F1-uutisia

Status
Ei avoinna uusille viesteille.

Latyrx

Vaihtopenkin Eberi
Liittynyt
25.5.2008
Viestit
691
Sijainti
Mika Salon taikalasit
Niki Lauda, 60-v, tulossa isäksi

Julkaistu: 10.04. klo: 23:11

Formula ykkösten kolminkertainen maailmanmestari Niki Lauda, 60, on Iltalehden verkkosivujen mukaan tulossa isäksi. Laudan 30-vuotias vaimo Birgit Wetzinger on raskaana. Lauda on jo ehtinyt ilmoittaa, ettei hän aio kommentoida yksityiselämäänsä ja tuoretta isyyttään enempää.

Laudalla on edellisestä avioliitostaan kolme lasta. Hänen poikansa Mathias on kilpaillut GP2-sarjassa, mutta ei ole yltänyt Formula ykkösiin.

Niki Lauda on voittanut Formula ykkösten maailmanmestaruuden vuosina 1975, 1977 ja 1984. Vuonna 1976 Nürburgringin kammottavassa onnettomuudessa hän sai pahoja palovammoja, mutta jatkoi silti uraansa. Vuosina 1980 ja 1981 Lauda oli "eläkkeellä", mutta hän teki komean paluun F1-sarjassa tositoimiin 1982.

Teksti: Sportti.com.

*facepalm*
 

TIMOMIES

Well-known member
Liittynyt
8.5.2006
Viestit
1189
F1-kalenterissa ensimmäistä kertaa mukana oleva Abu Dhabin GP saatetaan ajaa poikkeukselliseen kellonaikaan.

- Tällä hetkellä lähtöaika on kolmelta iltapäivällä, mutta lopullinen päätös on kiinni herra Ecclestonesta, rataprojektin johtaja Philippe Gurdjian sanoi Autosport-lehdelle.

Abu Dhabin järjestäjät ovat aikaisemmin väläytelleet iltakisan mahdollisuutta, mutta nyt Gurdjian vihjailee yllätyksestä.

- Meillä on ajatus siitä, mitä haluaisimme tehdä, mutta en voi paljastaa vielä sitä. Meillä on hyvin tarkka idea ja toivomme, että voisimme toteuttaa sen - se on yhtä ainutlaatuinen kuin ratakin, Gurdjian lupasi.


Gurdjian tyrmäsi myös huhut siitä, että uusi rata ei olisi valmistumassa ajoissa. Abu Dhabin GP päättää formulakauden 1. marraskuuta.

(MTV3)
Mikähän tuo ainutlaatuinen starttiaika voisi olla? Aamun sarastaessa? Ilta auringossa startti ja kisan kesken valot päälle ja yössä loppuun? Autosportin foorumilla jotkut puhuivat että tuolla viikonloppu olisi pe-la, joten startti lauantaina? :confused:
 

mn97

Banned
Liittynyt
25.1.2004
Viestit
1707
Hä, eihän missään uutisessa ole sanottu että suljetaan varmasti sarjasta.. on vain ollut epäilyjä. Jos uutisessa lukee että on mahdollista että suljetaan niin ei se tarkoita että se on totuus. Kukaan ei tiedä mitä tulee käymään ennen tuota FIA:n kokousta. :doubtful:
No se että tollaisia ylipäätänsä keskustellaan menee jo kyllä yli.
 

tenutappi

Well-known member
Liittynyt
25.4.2002
Viestit
598
Sijainti
Jämijärven Snägäri
No se että tollaisia ylipäätänsä keskustellaan menee jo kyllä yli.
Taitaa olla toimittajien kuvitelmaa suurin osa. Tosiasia on se että Macca rikkoi samaa pykälää vakoiluskandaalissa ja siitä säännöt määrää mahdolliseks sanktioks ton sarjasta sulkemisen.

Samaa kokonaisuutta kun voidaan rikkoa monella eri vakavuudella. Vrt. vaikkapa ylinopeus, mitä törkeämpi sen kovempi sanktio.
 

