Syön parhaillaan...

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Lasagnea, joka ei tällä kertaa ole keittoa lain.

Kehitys kehittyy.
Yks 'kova urheilija' oli sitä mieltä, että lämmintä ruokaa saa syödä vain niinä päivinä, kun on urheilut väh. 2 tuntia. Treenikaveri totesi puolentoista tunnin uintitreenin jälkeen, että joutuu syömään jauhelihakeiton kylmänä.

Mutta lupasi mennä vielä illalla pk-lenkille, jolloin saa sitten illalla syödä lämmintä.:eek:
 

Vesku

Maatalousneuvos
Liittynyt
14.6.2003
Viestit
5795
Kohta etanoita syömään....:thumbfh:

Ihan kotiuunista, öljyä, valkosipulia ja sinihometta reilusti.
Pitänee ottaa kyllä snapsi ennen kuin murkinat aloittaa...:eek::D:eek:
 

Vesku

Maatalousneuvos
Liittynyt
14.6.2003
Viestit
5795
:thumbup:

Kunnon lisukkeethan on myös A ja O
Toki lisukkeetkin, mutta ruokajuomat erituisesti!:thumbup:
Kunnon snapsit ja lie kaiten "ihan juotavaa" valkkariakin...( Sitä samaa Tarapacaa )
Raavas suomalainen mies tuntenee kyllä jotain kammoa syödä etanoita selvin päin?!??!? :eek: Kaiten, toivottavasti, kenties... ehkäpä..:rolleyes:



No, onnekisi ei tarvinnut ottaa loppujuomaa etukäteen. "Irlantilaista kermalikooriä" Millwood.. tehty Hollaninmaassa!:cool:
 

Vesku

Maatalousneuvos
Liittynyt
14.6.2003
Viestit
5795
:thumbup:
Ihan näyttää Ravintola Coussican legendaariselta etana-annokselta Veskun pöperöt. Vaimoni suosikki.
Maistuiko?
No joo, maistui jotenkin... Ei sitä etanamönjäkettä oikein voi suureksi herkuksi kutsua, mutta valkosipulivoissa uitettunna, leivä kanssa ja juomien avulla niitä kyllä syö. :p Tai no, ihan hyvin meni- ainakin viimeiset- alas ja kohtuu hyvältä maistuikin. Ei ollut kuitenkaan eka kerta.

Sellainen puolipöhkö-ajatus on alkanut kyteä, että JOS tuo energian ja sähkön hinta jatkossa nousee paljon, niin jonkinmoisen puunpoltto-sähkölaitoksen rakentaisi tyhjään navettaan. Talviaikana sähköä omaan käyttöön ja jonkinverran myyntiinkin. Hukkalämpöä tietysti tulee paljon... Sillä kasvattaisi /lämmittäisi varmaan muutamaa tuhatta etanaakin, ja joitakin osia navetasta ( siilot, tyhjät lietesiliöt yms) voisi käyttää sienten kasvattamiseen...:eek!::idea: No, taitaa olla vaan kaukaista suunnitelmaa...:dunno: Tarvittais joku rakennusmestari suunnittelemaan....:wink:
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Parsakaalikeittoa. Parsakaalia, sinihomejuusto, maitoa, kermaa ja salaista mausteainesosaa KYNTELIÄ. MUAHHHAHAHAHAAAAHHH!!!1111
 

Örfil

Guest
Juon supervahvaa kahvia, joogaan sekä seison päälläni. Aamulla aion opetella kitaralla koko Yes:in tuotannon läpikotaisin. Ensi viikolla aion käydä töissä.
 
Ylös