Tonnit paukkuu

  • Viestiketjun aloittaja abc
  • Aloituspäivämäärä

Estate

Well-known member
Liittynyt
23.11.2001
Viestit
11920
10 vuotta, 10 000 postausta




Melko pitkä matka on tämä 10 vuotta ollut. Liittyessäni F1-Forumille hypin vielä päivisin narua ala-asteen pihassa. Nyt on kandin paperit taskussa ja diplomivaiheen opinnot meneillään. Toivottavasti jotain tästä muutoksesta huomaa kirjoituksistakin. :rolleyes:

Etsiskelin (Googlea käyttäen, oldez ;)) vanhoja postauksia, kun muistelin kirjoittaneeni jotain hienoa, kun X vuotta tai Y000 viestiä foorumilla tuli täyteen. Juuri sitä en löytänyt, kaikkea muuta jännää kuitenkin. Aika moneen asiaan foorumistit ovat elämässäni vaikuttaneet. Ilman jenanin esimerkkiä (ja sittemmin seuraa) en varmaan olisi lähtenyt Tukholmaan hoitamaan vanhuksia. Tsätin pojilla on ollut kyllä jonkinasteinen vaikutus siihen, mitä päädyin opiskelemaan - tai mitä en päätynyt (terveisiä NotSheelle :D). Ajattelin ihan tosiaan joskus, että minusta tulee humanisti tai yhteiskuntatieteilijä...
Muutenkin täältä on tullut imettyä itseensä monen sortin asioita ja tutustuttua ihaniin ihmisiin. Apua on saanut mitä odottomattomimmissa tilanteissa.

Yksi asia, joka minut muistellessani tekee iloiseksi, on se, etten kyllä koe tulleeni kiusatuksi täällä. Huumori on toki ollut välillä mitä on, mutta ei ole mitään pahoja fiiliksi. Ainut sellainen hahmo, jonka kirjoituksista täällä on minulle oikeasti koitunut itkua ja hammastenkiristystä, seurasi minua tänne ja tuli sitten banjotuksikin.

Kiitos menneistä ja tulevia vuosia odotellessa. :)
 
Viimeksi muokattu:

Captain Howdy

Well-known member
Liittynyt
6.6.2001
Viestit
20416
Koska kymppä tuli täyteen, ehdotan nimimerkkiäsi muutettavan muotoon "The REAL Estate".
 
Ylös