Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset

Liittynyt
12.4.2008
Viestit
5797
Sijainti
Kerava
Alkoi just mietityttää, että miksi ihmeessä F1-talleilla on kattojärjestö, kun F1-autoissa ei edes ole kattoa?
Ja miten Vatanen pyrkii Kansainvälisen autoliiton johtoon, vaikka itse on ihminen! Ei voi käsittää :nope:

Kävin paikallisen kartingklupin jäsentenvälisessä kisassa. Omassa erässä (3 autoa, minä, Rotax ja yks Yamaha) siirryin johtoasemaan toisella kierroksella, mutta kolmannen lopussa sitten ketju otti ja katkesi. :thumbfh: Radan varteen sitä sitten jäätiin. Täytyypi asennella uusi hammasratas ja ketju ja kahtoa notta pääsisikö sitä vähän ajan kuluttua takaisin radalle.
No voi harmi. :(
 

Juskanen

Naisilleninen
Liittynyt
3.8.2003
Viestit
6598
Sijainti
lähiö
Mentiin eilen katselemaan, josko näkyis jo kantarelleja (Inkoossa männä viikonloppuna bongasin muutaman). Eipä näkynyt, mutta sen sijaan mustikoita oli mättäät niin sinisenään, että pakkohan niitä oli noukkia kyytiin. Joutui sitten leipomaan mustikkapiirakkaa vielä iltamyöhällä.
 

Tsuhna

Absent Member
Liittynyt
2.11.1999
Viestit
18746
Sijainti
Toisaalla
Johan nyt on kumma! Tytär valitti, ettei kännykkä soita minnekään, vaan piipittää korvaan. Itsekin totesin näin olevan. No, polkaisin paikalliseen Elisa Shoppiin ja valittamaan. Elisan asiakaspalvelija soitti tyttären kännykästä omaansa, ja katso! Soitto onnistui.

Kokeilin soittaa tytön kännykästä omaani, ja katso! Rokin räminätä alkoi kuulumaan taskustani.

Tulin tyytyväisenä kotiin ja sanoin, ettei ongelmaa enää ole. Ja pöh! Sama ongelma uusiutui tässä osoitteessa. Tytön kännykkä ei siis toimi kotoa käsin. Siis soitto. Tekstarit kyllä kulkevat, mutta kuka niitä nyt mihinkään tarvitsee?

Onkohan kellään muulla forumistilla kokemusta vastaavasta?
Ei, mutta Pohjanlahden ylitse tuntuu olevan vähän hankalaa. Ruåttista ei saa yhteyttä miun puhelimeen, mutta mie saan yhteyden sinne. Faijan puhelin taas ei yhdy Ruåttin kanssa, mutta toisinpäin toimii. Velipoika kun asustaa siellä, niin hauskasti se soittaa faijalle kun se haluaa puhua miulle, faija soittaa miulle että soita sille. Sitten kun faija haluaa puhua sinne, niin se soittaa miulle että soita sille että soittaa faijalle.

Hyvin jännä.
 

Tsuhna

Absent Member
Liittynyt
2.11.1999
Viestit
18746
Sijainti
Toisaalla
Eri puolilla maata on tämän viikon aikana tehty useita havaintoja aseistautuneista alokkaista. Puolustusvoimat kehottaa kansalaisia varovaisuuteen ja valppauteen.
 

lara

Namupala
Liittynyt
12.5.2007
Viestit
6165
Sijainti
Onnela
mikäköhän täällä oli sellainen stuntman video jossain? löytäiskö joku linkin?
 

Tsuhna

Absent Member
Liittynyt
2.11.1999
Viestit
18746
Sijainti
Toisaalla
Aattelin tuossa, että ens kesänä vois ihan repästä ja pitää huikeat 4 viikkoa kesälomaa.. :eek:
Nuo talvipidennykset kun poistuvat, niin ei tarviais kesän aikana sen tähden enää pihistellä. Tai no, sehän nyt ihan riippuu siintä mihin sotiin sitä pitää lähtee.. ja viimeistelytreenille pitää jättää aikaa ennen kisoja.. ja töiparin lomat ottaa huomioon..

Vittu.. en mie saa neljää viikkoa mahtumaan mitenkään. Pitäkää tunkkinne, perkele! :mad:
 
Ylös