Katsokaa...

Olga

.
Liittynyt
13.10.2001
Viestit
40436
Sijainti
lakitukossa
Pitäydyn kotimaisessa :doubtful:

Silminnäkijä: Pahan palkka 23.30

Kolmesta pizzeriamurhasta tuomittu moottoripyöräjengin varapresidentti Eikka Lehtosaari istuu 20 vuoden tuomiotaan. Kuinka koviin oloihin kovat konnat pitää tuomita? Toimittaja Juha Granath.
 

SamiJ

Well-known member
Liittynyt
13.10.2002
Viestit
9172
Theroux: Telkien takana
YLE Teema 21.00 - 22.00

Louis Theroux lähtee San Quentinin vankilaan, johon passitetaan Kalifornian vaarallisimmat rikolliset sarjamurhaajista pedofiileihin. Kuinka englantilaistoimittaja pärjää kovapintaisten gangsterien joukossa? T: BBC.
 

Olga

.
Liittynyt
13.10.2001
Viestit
40436
Sijainti
lakitukossa
A-studio 21.05 YLE TV1

Jatkuuko Etelä-Ossetian sota? Vaaralliset päihteet lakka ja gamma houkuttelevat uusia käyttäjiä. Kiinalainen perhe osti auton.
Kannattaa katsoa. Nuoria ihmisiä on lähtenyt manan majoille jutussa kerrottujen myrkkyjen avulla.
 

Knoukka

Well-known member
Liittynyt
25.5.2000
Viestit
27426
Olipa pysäyttävä ohjelma.

Uusintana tiistaina; Silminnäkijä: Elämä kuoleman jälkeen, 16.12. TV2 klo 22.55.

Kuoleman jälkeen on elämää, sillä läheisten elämä jatkuu. Kuoleman kohtaamista on käsitelty yleensä omasta näkökulmasta, nyt Silminnäkijä kertoo miten läheisiä valmistellaan.

Katja sanoo, että lasten tulee tietää ja olla varmoja siitä, että heistä pidetään hyvää huolta myös äidin kuoleman jälkeen.

Niin sanotussa huoltotestamentissa Katja ilmaisee tahtonsa siitä, miten hän toivoo lasten hoidon ja hoivan järjestettävän sitten, kun häntä ei enää ole.

- Meille kuolemasta puhuminen on avoin asia. Me ollaan keskusteltu siitä, mitä kuolema on ja lapset on saanut kysyä siitä ja me on yhdessä surtu sitä. Tehty sitä surutyötä, luopumistyötä.

Katjan valmistautuminen ja valmentautuminen ulottuu niin arjen asioihin kuin läheisiin ihmisiin. Hän on taistellut kotiavusta ja vuoden taistelun jälkeen saanut sitä perheelleen Oulun lääninhallituksen myötävaikutuksella.

Mennyttä puoltatoista vuotta Katja pitää elämänsä rikkaimpana. Elämän rikkaus syntyy siitä, että elää nyt ja tässä.

- Mä kuolen sitten kun on sen aika, mä kuolen sitten kun mun sydän lakkaa lyömästä. Siihen asti mä elän ja olen tässä.
 

Knoukka

Well-known member
Liittynyt
25.5.2000
Viestit
27426
Neloselta tänään klo 21 hienotunnelmainen Spike Lee -leffa. Taitaa olla miehen ainoa ohjaus, jossa on valkoihoiset näyttelijät? Mutta hieno raina oli miten oli.

Elokuva: 25th Hour - viimeinen ilta

Edward Norton (Punainen lohikäärme, Silmänkääntäjä, Hulk) esittää mukaansatempaavan rikosdraaman pääosassa Manhattanilla poliisin kynsiin jäävää pikkuroistoa, jolla on edessään seitsemän vuoden vankeusrangaistus. Ennen häkin heilahdusta hän tahtoo vielä tehdä tilit selviksi naisystävänsä (Rosario Dawson) sekä muiden läheistensä kanssa - ja elää kuin viimeistä päivää. Pääosissa: Edward Norton, Philip Seymour Hoffman, Barry Pepper, Rosario Dawson, Anna Paquin, Brian Cox. Ohjaus: Spike Lee. Ohjelma sisältää voimakkaita kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille.
 

Lancer

Realisti
Liittynyt
23.7.2007
Viestit
20495
Sijainti
taas Suomessa
Salibandyn MM-finaali menee parhaimmillaan kakkosella.

Suomi-Ruotsi 3-0 kun 14 minuuttia pelattu 1. erää.
 
Ylös