Kerrohan unesi, niin ...

Olga

.
Liittynyt
13.10.2001
Viestit
40436
Sijainti
lakitukossa
Olin seurakunnan leirillä terroristikoulutuksessa. Tienvarsipommien virittelyä ym. ilkeyttä harjoiteltiin kera tetsauksen. Oli siellä mimmejäkin ja ruoka oli hyvää.
Olikohan se unta?
Terroristit iskivät olutterassille - 25 kuoli
Julkaistu: 27.06.2011 07:28

Ainakin 25 ihmistä kuoli pommi-iskussa Nigerian koillisosassa maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa.
Moottoripyörällä ajaneet terroristit heittivät Maidugurin kaupungissa kolme pommia olutterassille, jossa oli runsaasti ihmisiä.

Hyökkääjät myös tulittivat väkijoukkoon. Kuolonuhrien lisäksi noin 30 ihmistä loukkaantui. Silminnäkijöiden mukaan hyökkäyksen kohteena saattoivat olla poliisit.

Nigerian poliisi uskoo iskun tekijöiden kuuluvan ääri-islamilaiseen Boko Haram -lahkoon, joka on syyllistynyt useisiin veritekoihin maan koillisosassa viime aikoina.

Viimeksi se iski poliisiasemalle pääkaupungissa Abujassa reilu viikko sitten. Tuolloin kuoli kaksi ihmistä.

Toukokuun lopussa Boko Haram ilmoitti olevansa toisen, 13 henkeä vaatineen, kapakkaiskun takana.

Lahko haluaisi maassa otettavan käyttöön ankaran sharia-lain.
 

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Tänään tein lumitöitä lapsuudenkotini pihalla. Lunta oli tullu ihan julmetusti, korkea pakettiautokin oli hautautunut hankeen. Kohtapuolin tulikin riitaa Erkki Saarelan kans, jota heitin kahvimukilla päin pläsiä ja lopuksi vielä leivoin lättyyn. Eikä tässä vielä kaikki, sillä jossain Vienassa korpimailla oli hieman isomman urheilukisat, saatto olla jopa olympialaiset. Siellä hypättiin, heitettiin ja juostiin ja aina kesken urheilusuorituksen Stalin tuli palkitsemaan omasta mielestään ansioituneita hielujia. Kukaan ei kuitenkaan uskaltanu valittaa tästä suoritusta haittaavasta käytännöstä. Sit mä heräsin.
 

geiloord

Rajoittunut mieshenkilö
Liittynyt
17.4.2006
Viestit
1737
Sijainti
Suomi Finland
Enpäs osaa kertoa unestani sen enempää kuin mitä olen ulkopuoliselta kuullut. Olin kuulemmma noin klo 03.30 noussut sängyssä istuma-asentoon ja julistanut maailmalle totuutta: "Rypsiöljyssä voi liikkua!"

En ole vielä testannut tuon väittämän totuusarvoa. Pitäisköhän perustaa polli?
 

Mangelo

Well-known member
Liittynyt
19.4.2007
Viestit
24380
Elämäni nainen ilmestyi uneeni. Sitten heräsin :dunno:
 

Siggeboi

Banned
Liittynyt
6.9.2006
Viestit
4475
Sijainti
Puskassa
Näin unta, että Zaikom veti pari mutkaa suoraksi ja ajoi suojatiellä ylitseni. Sain jättikorvaukset. Sen jälkeen heräsin. :dunno:
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Tuli mentyä kauppaan, missä narkin näköinen tyyppi käveli minua päin ja uhkasi tappaa. Tämähän oli vain huumoria ja meitä nauratti. No lähdinkin sitten luoksensa käymään. Eihän siellä ollut kuin tyhjiä piikkejä ja pulloja. Siinä se häiskä sitten poltteli tupakkia ja kysyi puhelinta lainaan, kun saldokin oli hältä loppu. Katsoin mitä oikein lähetti, harakanvarpaisia tekstiviestejä joissa luki mm jotta tulisi katsomaan Jack Nicholsonin näköistä tyyppiä. En jäänyt odottelemaan, kun tuli soitto, jotta kyyti olisi minulle.. Siitä tämä narkki ei innostunut oikein ja etsi kirveen jostain. Sitten hirmuista juoksua ja heräsin kesn rappusissa juoksemisen, kuolaa oli tyynyllä.
 

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
Näinpä unta, että keulin Triumphin Tigerilla poliiseja karkuun vailla kypärää.

Sen verran stressasi mieltä muuan työjuttu, että uniinkin tulivat Triumphit.
 

Siggeboi

Banned
Liittynyt
6.9.2006
Viestit
4475
Sijainti
Puskassa
Toissayönä näin aika outoa unta F1-forumiin sekä karting keijoihin liittyen...

