodostivat Ricky Taylor ja Filipe ALbuquerque. Porsche #6 ja Cadillac #01 myös podiumille.
Jesse Krohn ja Philipp Eng (Bmw #24) ajoivat seitsemänneksi.

#37 Deloitte Supra (Ukyo Sasahara, Giuliano Alsesi) sekä #777 D Station Vantage (Tomonobu Fujii, Chalie Fagg) ajoivat Super Gt-sarjan Suzukan kolmen tunnin kilpailun voittoon.

speedman

race is in my head
Liittynyt
26.10.2008
Viestit
1373
Onkohan tuo Jessen Bemari lussu, vai mikä mättää?

Helsinki
Ahtaalla katuradalla hyvin onnistunut aika-ajo on kisan onnistumisen kannalta ehdotonta ja se oli mennyt pieleen, sillä session lopussa tullut punainen lippu esti nopeiden kierrosten ajamista. #24 oli vielä saanut kisassa jostain rikkeestä varikon läpiajorangaistuksen ja se vesitti taistelun paremmista sijoituksista.

Krohn toteaa tallin kotisivujen raportissa, että auton täyttä potentiaalia ei vaan pystynyt hyödyntämään. Hänellä on uskoa, että tulevissa kisoissa on mahdollisuus parempiin suorituksiin.

Helsinki
Sääolosuhteet haittasivat nyrren 24h tunnin ajoa ja kilpailu lopetettiin, kun yli tunti oli ajoaikaa jäljellä. Frank Stippler, Christopher Mies, Dennis Marshall ja Ricardo Feller toivat Audin #6 voittajana maaliin.

Helsinki
Elias Seppänen sijoittui tänään ADAC GT Masters-luokan Zanvoortin kilpailussa parinsa Tom Kalenderin kanssa kahdeksanneksi. Eilisen kilpailun voittanut kaksikko johtaa sarjan kokonaispisteissä, kun kausi on puolivälissä.

Helsinki
Viikonloppuna ajetaan perinteinen Le Mansin 24h ajo.

Luokkien paalupaikat.
Hypercar: #6 Porsche Penske Motorsport (Kevin Estre)
LMP2: #14 AO by TF (Louis Deletraz)
LMGT3: #70 Mclaren/Inception Racing (Brendan Ribe)

2470
Jahas eurosport taas aktivoitu le manssia varten! Näyttäisi kelikin tuovan oman mausteensa kisaan seuraavan vuorokauden aikana. Ai että - vähän aikaa vielä ja sitten mennään tvn ääressä yömyöhään!

Helsinki
Kilpailun alkuvaiheilla Ferrareilla Hypercar-luokan kaksoisjohto. Lmp2-luokkaa johtaa Ao by TDF ja Mclaren #70 on Gt3-luokan kärjessä.