Kerrohan unesi, niin ...

Knoukka

Well-known member
Liittynyt
25.5.2000
Viestit
27426
Uuden sängyn myötä olen alkanu nähdä hitosti unia- jos nyt siitä johtuu. Herätessä suorastaan runsauden pula että mitä muistelisi. Ja pääosin hyvä tunnelma kaikissa. Yks nainen, pieni paikallinen ihastus, niissä tuntuu pyörivän. Viime yönä korjasin kyseisen neidin polkupyörää ja heräsin perhana kun aloin saamaan pusun palkinnoksi.
 

PuoliPöhkö

Well-known member
Liittynyt
3.1.2008
Viestit
31216
Sijainti
suom. "sijainti" toim.huom.
Uuden sängyn myötä olen alkanu nähdä hitosti unia- jos nyt siitä johtuu. Herätessä suorastaan runsauden pula että mitä muistelisi. Ja pääosin hyvä tunnelma kaikissa. Yks nainen, pieni paikallinen ihastus, niissä tuntuu pyörivän. Viime yönä korjasin kyseisen neidin polkupyörää ja heräsin perhana kun aloin saamaan pusun palkinnoksi.
Eri.

En tiedä koska olisin nähnyt - tai oikeamminkin muistanut - uniani viimeksi. Taitaa olla parikymmentä viimeistä vuotta mennyt siten, että ei ole paljon jäänyt nähdyistä unista kerrottavaa.
Sellanen fiilis mulla kyllä on, etteivät nuo minunkaan uneni ole kurjia lain. Päinvastoin - vastoinpäin.
 

Ace17

Acenteella
Liittynyt
7.7.1999
Viestit
11664
Michael Schumacher on siirtynyt Jokereihin. Kakkoskentän laituri.
 

Lazer

Well-known member
Liittynyt
19.6.2007
Viestit
319
Tuli viime yönä nähtyä sellainen mielenkiintoinen uni, jossa oli kaverini, jonka kanssa olen käynyt monesti mielenkiintoisia keskusteluja elämästä ja ihmisistä, selviytymisestä, ihmisen perusvieteistä jne jne. Joku pyyhekumi siinä oli ja vissiin sytkäri. Tämä kaveri laittoi sytkärin palamaan ehkä noin 10cm leukansa alle, sitten oltiin hiljaa ja ehkä noin 7 sekunnin päästä koko kaverin naama roihahti liekkeihin ja sehän oli sitten Saatanan naama, eli kaveri ikään kuin paljasti oikeat kasvonsa. Säikähdin kunnolla ja heräsin. En ole tätä kaveria vielä pitkään tuntenut ja joskus olenkin ajatellut että hän on jotenkin hyvin paha ihminen, vaikka myös paljon muuta.
Niin ja jotenkin siinä unessa sen kaverin naaman edessä oli ilmassa paikoillaan iso pyyhekumi. Ja se Saatanan naama oli aika lailla saman lainen kuin Lordin.
No, ei se varmaan Saatana ole. Näinhän unen myös, että Fisi tulee Belgiassa neljänneksi, Sutil kahdeksanneksi ja Rosberginko siellä piti ajaa voittoon, palkintopallilla kaksi suomalaista.
:alppu:
 

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
Näin unta että koulussa opettaja piti rastikoulutusta RK-62:n purkamisesta ja kokoamisesta.
Otti päähän aivan suunnattomasti kun kaikki luokan naiset oli nopeampia kun minä. :doubtful:
 

Juskanen

Naisilleninen
Liittynyt
3.8.2003
Viestit
6598
Sijainti
lähiö
Olipa sekavaa.

Näin unta, että pyörittiin Siilinjärvellä Matxin, S.A:n ja parin nuoruudenkaverin kanssa. Matxi oli kuskina ja oppaana Audillaan ja me muut iloisesti kännissä. Toinen kavereista katosi yhtäkkiä, ja kun ihmeteltiin asiaa, niin hänen äitinsä tuli kertomaan meille, että tyttö lähti hommaamaan asuntoa.

Jossain vaiheessa matkustin junassa... ja myöhemmin jollain lautalla... en muista tarkemmin.

Kuopiossa Minna Canthin Kadulla (siinä suunnilleen Puistokoulun ruokalan ja Kukkosen paikkeilla) sijainnut coffee shop oli muutettu äiti-lapsikahvilaksi.

