Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Katselinpahan mitä googlesta löytyy nikilläni, kun kerta Youtuben löydökeistä tehty toikki.. No sen lisäksi, jotta tänne mm ohjasi, niin tämmöstä tekstiä tuli vastaan:
kouvotsvoni rimmaa näiden kanssa:

alttosaksofoni, amatsoni, anioni, antimoni, asetoni, baritoni, baritonisaksofoni, barytoni, bastioni, betoni, biisoni, bosoni, cannelloni, demoni, diakoni, elektroni, fotoni, freoni, gibboni, gramofoni, hadroni, harmoni, heksagoni, hiussuoni, hormoni, hunajameloni, hydrokortisoni, ikoni, imusuoni, interferoni, ioni, juoni, jännebetoni, kaasubetoni, kanjoni, kanneloni, kantoni, kardoni, kasvihormoni, kasvuhormoni, kationi, kaulamikrofoni, kaulasuoni, keltarauhashormoni, ketoni, kevytbetoni, kilpirauhashormoni, kirjaskorpioni, kivibetoni, klooni, koni
 

Troy

Well-known member
Liittynyt
25.1.2007
Viestit
7935
Sijainti
Very Good.
Koettelin saada kännyä farkun etutaskusta. Viilsi puhelimen metallikuori ikävästi vuotavan haavan pikkusormeen, kämmenpuolelle. Takakansi oli lähtenyt irti. Joku siinä otti ja hidastamatta sormet taskuun, kun ei osaa pelätä laittaa käsiä omiin taskuihin, niin ei voi tulla mieleen mitä partateriä kuljettaakaan. Luuri vaihtoon. Bye, bye Nokia.
 

AJ

Well-known member
Liittynyt
19.7.2000
Viestit
69605
Sijainti
Toinen Maailma
Koettelin saada kännyä farkun etutaskusta. Viilsi puhelimen metallikuori ikävästi vuotavan haavan pikkusormeen, kämmenpuolelle. Takakansi oli lähtenyt irti. Joku siinä otti ja hidastamatta, kun ei osaa pelätä laittaa käsiä omiin taskuihin, niin ei voi tulla mieleen mitä partateriä kuljettaakaan. Luuri vaihtoon. Bye, bye Nokia.
Mikä luuri? Myytkö halvalla? Tuleeko DNA:si mukana? Saako sut kloonata?
 

Thunder

Vihan aiheuttaja
Liittynyt
20.1.2002
Viestit
7970
Pilu 10€
Vitu 5€
Sehän on selviö, Mosse koittaa saada halvalla perustelemalla kirjoitusvirettään tatskastaan.

Koska Pillu- ja Vittu-sanoissa on kaksi samaa kirjainta vierekkäin, olisi se nostanut lihallisen elimen hintaa 10 potenssiin kaks. Mutta nythän on vain 10 potenssiin yks, nerokasta eiks je?
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Kävin varmistamassa osanoton ja hain kilpailunumeron yms. releet. Fillarikin on laitettu kisakuntoon ja geelit teipattu tankoon.
 
Ylös