Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset

maradona

Resistive User
Liittynyt
6.3.2005
Viestit
4616
Sijainti
Me seisotaan hattu kourassa maailman reunalla
Jos sä oot vaikka kännissä syöny sieltä yhden etkä muista? Ihan vinkkinä muutenkin: heit helvettiin se paketti. Ei ne vuositolkulla säily. Noin vanhoja kun huitoo napaansa, ne saattaa tulla saman tien ylös ku savikiekkoheittimestä. Sitten ei oo hianoo kun paikallinen skeettiseura painaa molemmat piipulliset näköä päin.
Tuli jo syötyä. Pysyttelen nyt ainakin loppuillan sisätiloissa, katsotaan sitten tuntuuko aamulla tulevan mitään ylös.
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26883
Paha sanoo :p

Tossa on kans pari hauskaa .

Kiina - Taiwan kohta 55

Japani - Yhdysvallat kohta 27

:D
Kun tuohon Googlen karttaan kirjoittaa pelkän maan nimen, niin Google ilmeisesti määrittelee kyseisen maan tärkeimmän paikan, maan ytimen. Suomessa se on Korpilahden ja Luhangan tienoilla, Korospohjan kylässä, Lehmustien päässä. Paskolampi näköjään sijaitsee hyvin lähellä. Olis se polleeta asua just tossa osoitteessa.

Valitettavasti Googlen kamera-autot eivät ole käyneet Suomen tärkeimmällä tiellä, mutta Panoramiosta löytyy kuva siitä läheltä, keskeltä metsää. Onpa muuten aika yllättävät maisemat niillä main!!!
 
Viimeksi muokattu:

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Missä asennossa? Seljällään, vattallaan, kyljellään vai perinteisesti soffalla puoli-istuen lehti naaman päällä ja kake kädessä?
Ihan vaakaolgat petissä otin, muistaakseni vasemmalla kyljellä.
 

jps

nimimerkkien jahtaaja
Liittynyt
17.11.2000
Viestit
31093
Sijainti
täällä
Oppinee kerrasta kun sattuu se kohtalokas vastaantulijoiden ohituskaista kohdalle. Toivottavasti vaan ei joudu kukaan muu maksamaan niitä oppirahoja.
Törmäysnopeus kun tuollaisissa tuppaa olemaan vähintään 150 km/h, niin eipä toisessakaan ajoneuvossa kovin helposti pelkästään kiroilulla selviä.
 
Ylös