Erinäisten kysymysten tojck.

Status
Ei avoinna uusille viesteille.

Sam

Muumipappa
Liittynyt
2.8.2000
Viestit
34097
Sijainti
Muumilaakso
No se on hyvä, ettei lautapelit pölyty kaikkien nurkissa. Töissä tuosta vaan tuli puhetta ja kaikkien kokemukset olivat omanlaisiani. Nuorista lapsiperheistäkään ei lautapelejä löytynyt. Onhan noitten pelaaminen varmasti terveempää kakaroittenkin silmille, kun tv:n tai tietokoneen näytön tuijottaminen. Tuskin noita kuitenkaan aikuisille kannattaa lahjaksi ostaa, jos ei tiedä kohteen niitä pelaavan.

Siitä ei kuitenkaan päästä mihinkään, että noitten pelien radio&tv-mainokset ovat ärsyttävimmästä päästä. Niihin sisältyy poikkeuksetta huutamista.
Kyllä meidän perheessä lautapelejä ja tavan perinteisiä korttipelejä pelataan säännöllisesti.
 

Jjusban

Newbie
Liittynyt
2.11.2000
Viestit
13447
Sijainti
(
Mistä johtuu, että kun minulla on Firefoxin kirjanmerkkipalkissa Gmailin linkki ja sen kuvake, niin välillä siinä näkyy Gmailin favicon:



ja toisinaan taas Googlen favicon:

Mulla ainakin tuo vaihtuu sen mukaan onko kirjautuneena vai ei.
Jos on kirjautuneena, ja remember me päällä, niin näkyy kirjekuori ja jos on käynyt log out-tilanne, niin mollottaa Googlen logo.
 

Lumipallo

Well-known member
Liittynyt
3.10.2009
Viestit
2168
Syötät niitä ripsivärillä säännöllisesti, niin mölliäiset elävät ja kukoistavat. Mutta älä ikuna lainaa toisten naisten ripsiväriä, tai niitä tulee lisää ja ovat hyvin vihaisia toisilleen.
Tämä on helppo uskoa.

Pistetään korvan taa :).
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös