F1-uutisia

Status
Ei avoinna uusille viesteille.

Vice

Reality bites
Liittynyt
25.1.2007
Viestit
6418
Hehe, juu nää on hauskoja. Onkos Nico tehnyt jokaisesta radasta tämän kun Australian radan näin ainakin myös Nicon kertomana?
Jokaisessa Inside GP:n jaksossa piirtää eri radat sokkona (muutamassa jaksossa tosin selostaa vain videolta). Vahvasti Williamsin kanssa yhteistyössä muutenkin...
 

Mickey

Well-known member
Liittynyt
22.3.2000
Viestit
8105
Mosley jatkaa sittenkin FIA:n johdossa?

Formula ykkösten tallien yhdistyksen Fotan kanssa F1-säännöistä kinaava Max Mosley ei mielestään pelaa "presidenttipeliä".

Kansainvälisen autoliiton FIA:n johtajan mukaan sapelien kalistelu Fotan kanssa ei vaikuta hänen päätökseensä asettua tai olla asettumatta uudelleen ehdolle FIA:n johtoon syksyn vaalissa.

Mosleyn, 69, odotetaan tekevän päätöksen myöhemmin tässä kuussa.

- Jos jatkan vielä yhden kauden, olen sen jälkeen jo 70-vuotias. Minusta se ei tunnu korkealta iältä, mutta jos ajattelee, että voisin olla nykyisen maailmanmestarin isoisä, sitä alkaa miettiä, että olisiko nyt aika (lähteä), Mosley puntaroi.

- Toisaalta liki pitäen kaikki FIA:ssa ovat kannustaneet minua jatkamaan. Jotkut F1-talleissa taas eivät, mutta sillä ei ole väliä, he eivät pääse äänestämään.
Koko juttu maikkarin sivuilla: http://www.mtv3.fi/urheilu/f1/uutiset.shtml/arkistot/f1/2009/06/890467

Tästä voisi joku tehdä vaikka pollin vapaan puolelle.. ;)
 

WebSlave

Trackman
Liittynyt
9.2.2005
Viestit
29660
Taitaa pätkiä Haugillakin. Vai eikö Brawnin mestaruus kelpaa Mersulle?
Tuossa Haug taitaa kuitenkin puhua McLarenin osaomistaja-Mercedeksen edustajana eikä moottoritoimittaja-Mercedeksen edustajana.

Sitäpaitsi johan Brawninkin keulaan ollaan johtotähteä harkitsemassa. Sitten voi Haug omia senkin menestyksestä jotain. Brawnin puolelta moottoreita on ainakin muistettu kehua.
 

WebSlave

Trackman
Liittynyt
9.2.2005
Viestit
29660
Täällä itärajalla kännyköiden yhteyksiä ryöväävä MegaFon on solminut sopimuksen Renaultin kanssa näkyvyydestä ajohaalareissa loppukauden aikana.

(Tähän hätään ei valitettavasti ole kuin sportti.comin tieto asiasta.)
 

Joni

Well-known member
Liittynyt
19.1.2004
Viestit
16942
Villeneuve haluaa formuloihin vihanpitoa
04.06.2009 21:22

Formula ykkösten vuoden 1997 maailmanmestari Jacques Villeneuve haukkuu sarjan nykykuskien käytöksen liian kesyksi.

- Formula ykkösten ongelmana on se, ettei mukana ole enää sotureita. Alonso on yhä sellainen, mutta muita ei ole, Villeneuve latasi Sport Bildin haastattelussa.

- Enää ei nähdä sellaisia taisteluja, joita me kaikki rakastimme. Hoksasin asian viime vuonna, kun Massa kamppaili Hamiltonia vastaan mestaruudesta. Siitä ei saanut sellaista vaikutelmaa, että he vihaisivat sitä tyyppiä, jota vastaan kamppailevat voitosta. Asiat olivat toisin, kun minä taistelin Michael Schumacheria tai Eddie Irvinea vastaan, Villeneuve jatkoi.

Villeneuve ajoi viimeisimmän F1-kisansa BMW Sauber -tallin riveissä vuonna 2006, mutta olisi valmis tekemään paluun kuninkuusluokkaan.

