Tänne kaikki olut-arvostelut

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Fink Bräu Pils, 2.8%

Ykkösolutta, jota en kummakseni ollut aiemmin ostanut.. Lidlistähän tätä löytää. Kyllähän tätä juo, eikä kallistakaan ole. Tiskivettä, tiskivettä, ei mitään plussaa maussa.


Fink Bräu alkoholiton, 0%
Samanlaista tiskivettä kuin edellinen, mutta ällöttävän makea sivumaku. En kyllä joisi tätä absolutistina.
*
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Davenports Top Brew De Luxe Extra Strong Export, 8.2%

Pronssin värinen ja nopeasti vaahtonsa kadottava. Tuoksuu hyvälle, vähän makeaan päin. Maku on vahva ja täyteläinen..mutta alkoholi puskee läpi. Muuten hyvän oluen pilaa kyllä lähes yököttäväksi. Harvoja oluita mistä ottaisin lisäämisen sijasta prosentteja pois:eek:
**
 

Makkonen

Guest


Kuva pullosta kun en heti löytänyt kuvaa liiteristä ostamastani tölkistä, joka ilmeisesti on sisällöltään sama.

Original Litovel Dark 3,8%
Brewed and Canned at Pivovar Litovel a.s., Palackeho 934, 784 01 Litovel, Czech Republic. Www.litovel.cz

Avatessa makean maltainen tuoksu. Tuoksussa on siirappia ja paahteisuutta. Kaadettaessa lasiin pinalle nousee tiivis vaahto, joka hupenee melko nopeasti. Väri on riittävän tumma tummaksi olueksi (huom. väriaine) ja kirkas, ei samea. Maku on tasainen ja mallas on hyvin esillä. Siirappisuus ei niinkään enää maussa tunnu, paahteisuus kyllä. Humalakin tuntuisi maistuvan muutaman hörpyn jälkeen. Melko tasainen tuttavuus, siitä plussaa, vivahteita maussa voisi olla enemmänkin. Tasapainoinen.

Valmistusaineet: Vesi, Ohramallas, Sokeri, Humala, humalauute, Makeutusaine sakariini E954, Väri E150, Antioksidantti: Askorbiinihappo

Markettiolutarvosana: 4-/5

Tämä on tällainen amatöörin arvostelu, joten ei vittuilua siitä, kiitos. :D
Tällä viikolla oli ilmestnyt paikalliseen kauppaan tuota tölkissä. En viel rohjennut ostaa/maistaa, mutta tämän arvostelun jälkeen vois ens vkl testatat tätä.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Broughton Champion Double Ale, 5.5%

Hyvin tumma olut ja nopeasti vaahtonsa kadottava. Maku on paahteinen ja vähän makea. Kuitenkaan ei kummoinen maku, itseasiassa semmoinen jotten toiste ostane, sen verta outo se on.
**+
 
Liittynyt
24.1.2004
Viestit
10131
Sijainti
Oslo
Nøgne India Pale Ale sattui mukaan Vinmonopoletista kauppareissulla ja siemaisin sen tuossa ruokaa laittaessa aperitiiviksi. Vivahteikas olut josta myøs vaimo - joka on oluiden suhteen erittäin nirso - piti kovasti.

 

mjk

...
Liittynyt
6.10.2007
Viestit
2675
Ihan mielenkiinnosta: Mitkäs oluet on Kouvolle maistunut parhaiten?
 
Ylös