Kerrohan unesi, niin ...

Vellu

Kuninkaalleninen
Liittynyt
8.8.2000
Viestit
18051
Sijainti
Vantaa, Finland
Heräsinpä yöllä tympeään uneen. Unessa jouduin lopettamaan Nelly-koiran jollain lääkkeellä. Annoin sitä ja Nelly alkoi siinä sitten mun sylissä väsymään ja sitten haukkomaan henkeään. Siinä rimpuili viimeisillä voimillaan, haukkoi henkeään ja katsoi mua silmiin apua pyytäen. Siihen heräsin ja todella ikävä mieli oli. Onneksi uusi uni korjasi pian. Mutta hyi hitto mikä tunne oli pitää kärsivää, haukkovaa koiraa sylissä. :nope:
Tulipa mieleen yks leffa ja eräs sen kohtaus.

 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Näin sellaisen painajaisen että isosiskoni rekisteröityi forumille ja aiheutti paheksuntaa sekoilemalla.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Että näin. Olin Bobakin kanssa ottamassa rajatonta rusketusta, minä munasillaan, Bobakki pinppasillaan. Sitten paikalle tulikin Olga joka löi minua ja alkoi lutkuttaa Bobakkia.
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Nikillä Vettel-Fani?
Ei suinkaan. Ihan omana ittenään.
Niin ja siinä unessa löysin siskoni kadonneen taskulampun joka oli ihan kurainen. Siinä se oli polun päässä, pururadan toisel' puolel'.
Lähimetsissä ihmiset poimivat marjoja.
Noin tylsät unet olis voitu lopettaa jo 7 tuotantokautta sitten.
 

Dominic

Senior Member
Liittynyt
9.2.2000
Viestit
47813
Sijainti
Turku
Näen välillä unia, joissa pelaan Doomia tietokoneella. Loikin läpi hirviöitten täyttämien kenttien niitä pyssyllä räiskien, ja aina herätessäni petyn kun tajuan ettei niitä unessa näkemiäni kenttiä ole olemassa :(.
Mutta paloiko metsä?
 

Matxi

81-04-05-07-08-14-15
Liittynyt
9.8.2000
Viestit
30477
Sijainti
toalet
Ei oo tarvinnu viedä. Lopetuspiikistä puhumattakaan.
Mä olen. Molemmille. Ei ollut kiva lain kun liki 14 vuotias koira menee veltoksi pöydällä. Saati kantaa ruumis autoon siitä.

Iso mies itki kotimatkalla autonratissa. Kyllä näin on.
 

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Mulla tuli joku vuosi sitte nokkosihottumaa tod.näk. antibiootista. Eka käsiin ja vatsaan siitä jalkoihin, naamaan jne. Pari kuukautta otti että lähti. Ihan kiva, tulis vastakin.
Näin unta, että tuo oli tullu takas. Herätessä "ei kai saatana taas" -fiilis ja piti heti tarkistaa näkyykö näppylöitä. Ei näkyny.
 

|EdU|

Scuderia Ferrari
Liittynyt
23.12.2008
Viestit
1927
Sijainti
Järvenpää
Olin saunomassa, TARJOUSTALOSSA..?! Sitten yhtäkiä huomasin olevani pyyhe päällä pelaamassa pelikonetta, sitte onneks heräsin. :D
 