- En ole lopettanut. Minä synnyin ajamaan kilpa-autoja.
Joo jotenkin mäki kaipaan sellasta sotamaista vihaa ja taistelua mestaruudesta kuten ennen... :( Tosin Schumi jä Häkä on iha oma asiansa. Siinä ei ollut vihaa vaan rispektiä mutta mitään tuumaa ei annettu koskaan periksi! :cool:
 

Nikos

Kisaaja
Liittynyt
5.4.2008
Viestit
881
Jenson Button löi huiman vedon omasta mestaruudestaan
05.06.2009 13:24

Formula ykkösten MM-sarjaa johtava Jenson Button uskoo vahvasti pysyvänsä kärkipaikalla kauden loppuun asti.

Saksalaisen Bild-lehden mukaan Button on tiettävästi lyönyt 50 000 euroa vetoa omasta maailmanmestaruudestaan. Lehti ei kuitenkaan kerro, koska Button on vedon jättänyt, ja mikä on ollut kerroin.

Button on voittanut viisi kauden kuudesta osakilpailusta. Brawn-tallin brittikuljettaja on 16 pistettä edellä sarjassa toisena olevaa tallikaveriaan Rubens Barrichelloa.

Kolmantena on Red Bull -kuljettaja Sebastian Vettel, joka on jo 28 pisteen päässä Buttonista. Jäljellä on vielä 11 osakilpailua.
http://www.iltasanomat.fi/urheilu/t/formula1/1695163
Jos Nappula löi vetoa mestaruudestaan juuri ennen kauden alkua, niin silloin kertoimet olivat 100-160 paikkeilla. Noilla tulisikin jo ihan mukava potti. Toivottavasti on lukenut vedonlyöntifirman säännöt ettei ole sisäpiirivedot kiellettyjen listalla (pitäisi kyllä olla sallittua kun ei lopputuloksesta ole tietoa tai suoranaisesti pysty itse siihen vaikuttamaan).
 

Ode

Maailmanlupaus
Liittynyt
7.6.2008
Viestit
4178
Sijainti
Oulu
Jos vedonlyöjä olisi ollut kuka tahansa suomalainen kuljettaja, olisi varmaa ettei voittaisi edes Brawnilla. :thumbfh:
 

nordic man

Well-known member
Liittynyt
9.5.2009
Viestit
3778
Tämmöinen sarja kuulostaisi tosi hyvältä. Vaikka tuommoinen "uutinen"/huhu ei luultavasti tarkoita mitään.

Nuo radat mitä tuossa mainittiin, kuulostavat paremmalta kuin Bahrain, ynm...
 

bond85

Well-known member
Liittynyt
20.5.2009
Viestit
222
Sijainti
Rovaniemi
Radat kyllä olisi hyvät, mutta tuskin tuollainen sarja toteutuu. Ferrarin kuskikolmikkokin olisi ainakin suht mielenkiintoinen, mutta onko siitäkään takeita että kaikki "haluaisivat" Ferrarille eri sarjaan jos joku muu talli tarjoaisi paikkaa vanhasta F1:stä?
 

bond85

Well-known member
Liittynyt
20.5.2009
Viestit
222
Sijainti
Rovaniemi
Boikottiuhka Turkin GP:n yllä - vain neljä kuskia lähtee kisaan?
07.06.2009 13:24

The Timesin verkkosivujen mukaan kahdeksan tallia saattaa jättää Turkin F1-kilpailun kokonaan ajamatta. Kilpailun pitäisi alkaa kello 15 Suomen aikaa.

Huhujen mukaan on mahdollista, että kilpailuun starttaavat vain Williams-kuljettajat Nico Rosberg ja Kazuki Nakajima sekä Force India -kuljettajat Giancarlo Fisichella ja Adrian Sutil.

Boikottiuhka liittyy Kansainvälisen autoliiton FIA:n ja talliyhdistys FOTA:n väliseen riitaan ensi kauden säännöistä. Talleista Williams ja Force India on hyllytetty FOTA:n toiminnasta.

BMW:n tallipäällikkö Mario Theissen kommentoi tilannetta The Timesille sanomalla, ettei hän usko boikotin toteutumiseen.
Tämä se vasta raju ratkaisu olisi :dunno:
 

Ode

Maailmanlupaus
Liittynyt
7.6.2008
Viestit
4178
Sijainti
Oulu
Ei niillä voi Indianapoliksen 2005 jälkeen muna riittää tollaisen ratkaisun tekemiseen.
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös