Mielialasi ja päällimmäinen tunteesi just nyt?

lara

Namupala
Liittynyt
12.5.2007
Viestit
6165
Sijainti
Onnela
noni noni! Kiitosta kiitosta! Nyt alan tekemään joulusiivoja, luultavimmin saan toistaa ne sitten jouluviikolla mutta noh! Yritetään edes.
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Mieliala on sellainen, ettei tarvinnut pysähtyä Sam:in luo kahville. Menossa Lahteen kouluttamaan meidän asiakaspalvelua.
 

Mehe Rienarsuo

Lupaavin tulokas
Liittynyt
9.3.1999
Viestit
20163
Sijainti
Konnektikuti
Turengin mykkäkoulun dialogikurssi tarvitsisi kuulemma vetäjää. Ei muuta kun hakemusta rustaamaan.
Luennoitsija saapuu luentosaliin saaneen näköisenä ja laittaa varmoin ottein kalvon piirtoheittimelle ja napsauttaa taiten tehdyn kuvan valkokankaalle, josta täyteenahdettu auditorio saa lukea seuraavan tekstin:
Luennon aihe: Omat virheeni ja mitä voitte tehdä välttyäksenne samoilta.
Seuraavat seitsemän varttia luennoitsija on hiljaa ja kuuntelee iPodistaan isolla kädellä soitettua kitararokkia. Vähän ennen luennon päättymisaikaa luennoitsija vaihtaa kalvon. Uudessa kalvossa lukee:
Älkää tehkö vittu virheitä.
Luennoitsija poistuu varmoin askelin salista, jossa opiskelijat hakkaavat käsiään yhteen yhdessä rytmissä, tehostaen asiaa lisäksi polkemalla kumisevaa vanerilattiaa. Luennoitsija kuulee vielä sulkeutuneen auditorion oven takaa mykkiä AWESOME! ja VITTU MITEN KURKOA! -huutoja. Luennoitsija ei kuitenkaan erehdy luulemaan mitään, eikä varsinkaan liikoja. Luennoitsija ei suuntaa tillilihalle.
 

Melinda

Sponsored by Sam
Liittynyt
16.2.2003
Viestit
6280
Sijainti
Melko kaukana
Kuin voi kahden tunnin aikaerosta pukata tällainen jetlag molempiin suuntiin? :doubtful: Tai ehkä mun ois pitänyt nukkua viikonloppuna...
 

Juskanen

Naisilleninen
Liittynyt
3.8.2003
Viestit
6598
Sijainti
lähiö
Ei ole mielialaa. Olen ihan äimänkäkenä. En tiiä ees mitä pitäis ajatella, sen verran odottamattomia uutisia tuli tänään. No, eiköhän sitä ajateltavaa tule mieleen, kun illalla pitäis saada unen päästä kiinni :rolleyes:
 
Ylös