Skenejeesus

Viihdekäyttäjä
Liittynyt
8.1.2008
Viestit
4207
Sijainti
Maranello
Loistavaa uutisotsikointia jälleen Maikkarilta. :jaska:
Heidfeldia ei päästetä Shanghain liikenteeseen


BMW:n F1-tallin kuljettajia Nick Heidfeldia ja Robert Kubicaa on kielletty liikkumasta omalla autolla Kiinan Shanghaissa. F1-kauden seuraava osakilpailu ajetaan Shanghain-radalla viikon päästä.

- Shanghai on jännittävä kaupunki. Olemme ajaneet siellä vuodesta 2004 lähtien ja olemme voineet todellakin seurata kaupungin muuttumista vuosi vuodelta, Heidfeld toteaa F1-live.comille.

- Liikenne on kuitenkin siellä epämiellyttävää, emmekä saa ajaa yksin. Viime vuonna kuljettajani oli onnettomuudessa moottoritiellä myöhään lauantai-iltana. Melko usein tulee sellaisia tilanteita, että autot menevät odottamattomasti, eikä siinä vaiheessa enää ehdi jarruttamaan, Heidfeld jatkaa.

Heidfeld MM-sarjassa kahden osakilpailun jälkeen viidentenä neljällä pisteellään.
 

Makkonen

Guest
Kaikenlaista sitä "uutisoidaankin"..

Brittiläinen News of the World-lehti uutisoi verkkosivuillaan, että Lewis Hamulton olisi uhannut jättää McLaren-tallin, mikäli talli saa kilpailukieltoa Australian kisan valehteluskandaalin takia. Myös Mercedes Benz aikoo miettiä yhteistyötään McLarenin kanssa uudelleen. Mersun kilpailujohtaja Norbert Haug on vahvistanut, että Mercedeksellä istutaan Stuttgartissa alas ja mietitään jatkoa, mikäli McLarenin tapauksessa moiseen toimenpiteeseen on aihetta esim. kilpailukiellon takia.

News of the World spekuloi, että Hamilton voisi siirtyä Brawnille Rubens Barrichellon tilalle. Mercedes Benz toimittaa moottoreita sekä McLarenille että Brawnille ja Mersu pystyisi järjestämään tallivaihdoksen.

News of the Worldin siteeraamaan F1-asiantuntijan mukaan Hamilton voi tarvittaessa sanoa McLaren-sopimuksensa irti, mikäli talli saa ajokieltoa. Tosin McLarenilla Hamiltonia houkuttelee korkea vuosipalkka, jollaista esim. Brawn ei pystyisi hänelle maksamaan.

Kansainvälinen autoliitto FIA käsittelee McLarenin mahdollista rankaisemista 29. huhtikuuta.
http://www.sportti.com/uutinen.asp?CAT=1-1&ID=148715
 

Vertti

Well-known member
Liittynyt
16.3.2008
Viestit
1533
Sijainti
Helsinki
Vituttaa jos joku Hamilton pääse tosta vain Brawnille. Ei vaan tunnu reilulta. :jaska:
 

Tommi123

Namiskuukkeli
Liittynyt
7.9.2008
Viestit
1828
Sijainti
<:
Vituttaa jos joku Hamilton pääse tosta vain Brawnille. Ei vaan tunnu reilulta. :jaska:
:D jep sit :D ku mcdonaldsit ja ferrarit ynm saat diffuusorit niin Brawn keskikastissa ja ferrari bmw ja mclaren kärjes:D sit itketään takas mclarenille.
 

Ode

Maailmanlupaus
Liittynyt
7.6.2008
Viestit
4178
Sijainti
Oulu
Hamilton, tuo ikuinen McLaren -mies. Kauheata uhoamista ensimmäisella kaudella ikuisesta urastaan McLarenilla ja nyt jo parin surkean kisan jälkeen hyppimässä mualle :D Katotaan niin kyllä vaan on menossa :D
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös