Mielialasi ja päällimmäinen tunteesi just nyt?

FO110K

Banned
Liittynyt
3.1.2001
Viestit
15345
Ja tuskinpa kukaan on sanonut, ettei laji kiinnosta. Kiinnostus on vaan laskenut.
On sanonut.
F1-puolella monelta tullut kommenttia jossa todetaan että kiinnostus ja seuraaminen loppuu kun ei Suomalaisia ole mukana
= seuraavat vain ja ainoastaan Suomalaisia, eivät lajia itsessään.

Mutta joo, seuraamista on monenlaista. Mulle ihan sama mitä kukakin tekee.
Itse erottelen vain porukan Kimi/Heikki-fanien ryhmään tai sitten F1-faneihin, jälkimmäiset erottaa helposti, he seuraavat entiseen tapaansa lajia, kuskipuolella fanitus muuttunee, mutta tekniikkaa, talleja yms. kannatetaan kuten ennenkin.
(useamman esimerkin tiedän forumilta kyllä ihan IRL :) )

Mutta niinkuin sanottu, ei mitään väliä, ei siinä mitään pahaa/väärää ole että haluaa fanittaa vain jotain kuskia, mulle ainakaan :)
 

FO110K

Banned
Liittynyt
3.1.2001
Viestit
15345
Hyvä fiilis. En tiedä tosin johtuuko oluesta vai tuosta viimesimmästä Kimi-huhusta :D
 

Paul

Testikuljettaja
Liittynyt
19.1.2009
Viestit
146
Sijainti
Helsinki
Vituttaa. Pitäis lukea 250-sivuinen Vares-kirja ja tehdä siitä muutaman sivun mittainen analyysi. Koko paska palautettuna teacherille tänään klo 15:25.

Taidan aloittaa.
 

Jacques

KKWCS:n Mietaa
Liittynyt
15.10.1999
Viestit
37045
Sijainti
Helsinki
Jarna-ansa havaittu!:thumbup:

Tästähän on tavattu vääntää. Kaikkein "parhaimmat" formulafanit vannovat katsovansa, vaikkei suomalaisia olisikaan. Ja hamaan maailman tappiin asti. Valiot eivät nimenomaan katso suomalaisia. Heidän idolinsa ovat joitakuita muita, ja ovat siksi ylemmällä tasolla formulafanina kuin muut. Siis omasta mielestään.

Itse peesaan ylläpuhujia: varmaan katselen edelleen, mutta alemmalla intensiteetillä. Enkä maksa, ainakaan paljoa.
Itse toivon todella, että Kimi jatkaisi ensi vuonna, mutta en suomalaisuuden takia vaan siksi, että hän on todella nopea kuljettaja, ja haluaisin että siellä olisi kaikki nopeimmat kuljettajat.
Ei mulla ole tällähetkellä idoleja, ei suomalaisia eikä ulkolaisia.. Suosikkikuski voisi hyvin olla suomalainenkin, mutta ei suomalaisuuden takia. En myöskään väheksy heitä jotka kannattavat suomalaisia suomalaisuuden takia, mutta ihmettelen sellaisia ns. tosifaneja joiden lajikiinnostukseen suomalaisten mukana olo vaikuttaa niin paljon, ettei välttämättä edes jaksa katsoa kisoja.

Se väistämättä vaikuttaa myös f1-keskusteluihin. Voinko ottaa vakavasti sellaista tyyppiä, joka ei itseasiassa oikeasti ole edes kiinnostunut koko lajista vaan vain suomalaisista urheilijoista. :thumbdown
Miksi ette seuraa vain jotain pesäpalloa, jossa on pelkästään suomalaisurheilijoita?

Ja joo.. en ole f1-keskusteluissa viihtynyt viime vuosina, syyt ovat varmasti tulleet esille monta kertaa. :)
 

Archie

Well-known member
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
13050
Formula ykköset on niin tylsä laji, että jos siinä ei ole suomalaisia, niin sitä jaksa kattoo kukaan (pl. ulkomaalaiset).
 

Albert Oil

Hippi ja juntti
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
55371
Sijainti
Korviesi välissä
ihmettelen sellaisia ns. tosifaneja joiden lajikiinnostukseen suomalaisten mukana olo vaikuttaa niin paljon, ettei välttämättä edes jaksa katsoa kisoja.
Samaa mieltä. Monta kertaa törmännyt ihmisiin, jotka hehkuttavat olevansa super-formulafaneja ja sitten suunnilleen eivät oo tienneet hallitsevan maailmanmestarin nimeä. "Mutta kyllä se Kimi/Mika/TseiTsei/Heikki/jokumuukuka on sitte hyvä".
Ei siinä mitään tietenkään mutta musta lajifanius on eri juttu kuin kuskifanius.
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Suht köyhä olo. Tuli hommattuja vähän kulkuvälineitä tänään.:eek:

Sekä auto että fillari.:p
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Plää.. pitääköhän mun sitten alkaa keräämään Pinarello-rahoitusta ettet pääse hyppimään silmille paremmalla munamankelilla.. :D
Mulla pitäis olla se nopeus ensin, että pääsisin hyppimään silmille. Kai se on vaan osallistuttava KuoPySin viikkotempoihin ensi kesänä.:ahem:
 
Ylös