Tänne kaikki merkitykselliset ilmoitukset.

Örfil

Guest
Milloin tulee seuraava? Maltan tuskin odottaa ja en maltakaan.
 

Örfil

Guest
Aina tulee jatko-osat: viimeistään silloin kun ohjaajalta on rahat loppu ja tarvitaan lipputuloja. Juspanin leffamiljoonat kyllä tunnetaan :ahem:
 

Örfil

Guest
Ostin rillattavaksi peruspaketin Atrian Hiillosmakkaraa. Yllätys oli kotona suuri kun alettiin rillaamaan: siinä oli vain kolme makkaraa! Pussukassakin lukee että sisältää neljä makkaraa.

Kuva ja viesti Atrialle lähtee just kohtsillään. Ties vaikka sais postissa uuden makkaran ;)
 

Knoukka

Well-known member
Liittynyt
25.5.2000
Viestit
27426
Ostin rillattavaksi peruspaketin Atrian Hiillosmakkaraa.
Hiillosmakkara se on yleensä meikäläisenkin valinta kun sillä tuulella olen. Chili toimii, juusto ei, mutta useimmin makkaranälkään lähtee mukaan perinteinen.
 

IWE

Well-known member
Liittynyt
22.6.2004
Viestit
2963
Tuli oltua todistamassa tapahtumaa kuinka itseään hienona neitinä pitävä wannabe glamour malli heitti toista naista kaljapullolla. Syy tuohon heittoon olisi, että piti kohdettaan Tukiaisen näköisenä. Hetkeä aiemmin saman seurueen alpha uros veti housunsa kinttuihin ja istahti paikallisen kebab-grillin luukulle samalla matkien ulkomaalaisen grillin omistajan puhetyyliä.

Ah sitä ylitse äyräiden tulvivaa glamourin määrää. :D


EDIT: piti mennä tuonne merkityksettömien ilmoitusten puolelle, mutta sattumanvaraisesti poukkoileva android ohjasikin minut tänne.. No, jospä tälläkin ilmoituksella on jollekin edes jotain merkitystä.
 
Viimeksi muokattu:
Ylös