Kerrohan unesi, niin ...

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Jouduin amerikkalaiseen perheeseen jonkinlaiseksi lastenhoitajaksi/opettajaksi/valmentajaksi/tai jotain.
Perheessä oli 4-5 lasta tai teini-ikäistä joista ainakin kaksi vanhinta vissiin kaksosia ja jonkinlaisia teinikuuluisuuksia.
Asuivat rapistuvassa linnassa.

Kun saavuin ekaa kertaa perheen tykö linnaansa niin tarjosivat tervetuliaistoivotuksena ohrapuuroa, jonka jälkeen olikin jo aika ruokailla. Ruuaksi tarjosivat riisipuuroa.
Ilmeisesti osasyy sopimukseeni perheen kanssa oli se että olin joko Saksan tai Espanjan alle 19-vuotiaiden poikien jalkapallomaajoukkueen valmentaja, sekä jonkun suomalaisen pääsarjajoukkueen taustahenkilö.
Niinpä puhuimme hetken jalkapallosta.
Työtehtäviini kuuluisi siis ilmeisesti huolehtia joidenkin lasten jalkapalloilullisesta osaamisesta?
Tai olinko mä kuski? Ainakin sain aikataulun ja käskyn: lasten pitää olla huomenna klo 14.30 tuolla noin.
Nyökyttelin spontaaanisti.
Vähän hämäräksi toimenkuva jäi...

Yht'äkkiä huomasin että hahmo OoPee, OoPeen asunto ja perhe ja pätkä Itävaltaa asusteli naapurissa. Mikäpä siinä. Käväisin vierailulla.
OoPee työskenteli asuntonsa auditoriossa jossa oli erittäin kalteva lattia ja huonekaluja niukalti. Ei ollu kuulemma tarkoitettu asuin- tai toimistokäyttöön se auditorio huonon kuntonsa takia mutta OoPee tykkäs työskennellä siellä. Ikkunasta katselin perinteistä itävaltalaismaisemaa: vuoristo, vuoristojärvi, vuoristoteleliikennemasto sekä jännästi viuhuva taivas.

Ai niin: jossakin välissä kerkesin heittelemään kuperkeikkoja OoPeen nurmikolla. Toivottavasti se ei mennyt pilalle.
 

OoPee

Nuori ikäisekseen
Liittynyt
2.6.1999
Viestit
81527
Sijainti
Far enough
Ai niin: jossakin välissä kerkesin heittelemään kuperkeikkoja OoPeen nurmikolla. Toivottavasti se ei mennyt pilalle.
No voi jumalauta, mä luulin, että se oli meidän koira, joka on kussu nurmikon täyteen reikiä, mutta solitkin sinä!!!
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Tuli tehtyä aika linkkarit (pomppas pää ja jalat ylös samaan aikaan) kun sopivasti unenkohdassa (joku jännä paikka) kännykän värinähälytys pärähti, koska oli latinki täynnä. Vähän aikaan silmät suurena kuin teevadit, siinä haukoin henkeä. Kun oli syke alle sadan, löin pään tyynyyn.:eek:

Edellisyönä mun poika keuli takaperin istuen crossimopolla tai jollakin kasikymppisellä mummojen päälle ja poliisi katsoi tapahtumaa. Itse huusin kuin paska huusi, mutta poliisi rupesi vain kertomaan vaarallisen ajon aiheuttamista riskeistä muille. Ihme pehmo. Olis vedellyt pampulla oppia kaaliin.:mad:
 

lfb

Flavio
Liittynyt
8.2.2004
Viestit
9965
Sijainti
Helsinki
Viime yönä olin merenrannassa kalastamassa. Kalaa tuli heikonlaisesti, mutta onneksi sain kuitenkin yhden vedenalaisen helmipöllön.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Nukahdin junamatkalla. Domppari nylkytti huikealla pelivälineellä arviolta kolminkertaiseksi lihonutta Tuksua. Yöunet meni.
 

Iso8

Viisuhullu
Liittynyt
23.7.2011
Viestit
5836
Sijainti
Tampere
Näin tossa toissa yönä unta, jossa oli sellanen valkonen villikissa ja me haluttiin pitää se, mut se oli vaarallinen ja raateli.
 

