Mielialasi ja päällimmäinen tunteesi just nyt?

Pietari

HarjunHerra
Liittynyt
4.3.2007
Viestit
7217
Sijainti
Etelä-Savo
Minkäs teet, ku on lukihäiriö. Silmät vaeltelee pitkin rivejä ja sanat vaihtaa joskus paikkaa ja sit oikeen pysähtyy, että mitä hittoa tossa oikeen luki. Sitku lukee uudestaan, niin eihän siinä niin lukenutkaan. :eek:
Tuo huono olikin miun mieliala. :D:D
 

Makkonen

Guest
Hiaho fiilis.
Olen kesäkuun alkupuolelta lähtien tehnyt meijän firman esimies-sijaisuuksia.
Yhdessä toimipakassa olen ollut vasta pari viikkoa, mutta tänään kertoessani että lopetan siellä viikon päästä, sain hyvin postitiivista palautetta duunistani. Se tuntui kyllä hyvältä. Toivottiin jopa että olisin jatkanut siellä. :thumbup: Ennakkoon lähinnä arvelutti se että kaikki muut paitsi minä olivat siellä naisia... Ennakko-odotuksista huolimatta kaikki sujui onglemitta.
 

Jacques

KKWCS:n Mietaa
Liittynyt
15.10.1999
Viestit
37045
Sijainti
Helsinki
Krapulaan verrattavissa oleva olotila vaikka en juonut viikonloppuna kuin yhden siiderin (perjantaina). Ainoa ero krapulaan on se, että nyt mieliala on varsin korkea ja tuntuu että sain rutkasti lisää potkua treenaamiseen.

Olin siis Triathlon-seuran syysleirillä ja treenasin yhteensä ~12h vajaan kahden vuorokauden aikana. Yhteensä 3h uintia, 4,5h juoksua, 45min sählyä 15min kuntosalia ja 2,5h pyöräilyä cyclocross-maastossa (välillä siis kuramömmöosuuksilla pyörä olalle ja juoksuksi).

Aivan mahtava setti! :ahem::ahem::ahem:
 

K.Yrjola

Well-known member
Liittynyt
11.2.2000
Viestit
27899
Sijainti
Thunder Road
Ensin ei vituttanu, sitten vitutti kun duunissa tuli TÄYSIN MIELETÖN TILANNE mutta nyt ei enää vituta YHTÄÄN!
 

Sam

Muumipappa
Liittynyt
2.8.2000
Viestit
34097
Sijainti
Muumilaakso
Hyvä. Oikein hyvä. Eiliset urheilut tuntuvat vielä paikoissa positiivisesti. Äskeinen lenkki raikkaassa ilmassa piristi mieltä.
 
Ylös