Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Hyvä etukeno. :D
Vähän piti houkutella pikku känniä mutta onnistuuhan se kun vaan jaksaa tarpeeksi jauhaa paskaa kaverin kanssa. Eli jauhamisen jälkeen baariin, luontevasti. Puolivahingossa.
Olisin saanutkin mutta en ottanut. Näin uskottelen itselleni. Röyhkeetä. En olis kuitenkaan saanut. Haistakaa ite. Hilpeetä. :cool:
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Tuhansia huonekaluja, vaatteita, muotia, sisustusta ja muuta turhaa.
Järkyttävän kokoinen ostoshelvetti.
Olisko ollut pohjoismaiden suurin.
Kokoa ei tajua ennen kuin on kävellyt yläkerran ja alakerran edes kerran käytävät läpi. Käy kunnon lenkistä. Ei rentouta.
Tulee siinä 5 kilometriä kävelyä jos käy edes joka 10. kaupassa pyörähtämässä.
Ei kuulu lempipaikkoihin.
Tuli jotenkin Suomen nykysuuntaus mieleen David Byrnen True stories-leffasta 1986 vuodelta.. Etenkin se kun päähenkilö kertoi miten elämä keskittynyt ostoskeskuksiin ja kaupunkien keskustat tyhjät. Tehdään me vaan sama perässä, tapetaan lopullisesti pienet erikoisliikkeet ja keskitetään kauppa hornan tuutteihin.
 
Viimeksi muokattu:

Mangelo

Well-known member
Liittynyt
19.4.2007
Viestit
24380
Pitää ruveta taas käyttämään vyötä kun vyötäröltä lähteny 3kg :tongue:
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Mainitsemaani ketjuun Haukka taas repäissyt. Paiholassa näemmä viikonloppulomat.

Vanha sanonta: Tyhmyys joukossa tiivistyy, on viimeistään nyt muuttunut "lihaksi", kun katsoo näitä valopäiden vastauksia! Mistäpähän luulette parempien tapojen tulevan ensimmäisenä, Venäjältä vai Kiinasta? Oisko mittään katsoa peiliin ja todeta: Miksipä en itse muuttaisi omalla käytökselläni maailmaa pikkuisen järkevämmälle tolalle! Pitääkö oikeasti uskoa, että keskuudessamme on runsaasti idiootteja, jotka vähät välittävät mistään rajallisen tilan rajoista? Sivistynyt populaatio ei tämmöiseen älyttömyyteen sortuisi, etsiessään elämäänsä hauskuutta. Aivojen tilalla taitaa olla jotain hötöä, joka ei pelitä näillä "moottoriurheilun" fanaattisilla kannattajilla kuin nimeksi! Toivotaan, että joskus tulevaisuudessa saadaan tutkimustietoon perustuvaa lainsäädäntöä joka puuttuu elinolosuhteita huonontaviin käyttäytymishäiriöihin! Aika homogeenistä joukkoa, liikuttavan "hirttäytynyttä" muualta tuleviin uhkakuviin, joita en kiistä, mutta kysyn: Onko meillä itsekullakin jotain vastuuta omista tekemisistämme?
Nih! Aatelkaas nyt!
 
Ylös