JPP

as Quo as possible
Liittynyt
2.3.2007
Viestit
24278
Sijainti
lappeen Ranta
Olin ulkona ja huomasin lähestyvän sumupilven. Pilven sisällä näkyi epämääräisiä hahmoja ja ajattelin mennä sisään varmuuden vuoksi. Sisään mennessäni yksi hahmoista (nainen oli, ja läpikuultava, ja tummaihoinen) kiilasi ohitseni ja kun kokeilin hailauttaa kättäni hahmon läpi, tämä huomasi minut ja aukaisi suunsa isommaksi kuin päänsä oli ja päästi kovaäänisen narisevan karjaisun. Ehdin ihmetellä, että: "Olipa hieno tehoste!" ennen heräämistäni.
 

maradona

Resistive User
Liittynyt
6.3.2005
Viestit
4616
Sijainti
Me seisotaan hattu kourassa maailman reunalla
Näin unta että kävelin hiekkatiellä pellon reunaa pitkin ja näin pellolla pikkusiskoni haulikon kanssa. Hän ampui otusta, joka näytti hirveltä. Se ei kuollut ensi laukauksella, joten hän ampui uudestaan. Otus kuoli ja sitten paljastuikin että se oli ihminen, jota kutsuin unessa naapuriksi. Kysyin aikoiko hän kertoa kenellekään tekosistaan. Vastasi että joo.
 

jaipperi

Well-known member
Liittynyt
15.1.2009
Viestit
185
Lähdin koulusta ja huomasin että auto on kadonnut parkkipaikalta. Ei kai siinä muu auttanut kuin lähteä kävelemään kotia kohti. Matkalla löysin autoni päiväkodin pihalta. Siellä joku amis näkyi laittelevan sitä. Menin ja sanoin että "tuo on muuten minun auto". Amis totesi että "kas en huomannutkaan". Ite vastasin että "sattuuhan sitä", keräsin amiksen irrottamat osat maasta ja ajoin kotiin.
 

toleranssisiipi

Langennut enkeli
Liittynyt
14.9.2003
Viestit
14061
Sijainti
SEKOS-marketin vihannesosasto
Viime yönä olin Hyvinkäälle siirtyneessä soittokämpässämme. Yksi soittokämpän ikkuna oli pleksiä, joka taipui sisäänpäin, painoihan puoliväliin "ikkunaa" satanut lumi sitä kovin. Sovittiin, että kahden vuoden päästä hankitaan uus ikkuna, koska nyt on bändin rahatilanne niin heikko.
Soittokämpältä lähdin kahden naisen kanssa radanvartta pitkin kävelemään Riihimäkeä kohti. Jossain kohden matkaa oli pitkä säiliöauto junaradan varressa odottamassa seuraavaa tankattavaa junaa. Käsikäyttöisellä pumpulla sitten tankkasivatkin kohta höyryveturia. Samaan aikaan neljä-viisi taksikuskia työasuissaan kalastivat vieressä sijaitsevasta joesta kimpassa miehen korkuisen Koffin kaljatölkin. Kovin olivat iloisia saalistaan. Vieressä sijaitsevan taksitolpan erikoiseen puhelimeen tuli soitto, johon vastattuani kuulin, että taksikuskien pitäis olla äänestämässä (en tiedä missä vaaleissa), eikä kalastamassa. Ja jos kerran kalastus kiinnostaa enemmän ku äänestäminen, on ihan turha sitten myöhemmin valittaa mistään.
Puhelimen vieressä olevalla seinällä oli mainospaperi, jonka ohjeita noudattamalla saisi juhliinsa naisparin tappelemaan fyysisesti keskenään. Lisähoukuttimena oli kuva näistä naisista vähissä vaatteissa painimassa. Toinen naisista oli eräs tuttavuus aikain takaa, mutta kovasti oli kasvanut pituutta hän.
Paperin alalaidassa oli mun oikea nimeni, ja tieto että varsinkin mun kannattais tarttua tarjoukseen, koska elinaikaa mulla on sairaudesta johtuen enää kaks vuotta. Sairauden nimi oli kaksiosainen, ja naisia se kovasti nauratti. Itselleni tuli mieleen että kyseessä on varmaankin joku sanaleikki, jota en tajua.
Heräsin.
 
Ylös