Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset

72

Well-known member
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
16061
Libä on joskus tilannut seiskan :eek!::confused:
Njoo. Enemmän ne on mulle maksanu ku mä niille. (ketään loukkaamatta)
Peruin kahdesta syystä, ensinnäkin ahdistuin viime numerosta ja toisekseen useimmat jutut on ilmasiks luettavissa Iltalehden sivuilla.
 

Tsuhna

Absent Member
Liittynyt
2.11.1999
Viestit
18746
Sijainti
Toisaalla
Heh

Löysin kaapin perukoilta aikalaatikon.. krääsää veijariajoilta. Löytyy kaksi muistivihkoa, toinen alokasajoilta ja aukin sinkolinjalta sekä toinen aukin jääkärilinjalta. Löytyy oppilasvääpelin hihalaattaa, alikin hiha- ja kauluslaattaa, nimilaattaa, avaruusvänrikin viivaa, pysäköintilupalippua, vahvuusilmoituksia, irtonaisia kulmarautoja, muovitettuja muistilappuja joissa erilaisia rj:n käskyjä, kohdistuskorttia sekä aukin johtajan esitutkinnan sillensä jättämis päätös vahingonlaukaustapauksesta jossa olin asianomistajana.

Tulvi heti mieleen kaikkia juttuja.. muistoja :)
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Pitääpä pistää privaa maradonalle. Kurkkusalaattimiehiä (jotain Konapiitsin varusmiestöhöjä) parveili viereisessä kaupunginosassa muutama kymmentä kuin jotain etsien (ilman aseita sentäs), eikä Karjalainenkaan ole kertonut mikä tai kuka kadoksissa.
Selvishän tuo. Sotainvalidi-keräyshän se tietty oli.
 

Matxi

81-04-05-07-08-14-15
Liittynyt
9.8.2000
Viestit
30477
Sijainti
toalet
Kohta menee makaronilaatikko uuniin. Kutsuin porukat syömään.

Ainekset :
Myllyn Paras makaroni (noin 1,2 litraa)
Naudan paistijauheliha 800g
2 kananmunaa
6 dl Valion Kevytmaitoa
Korppujauhoja

Ja tunnin päästä herkutellaan! Njamps njamps!
 

Vesku

Maatalousneuvos
Liittynyt
14.6.2003
Viestit
5795
NO voi perkele!:eek:

Joku humalainen virolaisporukka on ajaut anopin pihapuun poikki, puu nurin talon pihalla, auto romuna ja poliisinauhat ympäriinsä!:eek!::eek!:
Ja anoppi ei ole yöllä herännyt ollenkaan, kun kuulolaite pois!:dunno:
Pitänee lähteä katsomaan....:thumbfh:
 

Runar ja Kyllikki

Next door to Alice
Liittynyt
9.4.2000
Viestit
45727
Sijainti
Suami
Jahas, nyt kaffetta termokseen ja teen leipiä evääksi ja sitten kaveriporukan kanssa "luontoretkeilemään" elikkäs ampumaradalle treenaamaan.
Meillä on kyllä säävaraus mutta juuri nyt näyttäs ihan hyvältä.

Tänään tuleekin taas suht paljon liikuntaa ammunnan yhteydessä kun ammutaan (pienoiskiväärille) pidempiä matkoja ja käydään 100 metrin päässä olevilla tauluilla ainakin 80-100 kertaa. Ainakin itsellä tavoitteena tänään 500 harjoituslaukausta, jos vaan jaksaa ja viitsii. 5 laukauksen välein käydään tauluilla. Kävelymatkaa tuosta tulee ihan miniminkin mukaan siis 20 km, oikeasti ehkä 22-25, koska sen verran joutuu kiertämään.
Välillä tietty käydään pistooliradalla vähän rentoutumassa ja ampumassa ysimillisellä ja .357 magnumilla jos alkaa kiväärimatka maistua puulta. Mutta on siinä silti aika puhki siinä vaiheessa kun viimeisiä sarjoja ammutaan ja olkavarren lihakset kovilla kun aseet sentään painaa kilotolkulla ja niitäkin pitkkiä aikoja tulee ampuessa kannateltua ja vielä tarttis pysyä vakaana.


Pienenä huolena on nyt se, että mulla ei ole .357 magnumin paukkuja kuin 70 kpl, enkä ennen radalle menoa ehdi kyllä tekemään montaakaan lisää, mutta sokeassa lapsenuskossani olen varma että kavereilla on enämpi ja saan heiltä lainaan jos omat loppuvat. :D Piekkariin on onneks varmastikin vähintään 2000-3000 patruunaa, en ole edes ihan varma määrästä.

Illalla tai huomenna vois pitää itekseen lataustalkoot jos jaksaa ja tehdä muutama sata patruunaa. Tarttee vaan jostain hakea uudet latausreseptit kun ostin vaihteeksi uutta ruutia ja kevyempiä luoteja kuin olen normaalisti käyttänyt.
 
Ylös