Tsuhna

Absent Member
Liittynyt
2.11.1999
Viestit
18746
Sijainti
Toisaalla
En muista missä viime yönä olin ja mitä olin tekemässä, mutta siinä sitten söötti lintueläimen poikanen räpisteli viereen, ilmeisen lento-opettelun merkeissä. Näytti niin hankalalta hällä meno, että ojensin käteni lepopaikaksi. Siihen se istahtikin, mutta muuttui sitten semmoseksi lepakon ja hämähäkin sekasikiöksi, upotti kahdeksan jalkansa kynnet käsivarteen ja piti sihinää. Ei se alkanut kättä syömään tai mitään, mutta möllisteli siinä ja tarrasi yhä tiukemmin kiinni kun sitä yritti siintä irrottaa. Sen kanssa kävin sitten kaupassa ja toimittelin asioita kuin ei mitään. Ihmiset katselivat kauhunsekaisin ilmein miun uutta lemmikkiä.
Jostain syystä sitten keksin odottaa että örkkimölliäinen nukahtaa, jolloin voisi varovasti irrottaa kyntensä otteen ja vapautua vitsauksesta. Se onnistuikin öttiäistä herättämättä, laitoin sen laatikkoon ja vapautin lähimetsässä.

Että varokaahan kouvostoötökkää jos täällä päin liikutte.
 

Knoukka

Well-known member
Liittynyt
25.5.2000
Viestit
27426
Enny viime yön unia tarkkaan muista mutta yhteen taloon ne liittyy mitä olen sillä silmällä katellu. Mutta huonosti nukuttuja öitä nyt muutama taas. Vaihdoin peiton käyttöön liian aikaisin kun kesän nukuin pelkällä lakanalla. Liian kuumaa ja ahdistavaa, katkoo unta.
 

Örfil

Guest
Unettomuus ja unilääkkeet aiheuttivat viikonloppuna ihan pönttöjä unia - sanamukaisesti.

Luin unessa artikkelia uudesta seurapelistä nimeltään "Paska".

Siinä lapset aktivoitiin leikkimään uudella pelillä seuraavasti. Vessanpöntön pohjalle kaadetaan iso kourallinen n. 2 euron kolikon kokoisia erivärisiä muovilätkiä, joissa on reikä keskellä. Jokaiselle pelaajalle jaetaan n. 30 cm pitkä, teräväkärkinen tikku jolla kukin vuorollaan yrittää yhdellä "kastolla" koukata tikkuun mahdollisimman monta muovilätkää. Artikkelissa oli poikkileikkaus pöntöstä ja pelivälineistä.

Vaikeusastetta sai kuulemma lisätä joko virtsaamalla pönttöön tai pökälöimällä sinne (siitä pelin nimi kuulemma). Erityisesti jäi mieleen artikkelissa mainittu pelin lopetus: peli loppuu kun kaikki lätkät kerätty tai joku vetää pönttöä?!
Ei kovin looginen peli ja uni, no unet harvoin ovat.

Heräsin reilun tunnin nukuttuani tähän uneen ääneen höhöttäen että onpas tyhmä peli ja sitten taas olinkin hereillä koko loppuyön.

Pitäiskö mennä jo psykiatrille vai viiraako vaan ihan perinteisesti :ahem:
 

Balthazar

Luonnollisesti.
Liittynyt
10.11.2000
Viestit
13560
Sijainti
Boogie Street
Viimeöisessä unessa mulle oli kasvanut massiiviset manboobsit. Tai ehkä massiiviset on liioittelua, enemmän ne oli sellaiset ketunnenät. Joka tapauksessa: harmitti. Herätessä taas harmitti se, että olin tuhlannut merkittävän osan unestani sen miettimiseen, että miten pääsisin tisseistäni eroon.
 

Il Tempo Gigante

Darth Father
Liittynyt
20.2.1999
Viestit
42723
Sijainti
Gamla Pedersöre huvudsocken
Haa

Pe - La väisenä yönä näin unta, jossa lasteni äiti oli tuonut entiseen kotiimme uuden miehensä. Asuimme siis edellisessä asunnossamme. Tuo mies oli Georg C. Ehrnrooth. Jossain vaiheessa tuli tappelu, ja tulin kuristaneeksi kurkusta Georg C.:eetä. Kyseessä ei ollut mustasukkaisuuteen liittyvä tappelu, vaan polittisista erimielisyyksistä aiheutunut välienselvittely. Taisin voittaa mittelön? Enempätä en muista.
 
Ylös