Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Venäjältä tultu. Ostin neljää eri evästä (normi tupakoitten, bensojen ja vodk..eiku), joitten sisällyksestä ei mitään havaintoa. Maistaa ensimmäistä.
 

maradona

Resistive User
Liittynyt
6.3.2005
Viestit
4616
Sijainti
Me seisotaan hattu kourassa maailman reunalla
Vaikken tuossa varsinaisesti olekaan ajatellut koulun vaihtoa, niin silti laitoin hakemuksia vähän sinne ja tänne taannoisessa yliopistohaussa. Tänään sitten tuli kirje, että olisi papereilla hyväksytty Aaltoon sisään. Tuskinpa menen, annan lappeen Rannalle vielä mahdollisuuden. Mutta harkitaan nyt asiaa, onhan tässä kuukausi vielä ainakin ennen kuin tarvitsee ilmoittaa, otanko paikan vastan.
 

Asko S.

Tonttu
Liittynyt
1.3.2002
Viestit
4146
Sijainti
Tampere
Tuskinpa menen, annan lappeen Rannalle vielä mahdollisuuden. Mutta harkitaan nyt asiaa, onhan tässä kuukausi vielä ainakin ennen kuin tarvitsee ilmoittaa, otanko paikan vastan.
No nythän ois vielä helppo vaihtaa, jos vähänkään tekee mieli (käsittääkseni olet nyt vuoden ollut rannassa?). Kannattanee muuten joka tapauksessa pistää opiskelijakämppä jonotukseen, onpahan sitten edes mahdollisesti joku kämppä tarjolla syksyllä, jos viime hetkellä päätätkin vaihtaa.
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Mulla on kaikki lihakset surkastuneet aika pahasti. :frank:
Tsemppiä sinne. Itsellä ollut pari kertaa kipsi jalassa, niin tiedän mitä on surkastunut lihas. Pelkkää makaroonia. Ja olihan mukavaa harjoitella kävelemään vuonna-97 kun eturistiside katkes ja oli ortoosi jalassa 8 viikkoa.:thumbfh: Pieniä vaivoja kuitenkin Pietuun nähden.

Pitäis varmaan ottaa kuva, kun kerrankin noita on (näkyvillä) ja postata tänne.:eek:

Tehdä ns. 'Jonit'.:D
 

OoPee

Nuori ikäisekseen
Liittynyt
2.6.1999
Viestit
81527
Sijainti
Far enough
Jotain neljäkymppiä venäläisessä verkkokaupassa, luottokortilla.
Halapa :ahem::ahem::ahem:

...mut tua noin joo, siis jos Dukea odotellessa jotain muuta räiskimispeliä tarttet ja puuceesta löytyy sen verran jytyä, että vähän uudemmatkin pyörii, niin esim. Crysis olis varmaan ihan näppärä tuttavuus. Tahi sitten Bioshock tai uudempi Bioshock 2. Metro 2033 saattais myös olla passeli kuten myös Battlefield: Bad Company 2.

Onhan noita.
 

Ode

Maailmanlupaus
Liittynyt
7.6.2008
Viestit
4178
Sijainti
Oulu
Huomenia. Tänään sitten puvun ostoon, kauppaan, siivoamaan... Hitonmoiset juhlat tulossa ensi viikonloppuna.
 
Ylös