Kerrohan unesi, niin ...

PeePee

Team 107
Liittynyt
2.6.2001
Viestit
4237
Sijainti
Kiertoradalla
Tulipas taas seikkailtua.

Niin kuin useasti ennenkin, tapahtumapaikkana oli mummolan tilukset, vaikka unessa tontille olikin ilmestynyt jokin uusikin talo.

Jostain syystä olin ilmeisesti muuttanut sinne ja etsiskelin asuntoa muualta. Tarvitsin siihen kuitenkin jonkun opiskelijakortin, jotta pystyin tekemään. Avovaimoke ei syystä tai toisesta suostunut antamaan tuota korttia, vaikka kuinka maanittelin. Kelakortin olin jo saanut, sillä se oli toinenn vaadittavista korteista.

Lopulta sitten odoteltiin bussia mummolan pihalla, ja lopulta pitkän väittelyn jälkeen sain itselleni tuon kortin. Ja bussikin pysähtyi kauppa-auton tyyliin kylätien varteen. En tiennyt ennen tätä unta, että siellä liikennöi bussi.

Bussipysäkillä oli muitakin ihmisiä, mutta enpä tiedä mistä he olivat tulleet. Tunti lisää uniaikaa niin olisi varmaan mennyt oikein mielenkiintoiseksi uni.
 

maradona

Resistive User
Liittynyt
6.3.2005
Viestit
4616
Sijainti
Me seisotaan hattu kourassa maailman reunalla
Mie näin unta jossa olin kuuntelemassa 70-luvulta peräisin olevassa koululuokassa Jorma Ollilan pitämää oppituntia joistain jollain tapaa kansantalouteen liittyvistä asioista. Jorma siinä tarinoi jotain ja karttakepillä välillä osoitteli taululle. Jossain välissä minua alkoi kovasti nukuttaa, ja torkahdin pulpetin päälle makaamaan. Seuraavan kerran silmiäni raottaessani näin Ollilan työntämässä karttakeppiään (huom. ei "karttakeppiään") Aku Ankan auton jäähdytysnesteen täyttöaukkoon. Vähän myöhemmin Jorma meni vatsalleen makaamaan pyörillä olleen ison, harmaan roskalaatikon alle, karttakeppi suussaan poikittain, samalla kuitenkin välttäen kämmeniensä ja jalkateriensä lattiaan osumista.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Vaalitulokset tulivat TV-ruudulle. SDP suurin, sitten Kokoomus, PS ja Keskusta. Saivat yhteensä 100% äänistä ja sitten aloinkin kissojeni kanssa puhua hallitusneuvotteluista.
 

Thyella

þýðingafræðingur
Liittynyt
28.3.2004
Viestit
3500
Sijainti
Ciutat Comtal
Viime yona nain kaks jannaa unta, molemmat liitty foorumiin.

Ekassa unessa hengailin jossain suurkaupungissa. Luin kirjaa, ja yhtakkia saksalaiset alko pommittamaan sita kaupunkia. Juoksin ihan paniikissa pitkin katuja, joissa oli meneillaan kovat tietyot, eli jouduin hyppelemaan rotkojen yli. Yhtakkia olin kerrostalon alapuolella, ja tiesin etta siella asuu eras tietty nimeltamainitsematon foorumisti. Soitin kyseiselle henkilolle etta saisinko tulla kylaan, ku saksalaiset pommittelee. Foorumisti sanoi olevansa kovassa krapulassa, mutta tottakai oisin tervetullu. Menin sitten sisalle, ja istahdin poydalle. Foorumisti tuli juttelemaan siihen, ja alko nojaamaan aina lahemmas ja lahemmas mua, ja kunnon panemisekshan se sit meni. Sen jalkeen juttelin vanhempieni kanssa ja tappelin iPadin kanssa silla aikaa kun Foorumisti jutteli skypessa mun aidin kanssa.

