Mielialasi ja päällimmäinen tunteesi just nyt?

Örfil

Guest
Soittelin Hkiin vanhaan RC paikkaan ja saan sieltä uuden moottorin ja ajoakun varsin hyvään markkinahintaan, ei tartte tilailla Saksasta. Tämä sillä jos toi raato joskus vielä herää henkiin.

Laitan nyt vikan ehjän koneen lentokuntoon ja loppuviikosta on sään salliessa testilennot. Tikkuja luvassa?

Fiilis on siis odottava ja jännittynyt. Ensi viikon jälkeen takas töihin ja jännitys kasvaa, koska lähden syksyllä viikoksi Muncheniin kouluttamaan uusia SAP mallintajia. Menee omalla painollaan, olen firman paras mies tuohon hommaan :ahem: Haiskoon oma kehu, mutta näin on.

Edit: paras sivujuonne tässä episodissa on että ehdotin nykyistä kuviota jo vuosi sitten, mutta Tampereelle. Mulla olis ollut täällä 4-5 hyvää jätkää tohon hommaan. Nyt ne menee Saksaan, mutta saanpahan näppini väliin koulutuksen kautta. Hirveetä vääntöä töissä: oma työpaikka on sivuseikka kun samalla koitan pitää loppujen duunikavereitten paikkoja kynsin ja hampain. Nyt näyttää hyvältä, poliittinen peli on myös tiukkaa ja nössöt jää toiseksi. Mun kusipäisyyteni on toistaiseksi taannut toimeentulon ainakin kahdelle perheelle täällä Suomessa. Ei paljoa, mutta edes jotain. Tamperetta ei polteta ;)
Ps. odotan mielenkiinnolla että syksyn Munchenin reissulla ehkä pääsemme keskustelemaan -39-45 tapahtumista. Olen valmistautunut asiaan hyvin. Oikeastaan jo -18 tapahtumista alkaen. Sakut on tästä kautta rantain vihjailleet jo pitkään. Niillä on jotain hampaankolossa.
 
Viimeksi muokattu:

Siggeboi

Banned
Liittynyt
6.9.2006
Viestit
4475
Sijainti
Puskassa
Tekis mieli ryypätä. Ainoo vaan et aattelin pitää kuukauden täydellisen tipattoman ny. :frank:
 

Dominic

Senior Member
Liittynyt
9.2.2000
Viestit
47813
Sijainti
Turku
Pussikaljajuoksu. Haetaan sivasta pussillinen kaljaa, ja juostaan niin maan perkuleesti keskuspuistoon.
Pussikaljojen kanssa ei pidä juokseman. Vaahtoa on vittumainen saada kurkusta ala ja yleensä meneekin ryynäyksen puolelle.
 

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
Juostaanko siksi, että eväät ovat jääneet maksamatta.
Meikä otti tänään sh-juoksun. Eli selkähienrontajuoksun.
Kävin hieronnassa, täräytin siitä töihin ja rupesin pohtimaan, että olipa se kyllä halpa. Hetken halpuutta pohdittuani totesin, että olipa muuten jopa niin halpa, että maksusuoritus jäi toteuttamatta. HUISIA. Motoristit on rosmoja. Ei kai siinä muuta selitystä.
 

VR

Syytön ja sillä sipuli
Liittynyt
7.4.1999
Viestit
10649
Sijainti
U15
En oo varmaan koskaan odottanut loman alkua niin paljon kuin nyt.

Vitun vittu. :doubtful:
 

Olga

.
Liittynyt
13.10.2001
Viestit
40436
Sijainti
lakitukossa
En oo varmaan koskaan odottanut loman alkua niin paljon kuin nyt.

Vitun vittu. :doubtful:
Jaksamista.

Minäkin odotin tämän kesän lomaa enemmän kuin (lähes) koskaan. Suuri osa lomasta meni täysin pieleen ... Enää viikko jäljellä. Aika vaikea korjata tilannetta. Onneksi oli viikonloppuna lyhyt irtiotto arjesta, vaikka senkin aikana mieltä vaivasivat arkiset asiat ja taisin vähän pilata muidenkin lomafiilistä.
 
Ylös