Istuttiin terassilla geiliksen ja mun vanhempien ja pikkusiskon kanssa. Äiti kertoi, että eno eroaa avovaimostaan, ja eno on joutunut ottamaan yhteyttä asianajajaan, kun se akka vaatii kaikkea ihmeellistä. Valitettavasti tämä ei vissiin ollut enneuni :dunno: Samassa yhteydessä minä ja geilis suunniteltiin asunnon hankkimista Kuopiosta. Herättyänikin vielä mietin kämpän hommaamista, mutta sitten tajusin, että meillähän on tää asunto täällä niinku hei.

Kylläpä jostain syystä pyörii asuntoasiat päässä näemmä :doubtful:
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Vesa-Matti Loiri oli siirtynyt risteilybisnekseen. Aloittanut jonkun 24h-risteilylinjan, minne menin käymään. Tyhjältä näytti laivalla ja seuraavan päivän Hesarista luin, jotta se oli todella surkea. Edes Loirin tanssiesityksen lavalla eivät saaneet risteilystä positiivista kokemusta.
 

Cmoney

Well-known member
Ylläpitäjä
Liittynyt
12.8.2004
Viestit
13759
Eno kuulema eroaa avovaimostaan. Jännä sattuma, että kuulin tuon unessa aiemmin kuin hereillä.
Noita välillä vaan tapahtuu... Itse en muista kuitenkaan koskaan, ainakaan merkittävältä tuntuvia, enneunia nähneeni.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Olin ekaa päivää Intersportissa töissä. Joku vanha tyyppi oli tulossa ostoksiaan maksamaan ja kerkesin tiskin taakse samaan aikaan jonkun toisen työntekijän kanssa. Ukko siitä kimpaantui ja lähti kävelemään kaupasta maksamattomien ostosten kanssa. Sitten ryntäsinkin perääni ja sanoin kutakuinkin näin: "Vaikka tämä olisi miten paska paikka, niin naamasi on valvontakamerakuvissa." Sitten kamppaus ja Vic Mackey-tyylisillä rajummilla otteilla homma haltuun.
 

Olga

.
Liittynyt
13.10.2001
Viestit
40436
Sijainti
lakitukossa
Olin viime yönä ajelemassa Barack Obaman kanssa. Barack oli ratissa ja ratti oli oikealla puolella. Kovin paljon ei puheltu, kun ei tullut englannin sanoja millään mieleen. Oltiin meidän maallamaalla ja tultiin sieltä kaupunkiin. Kaupunkiin oli ilmestynyt vanhoja ja ruosteisia junan ratoja joka puolelle ja koko ajan sai pelätä, että kääntyykö juna vaihteesta oikeille raiteille. :eek:
 

Mikko_A

Työtön.
Liittynyt
13.8.2001
Viestit
6343
Oon tässä nyt pari vuotta nähnyt lentämisunia varmaanki... Aluksi ne oli silleen että en pystynyt hallitsemaan unta muuten kuin että millon lähden lentoon.. Kaikki tapahtu "käsikirjotuksen mukaan" Esim saatoin kävellä ennalta määrättyä reittiä enkä pystynyt vaikuttaan muuta kuin missä kohtaa lähden lenttoon ja reitti jatkui ennalta määrättyn ilmassa.

Noh siitä meni sitten noin vuoden päivät niin pystyin vaikuttaan yhä enemmän ja enemmän.. En edelleenkään tajunnut olevani unessa, mutta pystyin enemmän ja enemmän lentämään unessa mihin halusin.. Tajusin siis sen vasta herättyäni.

Noh edellisestä muutama kuukausi, niin en edelleenkää tajua näkeväni unta. Mutta pystyin täydellisesti hallitseen itseä unessa tiedostamatta kuitenkaan olevani unessa. Eli pystyin lenteleen miten halusin tututssa ympäristössä.

Noh tässä ihan vast ikään tuli tietynlainen läpimurto :D tajusin olevani unessa, enkä herännyt. Tiedostin että näen unta ja tajusin että pystyn tekeee mitä haluan. Oli muuten aika makea tunne ko tajus että on mielikuvitusmaailmassa ja voi tehä mitä haluaa. Siitä vaan sitten lenteleen :D:alppu:
 
Ylös