Toisessa unessa kuuntelin spotifysta Taikapeilia ja manasin, etta miks osaan naa kaikki sanat ulkoa. Mulla oli levy Fazerin sinista, ja aattelin vieda sen suojaan ettei se sula. Menin johonkin ruokakauppaan sisalle ja aattelin jattaa sen sinne, mutta sitten aattelin et mitas vittua ja menin takasin ulos. Mulla oli alusvaatteet paalla ja olin heittany niiden paalle puolipitkan takin, pipon ja kumpparit. Tullessani kaupasta ulos huomasin, etta vieresessa varastorakennuksessa oli Bob Dylanin konsertti. Bob Dylan olikin bandi, ja siella varastorakennuksen ulkopuolella oli kuuntelemassa lauma foorumisteja. Huusin etta soittakaa Paranoid, mutta sitten Estate huusi etta saadaanko me F1-forum teidan kanssa ryhmakuva. Ne suostu, ja me sitten mentiin kaikki istumaan nurmikolle niiden kanssa, ja Kouvo kysy etta ei kellaan ois semmosta kakkujen paalle laitettavaa kynttilaa, koska oli foorumin synttarit. Ma lahdin Estaten kanssa ettimaan, ja sit aateltiin etta voitais samantien tarjota kaikille kaakaota ja vastaistutettua rairuohoa. Estatella ei kuitenkaan ollut multaa, joten kaytettiin sen sijaan Weetabixeja. Menin laskemaan montako meita oli, mut siita ei tullu mitaan, koska joka paikka oli taynna allottavia hamahakkeja. Hahmo lfb kiros niita ja Andy yritti liiskata niita kadellaan. Pyysin kaikkia istumaan aloilleen etta saisin laskettua, mut laskin kaks kertaa vaarin ja lopulta pyysin etta otetaan luku. BB-Antti alotti, mut se ei tajunnu koko jutun pointtia. Sit herasin.
 

Matxi

81-04-05-07-08-14-15
Liittynyt
9.8.2000
Viestit
30477
Sijainti
toalet
Forumisti.. krapulassa..
Tähän asti voisi hyvin uskoa että totisinta totta.
Forumisti.. panemista..
Noni, uneksihan se muuttui!
 

Matxi

81-04-05-07-08-14-15
Liittynyt
9.8.2000
Viestit
30477
Sijainti
toalet
Harmi ettei Thyellan ja Estaten kynttilänhakureissukin päätynyt panemiseksi.
 

Lunssila

Well-known member
Liittynyt
6.6.2008
Viestit
18215
Luin Autosportin sivuilta otsikon, jossa Bernie Ecclestone sanoi, että GP2:kkoset ovat liian nopeita ollakseen ykkösten "feeder series". Tarkkaa sananmuotoa en muista.
 

Dominic

Senior Member
Liittynyt
9.2.2000
Viestit
47813
Sijainti
Turku
Paljusta valui ilmat pihalle ja se meni aivan ruuttuun, vaikka on täysin kiinteää materiaalia.
 

Lugera

Well-known member
Liittynyt
21.12.2007
Viestit
1592
Pyryfiä eniten veikkaan tuosta ensimmäisen unen näykkijäpanopojaksi.
 

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
Pyryfiä eniten veikkaan tuosta ensimmäisen unen näykkijäpanopojaksi.
Hyvin ei mene jos meikäläisestä näkee näykkimisunia.

Itse kyllä näen aika usein.

Tosin minulla ei mene kauhean hyvin.

Ehkä juuri tämän vuoksi.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Hyvin ei mene jos meikäläisestä näkee näykkimisunia.

Itse kyllä näen aika usein.

Tosin minulla ei mene kauhean hyvin.

Ehkä juuri tämän vuoksi.
Se olisi kyllä elämäni joku, jos unessa Pyryf tai minä itse olisin näykkimässä itseäni.
 

Olga

.
Liittynyt
13.10.2001
Viestit
40436
Sijainti
lakitukossa
Huomenta!

Olin viime yönä kaverin kanssa jossain päin Ranskaa ja vastoinkäymisiä oli jatkuvasti. Minulta katosi (tai varastettiin) auto, mukana ollut valtavan iso palkintolautanen (?) jäi johonkin junaan tai metroon, lompakko ja kaikki yhteystiedot katosivat... emme tienneet minne olimme menossa ja miten sinne pääsee, kukaan ei ymmärtänyt meidän puhetta - emmekä mekään muita. :eek:

Kaikkein eniten siinä kaaoksessa häiritsi se, että kaveri ei ollut tietääkseenkään vastoinkäymisistä, vaikka minä olin ihan pois tolaltani. :doubtful:
 
Ylös