Olin toista kerta katsomassa kisailua. Koko porukka oli jossain helvetin isossa parkkihallissa seisoskelemassa. Hallin betonilattia oli jostain syystä todella liukas. Syystä tai toisesta hilluin alasti siellä ja huomasin, että lattia on kalteva ja sitä pitkin pystyy laskemaan liukumäkeä. Otin sitten kovat juoksuaskeleet ja liu'uin perseelläni lattiaa pitkin. Hauskaa mulla ainakin oli ja kun olin laskeutunut tasaiselle kohdalle, potkaisin betonipylvästä vauhtia saadakseni ja pyörin lattialla kuin hyrrä, kädet munaskuita suojaten. Porukka naureskeli kovaan ääneen ja tuntui ihmettelevän sitä, kun olin alasti.

Tosiaan, paikalla oli todella paljon kartingiin osallistuvaa porukkaa ja yleisöä. Jacquesista Timanfayaan ja Asko S:ään. Mikälie unen tarkoitus sitten...
 

toleranssisiipi

Langennut enkeli
Liittynyt
14.9.2003
Viestit
14061
Sijainti
SEKOS-marketin vihannesosasto
Viime yönä tuli nähtyä hyvin paljon asioita. Kaikkea edes muista, mutta ainakin roikuin rappukäytävän kierreportaiden ulkosivulla käsieni varassa. Yks exä (jonka muuten eilen näin valveilla ollessani) tuli "auttamaan". Kurkotti naamansa liki kiinni mun lärviin, ja työnsi kielensä mun suuhuni. Se oli sinänsä ihan ok, mutta siihen se mut jätti sen jälkeen roikkumaan. Siinä roikuskellessa tuli sitten tekstiviesti, joka kertoi mun myöhästyneen laivasta. Hetkisen päästä tuli taas tekstari, jossa kerrottiin kyseisen laivan ajaneen karille. Tässä kohtaa puhelin putosi ja näin sen menevän tuhannen päreiks kun se kajahti lattiaan. Sitten unessa onkin sarja yksittäisiä kuvia mm. eräästä toisesta exästä raivoamassa mulle jostain, kunnes olen alhaalla tuon pudonneen puhelimeni luona. Tässä vaiheessa puhelin onkin enää n. viidessä osassa, ja mä saan sen helposti kasaan, ja huomaan että luurista on ollut linja auki monta tuntia johonkin. Ihmettelen unessa sitä, että miten prepaid -liittymä, jossa ei ole paljoakaan saldoa jäljellä, voi toimia noin, ja kuka sen maksaa.

Oli siinä jotain muutakin tuossa roikkumisen ja puhelimen luokse saapumisen välillä, mutta niitä asioita muistin hetken aikaa herättyäni, mutta en enää.
Ihan ok uni oli. Roikkumiseenkaan ei tällä kertaa liittynyt putoamisen pelkoa, ja exiä on aina kiva tavata... unissa.
 

Il Tempo Gigante

Darth Father
Liittynyt
20.2.1999
Viestit
42723
Sijainti
Gamla Pedersöre huvudsocken
Haa

Itsehän rakensin viime yönä Jippo-tyylisen lehden kylkiäisenä saamani ydinreaktorin. Kiehautti desin vettä ihan heittämällä. Valitettavasti rakennussarjan mukana tullut uraani loppui, ennen kun sain esiteltyä reaktorini toimintaa kälylleni. Harmi.

toleranssisiipi sanoi:
Kurkotti naamansa liki kiinni mun lärviin, ja työnsi kielensä mun suuhuni.
Menneen kuukauden aikana olen kokenut kahdesti saman unikokemuksen. Kummassakaan tapauksessa ei ollut kyseessä exä, vaan lähinnä kuvitteellinen sekoitus tuntemistani naisista.
 

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
Hetki piti ihan kummastella mitä täällä tapahtuu tuon ITG:n postauksen jälkeen kun luulin klikanneeni itseni merkityksettömiin ilmoituksiin.
 

JPP

as Quo as possible
Liittynyt
2.3.2007
Viestit
24278
Sijainti
lappeen Ranta
Hetki piti ihan kummastella mitä täällä tapahtuu tuon ITG:n postauksen jälkeen kun luulin klikanneeni itseni merkityksettömiin ilmoituksiin.
Mulla on kanssa käynyt noin muutaman kerran tän ketjun kanssa. Aina yhtä virkistävää on se.
 

Dominic

Senior Member
Liittynyt
9.2.2000
Viestit
47813
Sijainti
Turku
Ihan hirvee ukkospainajainen viime yönä. En halua puhua siitä enempää.
 

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
Oltiin pitämässä forumin möötteä eräällä rantasaunalla Savonlinnassa kun ilma alkoi täyttymään valojuova-ammuksista. Nopeassa aikataulussa sitten itse jokainen forumisti sai kertauskutsukirjeen sinne möötteen. Ei auttanut Dompparinkaan vapautukset enää, vaan kirje tuli kyyhkyn toimittamana, että aseisiin mars.

Minulle ei riittänyt pyssyä vaan sain keihään. Sillä sitten vihollista kylmäämään vaan töttöröö! Huisia oli meno. Viholliset olikin jenkkejä. Huisia touhua oli se.
 
Ylös