Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset

Lugera

Well-known member
Liittynyt
21.12.2007
Viestit
1592
Ensimmäinen työharjoittelupäivä takana, hiehoa oli säheltää kirjojen kanssa vaikka mitä ja sisältää meidän kirjastotiimi yhden pantavan neidinkin..
 

Lancer

Realisti
Liittynyt
23.7.2007
Viestit
20495
Sijainti
taas Suomessa
Löysin vihoviimein yhden kappaleen nimen jota olin niin kovasti hakenut.

edit: Ja itseasiassa toisenkin.
 
Viimeksi muokattu:

Dominic

Senior Member
Liittynyt
9.2.2000
Viestit
47813
Sijainti
Turku
Johan ollut tapahtumarikas päivä. Aamulla bussilla Turun suuntaan töitä kohti ja bussi ajaa keskustassa harhaan - tehtiin sakkokierros Turun keskustassa. Sitten hektinen työpäivä ja kun pääsin duunista pois ja käppäilin ekaan valoristeykseen, niin nenän edessä PAM! - kolari, tosin näin vaan jälkimainingit, en itse törmäystä, mutta kuulin kyllä. etäisyyttä tapahtumapisteeseen noin 10m. Siitä lähimmälle bussipysäkille hysteerisenä, jossa tummahipiäinen mies tiedusteli milloin bussi saapuu, kerroin itte ihan pian, johon hänen oli tyytyminen. Sitten bussilla keskustaan ja kaupassa käynnin jälkeen jäi puolisen tuntia aikaa harkata snookeria, pussitusprosentti luokkaa 75...aivan älytön meininki! Adrenaliinit tapissa!

Siitä sitten jälleen busseille, jossa venäläistaustainen mies kysyy, poltanko röökiä. "En polta, sori", johon hänen oli tyytyminen. Tiesin venäläistaustaiseksi siitä, kun rupesi bussissa huutelemaan kuskille venäjäksi, että haluaa välittömästi autosta ulos, tai näin ainakin oletin. Sai myös haluamansa.

Bussi liikkeelle ja Raisioon ja pysäkiltä siellä odottaneen (oman) fillarin päälle. Puolessa välissä kotimatkaa valuu loivaa rinnetta pitkin omakotitalon pihasta ÄIJÄ pystyssä jäitä pitkin tielle eteen, ja nainen huutaa perään: "VARO, PYÖRÄ!". Äijä pysyi pystyssä ja itsekin ehdin pysähtyä odottelemaan valumista. Rullasin sitten ohinsa ja totesin, että pysyit pystyssä kuitenkin! "HEHEHE JOO!!!" Mahtava ÄIJÄ!

Siitä matka jatkuu ja toisen talon pihasta peruuttaa auto suoraan eteen tielle. Lukkojarrutus, pysähtyy. Ja odotin että veivailee vehkeensä edestä. Ajelin siinä pikkutietä perässänsä eikös vielä kulman takaa hyppää ainakin lehmän kokonainen koira päälle, ennen ku pääsin kotiin saakka. RAUHASSA NYT!

Kotona sitten vielä tippui painava koiranruokapurkki Leevin päähän, jonka jälkeen sitä sai houkutella viisi minuuttia sängyn alta takaisin ihmisten ilmoille.

YHTEENVETO: I DODGED DEATH TODAY AND LIFE FUCKING RULES! \o/
 
Viimeksi muokattu:
Ylös